Bir Mucize Gerçekleşti :d

Sadece motosiklet için dua ettiğinden çok şanslı olmalısın...Keşke benimde derdim sadece motosiklet olsa :pale:Umarım en kısa zamanda istediğin motosiklete kavuşursun.

Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.
Eftelya kardeşim ehliyetini al koruyucu ekipmanlarını al sonrada motosikletini de al.
Allah da ağız tadıyla binmeyi nasib etsin sana.

vallahi çok güzel bir durum : ))
motorun adı da regaip olsun artık ne dersin? : ))

Okurken yüzümde bir tebessüm belirdi. :) En kısa sürede Ehliyetine ve Motosikletine kavuşman dileklerimle.

yandık desenize şimdi bu bi topak daha açar:parkadaşlar 3-4 bin ytl param var.ss ler çok havalı gözüküo.ama ruhumda endurocu gibi.ben uzun yolu severim nakedlerde aklımı çelio.cruiserler karizma.pufff ben ne alsam arkadaşlar:p:p:p

Çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Benimki gibi bisikletten hallice motorunla:mrgreen:

asm

Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Samimi bir dua,içten bir yakarış mutlaka karşılık bulur. (hayırlısı ile istemek çok önemli)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı olsun bakalım .. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kadar uzun yazmaya üşenmediğine göre gerçekten çok sevinmişsin :mrgreen: Sevincini içtenlikle paylaşıyoruz. Dertsiz tasasız nice km'ler dilerim. Şimdiden hayırlı olsun. Motosikleti alınca resimlerini de koyarsın :)

sorma ya ,yağ gibi aktı yazı , hiç farkına varmadım bu kadar uzun olduğunun :mrgreen: bi bu kadar da resim koyarım artık.:mrgreen:

yananı görür allah allah e görür inşallah inşallah , hayırlı olsun...

tşkler:)

hayırlı olsun, içten dua edersek kabul olunur ama senin ki tam acil servis olmuş, anında görüntü
senin adına sevindim şimdiden hayırlı olsun bisikletten biraz daha hallice motorun :)

bu kadar hızlısını bende beklemiyordum:mrgreen: .tşkler :)

bugünden itibaren 5 vakit namaza başlıyorum :queen: inş benimde bir R1'im felan olur :p

puahaha:mrgreen: koptum , süper :mrgreen:

Yer gök duayla duruyor hayatta herşeyin hayırlısı cena-bu ALLAH dua eden kullarını yarı yolda bırakmaz umarım en kısa sürede kavuşursun.

Çok şeker yaa...! Umarım herşey istediğin gibi olur..

tşkler

gözüne en çok dokunanı, sürerken keyif alacağın motoru al. gerisi detaydır...

hepsi güzel ya :p

Sadece motosiklet için dua ettiğinden çok şanslı olmalısın...Keşke benimde derdim sadece motosiklet olsa :pale:Umarım en kısa zamanda istediğin motosiklete kavuşursun.

tşkler. umarım sende en kısa sürede derlerine bi çare bulursun.

Bir dahaki sefere motor + 1 Milyon USD dile bence:mrgreen:

bir dahaki zaman çok şey isteyeceğim sanırım , yüz buldum ya artık cılkını çıkarırım. Allahım bana bi villa miamide olsun , kapısına kırmızı bir ferrari mümkünse üstü açık olsun :mrgreen:şaka bi yana herseyden önce Allah sağlık versin hepimize , hepsi olur.

Allah hepimize hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.
Eftelya kardeşim ehliyetini al koruyucu ekipmanlarını al sonrada motosikletini de al.
Allah da ağız tadıyla binmeyi nasib etsin sana.

amin. çok tşkler . :) babam robocop gibi yapar beni zaten. 125 ccnin üstünde motogp'ciler gibi durmak çok komik olacak sanırım .:mrgreen:

vallahi çok güzel bir durum : ))
motorun adı da regaip olsun artık ne dersin? : ))

hahahaha:mrgreen: süper yaa , harika fikir :mrgreen: tşkler

Okurken yüzümde bir tebessüm belirdi. :) En kısa sürede Ehliyetine ve Motosikletine kavuşman dileklerimle.

tşkler:)

yandık desenize şimdi bu bi topak daha açar:parkadaşlar 3-4 bin ytl param var.ss ler çok havalı gözüküo.ama ruhumda endurocu gibi.ben uzun yolu severim nakedlerde aklımı çelio.cruiserler karizma.pufff ben ne alsam arkadaşlar:p:p:p

yok yok :p her ne kadar motosikletim olmasa da o konuları okuya okuya kendi yolumuzu az çok bulur hale geldik .ama yinede belli olmaz:p

Çok sevindim.Allah kaza bela vermesin.Benimki gibi bisikletten hallice motorunla:mrgreen:

tşkler. ya zaten şu bisikletten hallice motor olayına bitiyorum :mrgreen:eek: nası bişe aceba ...

Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Samimi bir dua,içten bir yakarış mutlaka karşılık bulur. (hayırlısı ile istemek çok önemli)

amin.tşkler:)

hadi hayırlı olsun bakalım .. :)

tşkler :)

arkadaşlar topikte bi türbe havası oluştu sanki dimi . siz nasılsınız bilmiyorum ama kendimi ermişler gibi hissetmeye başladım ben :mrgreen:

Hayırlı olsun.İnşallah en kısa zamanda motoruna ve ehliyetine kavuşursun:cat:

madem yaradan dualarını kabul ediyor bu kadar bencil olduğun için seni kınıyorum.
İnsan dünyadaki açları ve sömürülen milyonları düşünmezde 125cc lik motorumu düşünür.
Şaka bir yana hayırlı olsun motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...

senin adına çok sevindim , inşallah model seçimindede sana en uygun olanı seçersin . senin kalbin temiz demek , benim içinde bişey istesene , ben çok şansızım bu konularda :)

Kalpten dua her zaman kabul olur .Şimdiden Hayırlı olsun yeni Düldülün...:mrgreen::cat:

hayırlısı olsun ,allah gönlündekini versin ve lütfen korumalı kıyafetleri ihmal etme

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun allah her zaman gönlüne göre versin yaradanımın dua kapıları her zaman acıktır ama istemek ve zaman

senin adına çok sevindim.:rendeer: Birde önemli olan hayırlısını istemektir. Hayırsız sa eğer olmasın daha iyidir. Seninde umarım hakkında yaradan hayırlısını yazar. Aslında Allahu teala dünyadaki hiç bir kulunun duasını geri çevirmez. Merhametlilerin en merhametlisi kabul edilmediğini zannetiğimiz duları öbür dünya için hazırlar. Tabi ona layık bir kul isek. Armut düş ağzıma düş değil yani. Hepimiz inanıyoruz ama kaçımız ona layık bir kul olabiliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar