:farao:kardes bosver sen bunları makina tam bi hurda ona haryacagın paraya emege yazık zaten. savas gormusmus her yeri savas gorse nolur teneke yıgını olmus artıksenin yerinde olsam yarın sabah kapının önüne koyarım biri alır hurda niyetine:cat::cat: plakayıda üstünde bırak ugursuz mugursuzdur evde kalmasın:bounce:
nerde oturuyodun bu arada kardes tanısalım ?
şaka gibi yaa:bounce:2525
şaka zatenciddi anladım deme harbiden vururum kafayı duvara
r:
yaw bişey diycem de adam şimdi motoru ve plakayı alıp evın ıcıne sokmaya kalkmasın mahalle şehir verse gidip bakalım dıycem ama adam bızden kurnaz cıktı bu motor bende olcak bahceye koyar kasasına çiçekler yada havuz halıne getırıp motordan su cıkartırdım dekorasyoncu cagırsan para verırsın uğraş dur bızım fıkırlerımızı dusunsun dursun haa buarada dıkkat etraf antika hırsızı dolu:queen:
oo sen ne diyosun dostum çoktan kıymete bindi motor :cat:
dedesi miras olarak bırakmış anladıgım kadarıyla kıymet bındı ama adam bındımı ? belkı ozaman doğmamıştı bızde yoktuk kacınsı nesil kacıncı kuşak oldugunu bılmıyom harp olsa bu motoru gotururlermı gotururlerse bunun ustasını kım ol::sos::cak gibi sorular kafamızı karıştıra dursun::sos:: ::sos::
kayıplara karışmıştır şimdi o nede olsa antikası var hiç dururmu hemen elıne tornavıda cekıç kerpeten alıp inşaata başlamıştır
yalnız resmi gormeden bende ugras dedim ama motor harbiden bitik yani![]()
Ukraynada olmasam yarın gelir alırdımMükemmel birşey bu. Hatta vereceksen bana bi özel mesaj çekebilirsin... Sadece plaka değil komple! :wiinkk:
ser hadı iyi geceler sohbet ıcın saol
Alınacaksa komple alınmalı bence... Plaka alınsa ne olacak , geri kalanı arkadaş çöpe atacak. Böyle bir eserin değerlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Baştan sona. Neyse , son kararı arkadaş verir... Ama motora yazık olur...
gürültü yapmayın arkadaşım önce bayanlar![]()