çıkartmalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyi çıkartma herkesin beğeneceği değil kendi beğendiğin çıkartmadır.
ve o zaman da çıkart-ma ...
millete kulak as-ma ;)

Ben birşey sormak istiyorum. Neden bu Japon harfleri çıkartmaları moda? Anlamları nedir bunların?

Bir de gençlerin kollarının iç tarafında görüyorum Japonca yazılar var.. Neden yaptırıyorlar bunları? Bilen var mı?

Ben birşey sormak istiyorum. Neden bu Japon harfleri çıkartmaları moda? Anlamları nedir bunların?

Bir de gençlerin kollarının iç tarafında görüyorum Japonca yazılar var.. Neden yaptırıyorlar bunları? Bilen var mı?

bana biraz saçma geliyor ama dövüş sporlarla ilgili galiba, kendilerini herhalde bu vesile ile daha güçlü hisediyorlar :p :mrgreen: :queen:

@ Rigel
Bence şeklen beğeniyorlar ancak detayı araştırmak lazım
Geçen İstanbul'a gittiğimde bir genç arkadaşın üstünde
bir tshirt gördüm sırtında "Hijo de Puta" yazıyordu:pr::pr:
bu ispanyolca tabirin anlamı çok feci :queen:

araştırmadan ne olduğunu bilmeden yapmamak lazım böyle şeyleri
küfür mü yazıyor ne yazıyor bu japonlar belli değil...

Mrb. Ben Efe Foruma Yeni Katıldım Size Bi Sorum Olucak Karbom Stickerlar Dan Atv Me Yapışştırmak Istiyorum Dayanırmı Acaba Yağmurda Falan Veya Boyaya Zarar Verir Mi? Teşekkürler

azıkcok abartmışsın abı yanı motor reklam aracına dönmuş gıbı olmuş

Arkadaşlar çıkartmaların çoğunu çıkartacağım ama başka ne gibi aksesuar çeşitleri olabilir fikirlerinizi paylaşın mesela cantlara şerit yapıştıracağım başka ne olabilir . Yoksa sade bir şekilde bırakıp bir şey yapmayayımmı???:cat:

bana biraz saçma geliyor ama dövüş sporlarla ilgili galiba, kendilerini herhalde bu vesile ile daha güçlü hisediyorlar :p :mrgreen: :queen:[/QUOTE]

Acaba benim motosiklette şimdi kendini cbr 600 zannetmesin :p :p:mrgreen: (Yola çıkınca anlarız)

bencede biras cok olmus ama onların yerine motoru simgeleyen cıkartmalar yapıstırsan eminim cok daha güsel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar