çıkartmalar

bende TAIWAN alfabesinde "Borsanın ustasıyım, dalgalı kurun hastasıyım" yazdırıcam boydan boya...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin zevkine hitap ediyorsa gerisi önemli değil..Renkler ve de zevkler tartışılmaz..Bu işler zevk meselesidir ayakkabı köselesi değil.Benimde makinalarımda bolca türk bayrağı stick leri var..

güzel sayılır ama nebileyim ben motorda modifiyenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum tabii zevk meselesi saygılarımla..

şimdi geri çıkart diycem de çıkartma olduğu için çıkartma.:ptamam kabul ediyorum iğrençti:phocam sadece depo tarfına yapsan iyi olur.

Mesala burda tek rakibim çin hava yolları yazıyor :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
cıkartmalar ıcın bısey dıyemicem onemlı olan senın zevkın ama ben sole bısey sezınledım "ulan okadar aldık hepsını yapıstıralım bıtsın " demıssın sankı :)

Her karakter bir anlama geliyor . Allahtan arkadaşların dediği cinsten tosunlu falan bir anlam oluşturmuyorlar. Honda logosundan başlıyarak arkaya dogru karakterlerin anlamı:
1. Sınır
2. Hazine
3. liman
4. Koku
5. Ülke
:cat: okeymi ?

Mesala burda tek rakibim çin hava yolları yazıyor :p

:) :)Doğrudur
İkincisindede iyiki çinli değilim yazıyor.
Üçüncüsünde burası çinmi yazıyor.
Dördüncüsünde çin seddinden bahsediyor.
Beşincisinde ben japondum herhalde yazıyor.:) :) :cat:

Senin zevkine hitap ediyorsa gerisi önemli değil..Renkler ve de zevkler tartışılmaz..Bu işler zevk meselesidir ayakkabı köselesi değil.Benimde makinalarımda bolca türk bayrağı stick leri var..

Eyvallah abiciğim ama yinede biraz abartmışım herhalde

cıkartmalar ıcın bısey dıyemicem onemlı olan senın zevkın ama ben sole bısey sezınledım "ulan okadar aldık hepsını yapıstıralım bıtsın " demıssın sankı :)

Doğrulık payı var........:)

güzel sayılır ama nebileyim ben motorda modifiyenin hiçbir türlüsünü sevmiyorum tabii zevk meselesi saygılarımla..

Eyvallah..:cat: :cat: :cat:

Kymco'u arayıp sorucam! 25 kere ararım gerekirse!

Hocam Benide bilgilendirirmisin:)

cınce yada japonca bılıon mu abı sen

Hocam yapıştıranlar bildiğindenmi yapıştırıyor .:)Bizde bilmediğimizden yapıştırdık:)

Sadesi güzel herşeyin. :cat:

Bencede sadesi güzel ama iyi gösterir dedik ama tenkitlerden anladığım kadar pek öyle değilmiş :)

Son düzenleme:
cınce yada japonca bılıon mu abı sen

Eh biraz biliyoruz Burda yazılanlar Çince sözlüğe bakmak zorunda kaldım, çünkü klasik çincede yaklaşık 80 000 karakter vardır.

Korkut sen benim yazdığım tercümelere inanmamış gibi bir halin var:pr:
4 yıl sinolojiyi boşuna okumadık heralde . Bir gün korkut arkadaşım motorsikletin üstüne çince çıkartma yapıştıracak bizde ne olduğunu söyliyelim diye. Şimdi sen bana sinoloji ne abi dersen:p . Bak Türkçe sözlüğe anlarsın derim . İşletmenin üstüne okunacak şey değildi ama yaptık bir kere:wiinkk:

Son düzenleme:
hocam farkli bi gorunum olmus hos olmus guzel olmusta ne isi var o guzelim JAPON makiinanin uzerinde LANET olasica cince karakterlerin ? :)

Eh biraz biliyoruz Burda yazılanlar Çince sözlüğe bakmak zorunda kaldım, çünkü klasik çincede yaklaşık 80 000 karakter vardır.

Korkut sen benim yazdığım tercümelere inanmamış gibi bir halin var:pr:
4 yıl sinolojiyi boşuna okumadık heralde . Bir gün korkut arkadaşım motorsikletin üstüne çince çıkartma yapıştıracak bizde ne olduğunu söyliyelim diye. Şimdi sen bana sinoloji ne abi dersen:p . Bak Türkçe sözlüğe anlarsın derim . İşletmenin üstüne okunacak şey değildi ama yaptık bir kere:wiinkk:

Estağfürullah arkadaşım doğrudur ben sana yanlış yada öyle değil diye birşey yazmadım arkadaş orada TEK RAKİBİM ÇİN HAVAYOLLARI yazmışta ona espirili bir cevap verdim Saygılar:pale:

hocam farkli bi gorunum olmus hos olmus guzel olmusta ne isi var o guzelim JAPON makiinanin uzerinde LANET olasica cince karakterlerin ? :)

Ya japon alfabeleride buna benzemiyormu ?? :)

Son düzenleme:
Ne yapayım arkadaşlar sökeyimmi çıkartmaları ne yapmalıyım sizce...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar