Motor sürerken insanın uykusu gelir mi?

bildiğin bebek poposu bennım kardesımın yuzu gormeye deger. kızlar cevırıp soruyor yuzune ne suruyosun dıe:mrgreen:

eeee ranacıgım bosuna dememişler totoma kalemle kas goz yapsam bundan daha guzel olur diye bak varmıs bu lafında bir kaynagı :queen::queen::queen::queen:

benim hiç o derece uykum gelmedi ama kız arkadaşım motorda artçıyken mutlaka 10 dk sonra bi koltukta uyuyomuş gibi yatar uyur devamlı dürterim uyuma düşücen diye :mrgreen:

Bu olay kısın daha cok oluyor bence sabah takıyorsun kaskı bınıp motora gıdıyorsun kaskın ıcı ısınıyor sıze bı mayısma gelıyor gunes karsıdan carpıyor sızın gozler gıdıyor sonra vızoru acıp bı hava alıyosun suratına rahatlıyosun
(Bu soledıklerım sabah uyanan ogrencılerde daha cok oluyor)

eeee ranacıgım bosuna dememişler totoma kalemle kas goz yapsam bundan daha guzel olur diye bak varmıs bu lafında bir kaynagı :queen::queen::queen::queen:

Erhan kaşınıyorsun gibi geldi bana :p

Birde bazı arkadaşlar adrenalin ve rüzgardan dolayı mümkün olmadığını söylemiş.
Hanginiz normal seyir halindeyken adrenalin salgılıyor ? Rüzgar hiç rahatsız etmiyor çünkü hızlı gidemiyorsun.
geze geze dura dura 1200 km yolu 26 saatte gittik.Son 6-7 saat uykuyla geçti.. En çok ben bayıldım ne yalan söyleyeyim :p son 150 kmye geldiğimizde başaramayacağımızı düşünüyorduk.Korumalarımızın altına bolca buz koyduk.Her petrolden 1.5 litre su aldık gözler kapandıkça gecenin o soğuğunda o soğuk suyu döktük.Sürekli birbirimizi korna ve dörtlülerle kontrol ettik ama yinede uyumaktan kurtulamadık.Çok şükür kaza falan olmadı.En kritik yerlerde açtık gözlerimizi..Mustafanın ayak kırma konusu hakkında hiç bişi bilmiyor ve hatırlamıyorum çünkü o ara bende uyuyordum :p

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim, bu topicin mavra ve muhabbet olsun die danışıklı bir şekilde açıldığını düşünüyorum.Sezgilerimde de hiç yanılmam :p

Son düzenleme:
Tamam şöyle diyelim peki motosiklet üzerinde uyuduğun zaman rüya görüyormusun ??? Ayrıca uyumamak için yola çıkmadan önce güzel bir uyku çekince yinede motosiklet üstünde uyku bastırıyormu? ...Bende ayın 23 de 700+700= 1400 km lik bir yolculuğa çıkacağım motosikletimle de hani önlemimizi alalım diiiooorum:)

Tamam şöyle diyelim peki motosiklet üzerinde uyuduğun zaman rüya görüyormusun ??? Ayrıca uyumamak için yola çıkmadan önce güzel bir uyku çekince yinede motosiklet üstünde uyku bastırıyormu? ...Bende ayın 23 de 700+700= 1400 km lik bir yolculuğa çıkacağım motosikletimle de hani önlemimizi alalım diiiooorum:)

Uyuduğun anda heralde rüya görme zamanın olmayabilir:queen:

tehlikeli işler bunlar, ayrıca gezinde kaasız belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.

Hanginiz normal seyir halindeyken adrenalin salgılıyor ? Rüzgar hiç rahatsız etmiyor çünkü hızlı gidemiyorsun.
geze geze dura dura 1200 km yolu 26 saatte gittik.Son 6-7 saat uykuyla geçti.. En çok ben bayıldım ne yalan söyleyeyim :p son 150 kmye geldiğimizde başaramayacağımızı düşünüyorduk.Korumalarımızın altına bolca buz koyduk.Her petrolden 1.5 litre su aldık gözler kapandıkça gecenin o soğuğunda o soğuk suyu döktük.Sürekli birbirimizi korna ve dörtlülerle kontrol ettik ama yinede uyumaktan kurtulamadık.Çok şükür kaza falan olmadı.En kritik yerlerde açtık gözlerimizi..Mustafanın ayak kırma konusu hakkında hiç bişi bilmiyor ve hatırlamıyorum çünkü o ara bende uyuyordum :p

Bu arada eklemeden geçemeyeceğim, bu topicin mavra ve muhabbet olsun die danışıklı bir şekilde açıldığını düşünüyorum.Sezgilerimde de hiç yanılmam :p

DAnışıklı mı? Valla Tequ ne demek istediğini bile anlamadım ki danışıklı topik açayım!

Cidden merak etmiştim,sorumun cevabını da aldım, üşenmeyip bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürleimi bir borç bilirim.:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motordayken hiç uykum gelmedi şu ana kadar ama arabada bir kere uyumuştum. İzmit otobanında bariyerlere vurunca uyanıverdim. :) İnsan neye uğradığını şaşırıyor. Rüya bile görmüştüm galiba. :p

:)))))))))))))))))))hiç böle düşünmemiştim bak:))))))))))

gnde minimum 18 saat uyuyan birinin 26 saatilik yolda uyumaması gibi bir ihtimal yok zaten nanıcan:))
ama gonzi nasıl uyudu onu hala çözemiyorum:p

Son düzenleme:
Eğer rüya görmeye fırsatım olursa hele birde son rüyam olacaksa rüyamda
1000 lik bir makinayi kullanırken görürsem süper olur gözlerim açık gitmez herhalde:mrgreen: :p :cat:

Valla ben görmedim..Gördüysemde hatırlamıyorum.Ama yaptığım çok büyük bi hata vardı cuma gece yola çıkacaktık perşembe gece alkolle sabahladım ben..Sıfır uykuyla yola çıktım:p
:)))))))))))))))))))hiç böle düşünmemiştim bak:))))))))))

gnde minimum 18 saat uyuyan birinin 26 saatilik yolda uyumaması gibi bir ihtimal yok zaten nanıcan:))
ama gonzi nasıl uyudu onu hala çözemiyorum:p

Ya mustafa benden çok seviyor uykuyu rana..Alanyada otele girdik adam bi yattı ertesi sabaha kadar kalkmadı :p

Valla ben görmedim..Gördüysemde hatırlamıyorum.Ama yaptığım çok büyük bi hata vardı cuma gece yola çıkacaktık perşembe gece alkolle sabahladım ben..Sıfır uykuyla yola çıktım:p

Ya mustafa benden çok seviyor uykuyu rana..Alanyada otele girdik adam bi yattı ertesi sabaha kadar kalkmadı :p

inanmam
ama dikkat ettiğim şuydu gonzinin saniyede uyuma gibi bi özelliği var. hatta belki yastığa başını koymadan uykuya geçiyor olabilir. :)))

AHANDA BOYLE UYUYOR :queen::queen::queen:

çok güldüm ya:))
ya şu resimlerin tamamı yok piyasada bence:) ben de istiyom çok iyi çıkmış bunlar:))))))))))))))))

Son düzenleme:

bak buna yarıldım =))))))))))))))))))))))))))))

Erhan senın nasıl uyudugunuda ekliyim mi :d

DSC01389.jpg

Son düzenleme:
Resim olayı tam muamma.. Parça parça çok kişiye dağılmış,kimse vermek istemiyor :p

tam uyumak değilde sızmak başıma geldi.kaldırıma çıkıodum.ama dehşet heycanlanlanıo insan o an:p

O ne güzel bir uykudur abi, resimler süper. üşümüş olmalılar biraz ama deymiştir valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar