çıkartmalar

Son düzenleme:
Bu tür stickerları abartmamakta fayda var..
Bir de motosikletle alakalı şeyler yazmanızı tavsiye ederim..
Tek tük japonca yazı, motosikletin lastik markası, Buji markası, Yağ markası, vb. stickerlar çok daha güzel duruyor motosikletlerde.

Karayılan kardeşim sökeyim sökmesinede aksesuar olarak ne yapabilirim sence :)

Kafa grenajı takabilirsin bence..
Çok güzel oluyor..

Son düzenleme:
Ben kendim beğendim ama ne bileyim çok kararsızım Aslında canlı görseniz daha başka olurdu...

Karayılan kardeşim sökeyim sökmesinede aksesuar olarak ne yapabilirim sence :)

ben olsam şahsen şöyle yapardım exnon far takardım 60-70 liraya taktırırsın. arka plakalık ışığını beyaz ampul yapardım. jantlara şerit çektirirdim mesela kırmızı olabilir.birde performans eksoz taktırırdım tabi eksozun fiyatı biraz yüksek 250-300 lira tutar sanırım ama yok bana orjinal eksoz yeter diyorsan o zaman boşuna para vermene gerek yok yani ben sadelikten yanayım söylediklerim abartısız sade ve motoru şık gösterecek şeyler

ayrıca o arkadaki bağajı çıkarırdım hiç hoş durmuyor tabii uzun yolculukta şart bağaj içine eşya falan koyuluyor ama şehir içinde gerekli bir şey değil. tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben kendi fikirlerimi söyledim

sök gitsin hocam. bi arkadaş motoru boyatmıştı ama o kadar kötüydü işçiliği güzel dursun diye stickerlar yapıştırmıştı. sadesi daha hoş.

Bu tür stickerları abartmamakta fayda var..
Bir de motosikletle alakalı şeyler yazmanızı tavsiye ederim..
Tek tük japonca yazı, motosikletin lastik markası, Buji markası, Yağ markası, vb. stickerlar çok daha güzel duruyor motosikletlerde.

Kafa grenajı takabilirsin bence..
Çok güzel oluyor..

Doğru söylüyorsun abartmışım biraz :)

ben olsam şahsen şöyle yapardım exnon far takardım 60-70 liraya taktırırsın. arka plakalık ışığını beyaz ampul yapardım. jantlara şerit çektirirdim mesela kırmızı olabilir.birde performans eksoz taktırırdım tabi eksozun fiyatı biraz yüksek 250-300 lira tutar sanırım ama yok bana orjinal eksoz yeter diyorsan o zaman boşuna para vermene gerek yok yani ben sadelikten yanayım söylediklerim abartısız sade ve motoru şık gösterecek şeyler

ayrıca o arkadaki bağajı çıkarırdım hiç hoş durmuyor tabii uzun yolculukta şart bağaj içine eşya falan koyuluyor ama şehir içinde gerekli bir şey değil. tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben kendi fikirlerimi söyledim

Doğru bagaj estetiğini bozuyor ama bana çok lazım oluyor ayrıca egsoz haricinde diğerlerini yapmaya çalışacağım fikirlerin için sağol :)

sök gitsin hocam. bi arkadaş motoru boyatmıştı ama o kadar kötüydü işçiliği güzel dursun diye stickerlar yapıştırmıştı. sadesi daha hoş.

Tamam abiciğim birazını sökeceğim:)

bence guzel olmamış ayrıca o elcikler ne öle:farao:

Hocam siyah renlisini bulamamıştım elciklerin ama değiştirdim o şimdi siyah::cat:

çok yapıştırmısn bence :) biraz daha sade tutabilirdin bence...

Birazını sökmeye başladım bile genel kanı oçıkartmalar ya hiç olmayacak yada az olacak Arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için herkeze teşekkür ederim :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Çok fazla yapıştırmışsın, ayrıca çin alfabesi motora nasıl bir renk kadar ki, olmamış, sök bence sade daha güzel olur..

Hocam birazını söktüm

Arkadaşlar motosikletime birşeyler yapmak istiyorum motosiklete sizce ne gibi şeyler yapabilirim çıkartmamı diyeyim stic mi diyeyim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler.

halen yapmadıysanız jant şeridi çok hoş duruyor. beyaz belki kırmızı hoş durabilir.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama biraz abartmışsın, birtane yapıştırsen yetrli olurdu bence :)

korkut abi bişe söliim ama kızma... :) bence birazcık abartılı olmuş yapıştırmalar çok güzel ama 1-2 tanesini yapıştırsan daha güzel durmaz mıydı :)

korkut abi bişe söliim ama kızma... :) bence birazcık abartılı olmuş yapıştırmalar çok güzel ama 1-2 tanesini yapıştırsan daha güzel durmaz mıydı :)

Zaten birazını söktümde yeni öneriler bekliyorum ne yapabilirim yada yapmayayımmı çıkartma vb. şeyler by_moto iyisin inşallah..:)

bence güzel durur dikkat çeker karanlıkta .. yakışıklı olur motosikletin ..

görkem abi verdiğin sitede pek modifiye yok ama .. yada ben farkedemedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar