Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dün kendime ramzey QM 200 GY siparişi verdim sıfır nasip olursa cuma günü teslim edecekler ramzey hakkında bilgilerinizi yansıtmanızı istiyorum acill kafam cok karısık
Selooooooooooooooooo Hayırlı olsun Hocam güle güle kullan sanırım ramzey bundan 5 yada 6 yıl öncesine kadar peugeot mobiletlerini üreten bir şirketten ayrılarak mobilet ve diğer motosiklet modellerini RAMZEY markası adı altında üretmeye başladılar.(yanlışım varsa düzeltin) Ve bayağıda sağlam motosiklet yapıyorlardı ama sonra onlarda çin kalitesinde motosiklet üretmeye başladılar ne yazık ama diğer çin malı motosikletlere göre bence iyidir ...
arkadaşlar dün kendime ramzey QM 200 GY siparişi verdim sıfır nasip olursa cuma günü teslim edecekler ramzey hakkında bilgilerinizi yansıtmanızı istiyorum acill kafam cok karısık
Valla bu memlekette Çinliler motor satmayacak da kim satacak.
kimi sorar sorar motor almaz.
kimi motorda almaz sormaz da ama her konuda derin motor bilgisini sunar.
Kimi önce motor alır sonra sorar
Almışsın güle güle kullan.Alınmış mal kötü olmaz.
150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya....... adlı formda moyorun hakkında hertürlü bilgiyi bulabilirsin veya istediğin soruyu sorabilirsin. elimizden gelen yardımı esirgemeyiz şimdiden hoşgeldin aramıza
150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya....... adlı formda moyorun hakkında hertürlü bilgiyi bulabilirsin veya istediğin soruyu sorabilirsin. elimizden gelen yardımı esirgemeyiz şimdiden hoşgeldin aramıza