- Konu Yazar
nerden aklımıza geldiyse motorlara cant şeridi yapalım dedik.muzaffer benden önce başlamış hatta ben yanına ulaşamadan sol tarafı bitirmişti gittiğimde(eliçabuk kardeşim benim maşallah
)
sağ taraf beni bekliyor diye korktum şahsen
, çünkü gittiğimde bir tarafı yapana kadar ter içinde kalmıştı
neyse ben yırttım kendisi uzun bir çaba ve arada çirişle diğer tarafıda bitirdi:queen:
ama ne kadar kendisi yapmış olsada usta eli deymesi gerekiyor
.son rütuşlar benden
bu şerit olayı gerçekten çok yakıştı motorumuza beraber düşündük başka yakışacak nere var diye, mert(muzaffer1968 kardeşimin oğlu olur) grenajdan depoya kadar var olan dama üzerine şerit geçsek nasıl oluru teklif etti.deneyelim dedik, baktık anca bu kadar yakışabilir:cat:
ortak görüşümüz çok güzel olduğuydu
600f'imizle işimiz bitince sıra geldi er5'e
ben yanıma çırağımıda aldım,bağdaşımı kurdum başladım işe
aradabir eli koluda yakarak eksoz tarafından mücadele devam
geldik diğer tarafa iyi yapışması için önce temizlik
bu arada kahvemde geldi şükür :mrgreen:
nihayet arka jant tamam
geldik ön janta yalnız burada problemimiz var, arkaya ağırlık lazım.mert oturuyor motor banamısın demiyor, genç kardeşim hafif kalıyor
ben ter içinde mücadeledeyim, muzafferden eleştiriler yağıyor, yok hat doğru gitmiyormuş, yok şeriti çok yıpratıyormuşum
r: .yeter kanka diyorum gelde kendin yap, hem kaçmak için bahane:queen:
tabi blöfüm tutmuyor restini çekiyor.'çalış amele' :mrgreen: ,eh naaparsın boynumu büküyorum işe devam:salut:
bi ara kafamı kaldırdımki mert olayı bırakmış gazete okuyor, muzaffer baba koltuğa oturmuş kahve yudumluyor
r: ooh gel keyfim gel :queen: beni gören yok
bu arada merti topcase yerinde düşünüyorum :queen:
işe devam
iş sonunda resim çekmeyi akıl edemedik
r: .mert beni yolda resimlemiş, gündüz olduğu için şerit pek belli deyil
er5 imizin son halini resimleyemedik ama 600f imiz nasıl olmuş:silent:.
bence mükemmel:cat:
sağ taraf beni bekliyor diye korktum şahsen
neyse ben yırttım kendisi uzun bir çaba ve arada çirişle diğer tarafıda bitirdi:queen:
ama ne kadar kendisi yapmış olsada usta eli deymesi gerekiyor
bu şerit olayı gerçekten çok yakıştı motorumuza beraber düşündük başka yakışacak nere var diye, mert(muzaffer1968 kardeşimin oğlu olur) grenajdan depoya kadar var olan dama üzerine şerit geçsek nasıl oluru teklif etti.deneyelim dedik, baktık anca bu kadar yakışabilir:cat:
ortak görüşümüz çok güzel olduğuydu
600f'imizle işimiz bitince sıra geldi er5'e
ben yanıma çırağımıda aldım,bağdaşımı kurdum başladım işe
aradabir eli koluda yakarak eksoz tarafından mücadele devam
geldik diğer tarafa iyi yapışması için önce temizlik
nihayet arka jant tamam
geldik ön janta yalnız burada problemimiz var, arkaya ağırlık lazım.mert oturuyor motor banamısın demiyor, genç kardeşim hafif kalıyor
ben ter içinde mücadeledeyim, muzafferden eleştiriler yağıyor, yok hat doğru gitmiyormuş, yok şeriti çok yıpratıyormuşum
tabi blöfüm tutmuyor restini çekiyor.'çalış amele' :mrgreen: ,eh naaparsın boynumu büküyorum işe devam:salut:
bi ara kafamı kaldırdımki mert olayı bırakmış gazete okuyor, muzaffer baba koltuğa oturmuş kahve yudumluyor
bu arada merti topcase yerinde düşünüyorum :queen:
işe devam
iş sonunda resim çekmeyi akıl edemedik
er5 imizin son halini resimleyemedik ama 600f imiz nasıl olmuş:silent:.
bence mükemmel:cat: