Evet japon yada çince harfler![]()
Benim de aklımda bacağıma Japonca "Bunu yazan Tosun" diye dövme yaptırmak vardı :mrgreen: Ne yazıyor acaba :mrgreen:
Evet japon yada çince harfler![]()
Benim de aklımda bacağıma Japonca "Bunu yazan Tosun" diye dövme yaptırmak vardı :mrgreen: Ne yazıyor acaba :mrgreen:[/QUO
Ters yazdırdım arkadaş. ...tosun yazan bunu kimse çözemesin diye ..hehehe![]()
bende TAIWAN alfabesinde "Borsanın ustasıyım, dalgalı kurun hastasıyım" yazdırıcam boydan boya...
yakışır usta taıwan alfabesi nasıl hangi harfleri kullanıyorlar![]()
Senin zevkine hitap ediyorsa gerisi önemli değil..Renkler ve de zevkler tartışılmaz..Bu işler zevk meselesidir ayakkabı köselesi değil.Benimde makinalarımda bolca türk bayrağı stick leri var..
cıkartmalar ıcın bısey dıyemicem onemlı olan senın zevkın ama ben sole bısey sezınledım "ulan okadar aldık hepsını yapıstıralım bıtsın " demıssın sankı![]()
güzel sayılır ama nebileyim ben motorda modifiyenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum tabii zevk meselesi saygılarımla..
Kymco'u arayıp sorucam! 25 kere ararım gerekirse!
cınce yada japonca bılıon mu abı sen
Sadesi güzel herşeyin. :cat:
cınce yada japonca bılıon mu abı sen
Eh biraz biliyoruz Burda yazılanlar Çince sözlüğe bakmak zorunda kaldım, çünkü klasik çincede yaklaşık 80 000 karakter vardır.
Korkut sen benim yazdığım tercümelere inanmamış gibi bir halin varr:
4 yıl sinolojiyi boşuna okumadık heralde . Bir gün korkut arkadaşım motorsikletin üstüne çince çıkartma yapıştıracak bizde ne olduğunu söyliyelim diye. Şimdi sen bana sinoloji ne abi dersen. Bak Türkçe sözlüğe anlarsın derim . İşletmenin üstüne okunacak şey değildi ama yaptık bir kere:wiinkk:
hocam farkli bi gorunum olmus hos olmus guzel olmusta ne isi var o guzelim JAPON makiinanin uzerinde LANET olasica cince karakterlerin ?![]()
Ne yapayım arkadaşlar sökeyimmi çıkartmaları ne yapmalıyım sizce...