ramzey hakkında herşey

arkadaşlar dün kendime ramzey QM 200 GY siparişi verdim sıfır nasip olursa cuma günü teslim edecekler ramzey hakkında bilgilerinizi yansıtmanızı istiyorum acill kafam cok karısık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :wiinkk:

Selooooooooooooooooo Hayırlı olsun Hocam güle güle kullan sanırım ramzey bundan 5 yada 6 yıl öncesine kadar peugeot mobiletlerini üreten bir şirketten ayrılarak mobilet ve diğer motosiklet modellerini RAMZEY markası adı altında üretmeye başladılar.(yanlışım varsa düzeltin) Ve bayağıda sağlam motosiklet yapıyorlardı ama sonra onlarda çin kalitesinde motosiklet üretmeye başladılar ne yazık ama diğer çin malı motosikletlere göre bence iyidir ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dün kendime ramzey QM 200 GY siparişi verdim sıfır nasip olursa cuma günü teslim edecekler ramzey hakkında bilgilerinizi yansıtmanızı istiyorum acill kafam cok karısık

Valla bu memlekette Çinliler motor satmayacak da kim satacak.
kimi sorar sorar motor almaz.
kimi motorda almaz sormaz da ama her konuda derin motor bilgisini sunar.
Kimi önce motor alır sonra sorar:)
Almışsın güle güle kullan.Alınmış mal kötü olmaz.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya....... adlı formda moyorun hakkında hertürlü bilgiyi bulabilirsin veya istediğin soruyu sorabilirsin. elimizden gelen yardımı esirgemeyiz şimdiden hoşgeldin aramıza:)

[MEDIA][MEDIA][MEDIA][MEDIA][MEDIA][MEDIA]::evil::::evil::::evil::::evil::::deliir::::piloot::::piloot::::hakem1::::tutkuy::::eek:hmy::::cheeeeer::eek:fftp::::uzgunum:::xrock::::thanks:::meleeek:::music::::152::::158::[/MEDIA][/MEDIA][/MEDIA][/MEDIA][/MEDIA][/MEDIA]HACI HIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ YAP HERİ

suanda kilometrede motorum 94.5 kuruş yakıyo sizce normalmi nasıl olmalı

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya....... adlı formda moyorun hakkında hertürlü bilgiyi bulabilirsin veya istediğin soruyu sorabilirsin. elimizden gelen yardımı esirgemeyiz şimdiden hoşgeldin aramıza:)

selocanım kendi formumuza gelirsen sana daha iyi yardımcı oluruz ramzeyciler ve diğer 200'lük kroslar bu formda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar