Bu kadar uzun yazmaya üşenmediğine göre gerçekten çok sevinmişsin :mrgreen: Sevincini içtenlikle paylaşıyoruz. Dertsiz tasasız nice km'ler dilerim. Şimdiden hayırlı olsun. Motosikleti alınca resimlerini de koyarsın
sorma ya ,yağ gibi aktı yazı , hiç farkına varmadım bu kadar uzun olduğunun :mrgreen: bi bu kadar da resim koyarım artık.:mrgreen:
yananı görür allah allah e görür inşallah inşallah , hayırlı olsun...
tşkler
hayırlı olsun, içten dua edersek kabul olunur ama senin ki tam acil servis olmuş, anında görüntü
senin adına sevindim şimdiden hayırlı olsun bisikletten biraz daha hallice motorun
bu kadar hızlısını bende beklemiyordum:mrgreen: .tşkler
bugünden itibaren 5 vakit namaza başlıyorum :queen: inş benimde bir R1'im felan olur
puahaha:mrgreen: koptum , süper :mrgreen:
Yer gök duayla duruyor hayatta herşeyin hayırlısı cena-bu ALLAH dua eden kullarını yarı yolda bırakmaz umarım en kısa sürede kavuşursun.
Çok şeker yaa...! Umarım herşey istediğin gibi olur..
tşkler
gözüne en çok dokunanı, sürerken keyif alacağın motoru al. gerisi detaydır...
hepsi güzel ya
Sadece motosiklet için dua ettiğinden çok şanslı olmalısın...Keşke benimde derdim sadece motosiklet olsa

ale:Umarım en kısa zamanda istediğin motosiklete kavuşursun.
tşkler. umarım sende en kısa sürede derlerine bi çare bulursun.
Bir dahaki sefere motor + 1 Milyon USD dile bence:mrgreen:
bir dahaki zaman çok şey isteyeceğim sanırım , yüz buldum ya artık cılkını çıkarırım. Allahım bana bi villa miamide olsun , kapısına kırmızı bir ferrari mümkünse üstü açık olsun :mrgreen:şaka bi yana herseyden önce Allah sağlık versin hepimize , hepsi olur.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.
Eftelya kardeşim ehliyetini al koruyucu ekipmanlarını al sonrada motosikletini de al.
Allah da ağız tadıyla binmeyi nasib etsin sana.
amin. çok tşkler .

babam robocop gibi yapar beni zaten. 125 ccnin üstünde motogp'ciler gibi durmak çok komik olacak sanırım .:mrgreen:
vallahi çok güzel bir durum : ))
motorun adı da regaip olsun artık ne dersin? : ))
hahahaha:mrgreen: süper yaa , harika fikir :mrgreen: tşkler
Okurken yüzümde bir tebessüm belirdi.

En kısa sürede Ehliyetine ve Motosikletine kavuşman dileklerimle.
tşkler
yok yok

her ne kadar motosikletim olmasa da o konuları okuya okuya kendi yolumuzu az çok bulur hale geldik .ama yinede belli olmaz
Çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Benimki gibi bisikletten hallice motorunla:mrgreen:
tşkler. ya zaten şu bisikletten hallice motor olayına bitiyorum :mrgreen

nası bişe aceba ...
Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Samimi bir dua,içten bir yakarış mutlaka karşılık bulur. (hayırlısı ile istemek çok önemli)
amin.tşkler
hadi hayırlı olsun bakalım ..
tşkler
arkadaşlar topikte bi türbe havası oluştu sanki dimi . siz nasılsınız bilmiyorum ama kendimi ermişler gibi hissetmeye başladım ben :mrgreen: