600f'imize Ve Er5'imize Jant şeridi-nasıl Olmuş?

nerden aklımıza geldiyse motorlara cant şeridi yapalım dedik.muzaffer benden önce başlamış hatta ben yanına ulaşamadan sol tarafı bitirmişti gittiğimde(eliçabuk kardeşim benim maşallah:p)
fotoraf0001tl9.jpg

sağ taraf beni bekliyor diye korktum şahsen:p, çünkü gittiğimde bir tarafı yapana kadar ter içinde kalmıştı
fotoraf0003ep7.jpg

neyse ben yırttım kendisi uzun bir çaba ve arada çirişle diğer tarafıda bitirdi:queen:
fotoraf0005hw0.jpg

ama ne kadar kendisi yapmış olsada usta eli deymesi gerekiyor:p.son rütuşlar benden
fotoraf0006st3.jpg

bu şerit olayı gerçekten çok yakıştı motorumuza beraber düşündük başka yakışacak nere var diye, mert(muzaffer1968 kardeşimin oğlu olur) grenajdan depoya kadar var olan dama üzerine şerit geçsek nasıl oluru teklif etti.deneyelim dedik, baktık anca bu kadar yakışabilir:cat:
dsc00089fp8.jpg

dsc00090ds6.jpg

dsc00091qk1.jpg

ortak görüşümüz çok güzel olduğuydu
600f'imizle işimiz bitince sıra geldi er5'e
ben yanıma çırağımıda aldım,bağdaşımı kurdum başladım işe:p
dsc00072rp1.jpg

dsc00070wf2.jpg

aradabir eli koluda yakarak eksoz tarafından mücadele devam
geldik diğer tarafa iyi yapışması için önce temizlik:p bu arada kahvemde geldi şükür :mrgreen:
dsc00076ml2.jpg

dsc00077tb8.jpg

nihayet arka jant tamam
dsc00078wg7.jpg

geldik ön janta yalnız burada problemimiz var, arkaya ağırlık lazım.mert oturuyor motor banamısın demiyor, genç kardeşim hafif kalıyor:p
dsc00080qh6.jpg

ben ter içinde mücadeledeyim, muzafferden eleştiriler yağıyor, yok hat doğru gitmiyormuş, yok şeriti çok yıpratıyormuşum:pr: .yeter kanka diyorum gelde kendin yap, hem kaçmak için bahane:queen:
dsc00081fy0.jpg

tabi blöfüm tutmuyor restini çekiyor.'çalış amele' :mrgreen: ,eh naaparsın boynumu büküyorum işe devam:salut:
dsc00082ms7.jpg

dsc00083ue0.jpg

bi ara kafamı kaldırdımki mert olayı bırakmış gazete okuyor, muzaffer baba koltuğa oturmuş kahve yudumluyor:pr: ooh gel keyfim gel :queen: beni gören yok
bu arada merti topcase yerinde düşünüyorum :queen:
dsc00085ld3.jpg

işe devam
dsc00086jd8.jpg

dsc00088gr4.jpg

iş sonunda resim çekmeyi akıl edemedik:pr: .mert beni yolda resimlemiş, gündüz olduğu için şerit pek belli deyil
fotoraf0008xw5.jpg

er5 imizin son halini resimleyemedik ama 600f imiz nasıl olmuş:silent:.
bence mükemmel:cat:

Çok güzel olmuş,gürsel abilerim muzaffer abilerimm elinize sağlık ben çok beğendim :)

Ö.Z.€.R;1146174' Alıntı:
Jant şeridinin kötü durduğunu kim söyleyebilir ki... :cat:

Kesinlikle süper olmuş ama o aparatlı olanlarınla çok daha kolay oluyor plastik bi makara gii bişey jantın kenarına takıp devammm...

Elinize sağlık :)

harika hangi motora taksan yakışıyor bence

ellerinize sağlık

600f farklı renk deneseniz nasıl olurdu acep onu hayal etmeye çalıştım mavi ola bilirdi mesala

Ö.Z.€.R;1146174' Alıntı:
Jant şeridinin kötü durduğunu kim söyleyebilir ki... :cat:
doğru renk seçimiyle gerçekten çok hoş oluyor:cat:
Çok güzel olmuş,gürsel abilerim muzaffer abilerimm elinize sağlık ben çok beğendim :)
sıkıyorsa beğenme:mrgreen: bildiğim bütün teknikler üzerinde itinayla denenir:queen:
Kesinlikle süper olmuş ama o aparatlı olanlarınla çok daha kolay oluyor plastik bi makara gii bişey jantın kenarına takıp devammm...

Elinize sağlık :)
hadi ya :cyclopsan bizim neden haberimiz olmadı:pr:
harika hangi motora taksan yakışıyor bence

ellerinize sağlık

600f farklı renk deneseniz nasıl olurdu acep onu hayal etmeye çalıştım mavi ola bilirdi mesala
olabilirdi belki ama bende maviyi hayal ettim :silent: bence o olmazdı gibi, yada denemek lazım:silent:
ben uğraştım beceremedim ya
hüseyinim sencere söyleseydin ya eminim o bilir:cat:
guzel olmus uyumlu olmus elinize saglik

sağol vascom :) biz şerit merit yapıyoruzda nooluyor sanki:p anca adana yollarında geziyoruz.senin gibi şöyle bi marmoka uzayamadık:queen:

eline sağlık çok güzel özellikle akşam sürüşlerinde ışık vurduğunda müthiş...

çok güzel olmuşlar gri 600f e gri siyah er5 e kırmız şeritten daha güzeli olamaz bence.bende motorumdaki kırmızı şeritleri çıakrdım gri şerit yaptırmaya karar verdm sizce kırmızı rr da gri şerit nsl olur

motora ayrı bi hava vermiş süper elinize sağlık geç bile kaldınız ünceden niye takmadınız izmirde yebereler bile takıyor çoktandır siz biraz geç kaldınız bana güre motorları birazdaha al beni yapmış yakışmış :cat:

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)

abi deme boyle bak 2 bicibici fotosu

2 selale fotosu

2 balik avlama fotosu koyarim sonra ben biyere gidemiom dersen o yaman gorusuruz :p
:queen: o yaman görüşelim vascom o yaman görüşelim :mrgreen:
çok güzel olmuşlar gri 600f e gri siyah er5 e kırmız şeritten daha güzeli olamaz bence.bende motorumdaki kırmızı şeritleri çıakrdım gri şerit yaptırmaya karar verdm sizce kırmızı rr da gri şerit nsl olur
kırmızıya kırmızı şerit bence :silent:daha iyi gitmezmi iskenderunlum :)
motora ayrı bi hava vermiş süper elinize sağlık geç bile kaldınız ünceden niye takmadınız izmirde yebereler bile takıyor çoktandır siz biraz geç kaldınız bana güre motorları birazdaha al beni yapmış yakışmış :cat:
üşengeçlik işte cesim, muzaffer iştahlanmasa yine kalacaktı.dediğin gibi albenileri arttı:cat:
Çok güzel olmuş.Zaten bu şeritlerin makbulü belli olmayanıdır :p :queen: Elinize sağlık.
:queen: o şerit kırmızı beyaz erdom, ama sen onuda göremiyorsun deyilmi :p
müthüş olmuş ben bunu bi beceremedm bi kere cektm ömrü 1gün sürdü :D
bu gün 200-250 km kadar gezdik geldik, hala kaya gibiler :cat: bence bir daha dene uğraşmaya deyiyor, biraz terletiyor ya :p

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekürler, darısı olmayanları :cherry:
şerit çekemeyi beceremiyenlere gürsel ustam şerit çeker :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar