çok şükür

arkadaşlar çok sukur kanuni seyhan 150 c me bir müşteri bulabidim ben 3.300 liraya aldığım motoru zor ziyan 1.650 ytl ye satanildim.Satma nedenime gelince (iki yıllık gözlemlerim)bir turlü düzelmeyen diraksiyon boşlukları ve bilya kırılmaları,sayısız sayıda değiştirdiğim ampuller,zamanla artan yakıt gideri,kalitesiz servisler,kendi kendine patlayan ön fren merkez camının soncunda frenler garantiye girmez demeleri,insanı gidiklayan titreşim,kalitesiz plastik malzeme,olmayan süspansiyonlar(fazla sert),kalitesi düşük elektrik tesisatı vb.vb.vb... diye sıralaya biliriz ve gidip 2004 sıfır aldığım fakat satım bu kanuniyi aldığım motorun aynısı olan mavi 2005 model bir ybr 125 aldım ve yine yineliyorum çok sükür yarabbim...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alan kişiye hayırlı olur inş..

Yeni motorunuz hayırLı oLsun :) Ben de bi satabilsem hemen cbr 125 alcam am nerde :)

arkadaşlar çok sukur kanuni seyhan 150 c me bir müşteri bulabidim ben 3.300 liraya aldığım motoru zor ziyan 1.650 ytl ye satanildim.Satma nedenime gelince (iki yıllık gözlemlerim)bir turlü düzelmeyen diraksiyon boşlukları ve bilya kırılmaları,sayısız sayıda değiştirdiğim ampuller,zamanla artan yakıt gideri,kalitesiz servisler,kendi kendine patlayan ön fren merkez camının soncunda frenler garantiye girmez demeleri,insanı gidiklayan titreşim,kalitesiz plastik malzeme,olmayan süspansiyonlar(fazla sert),kalitesi düşük elektrik tesisatı vb.vb.vb... diye sıralaya biliriz ve gidip 2004 sıfır aldığım fakat satım bu kanuniyi aldığım motorun aynısı olan mavi 2005 model bir ybr 125 aldım ve yine yineliyorum çok sükür yarabbim...

Hayırlı olsun Üstüme vazife değil ama motosikleti sattığın kişiye söyledinmi böyle böyle kusurları var diye bilsinki ona göre önlemini alıp motosiklete binsin
sonra kullanırken frenleri patlamasın yada bilye dağıtmasın ona göre kazaya sebebiyet vermesin Saygılar...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

alan arkadaşa meseleyi tamamen anlattım yok olmaz dedi kanuni iyidir dedi zaten giden parçaları yenisi ile değişmiştim beni zor da olsa 2 sene götürmüştü onuda götürur her halde gerisi onun bakımı vede servislerde dostluğuna bağlı kanuni servislerini anlatmama gerek yok herhalde

szr

Hayırlı olsun ; Ybr iyidir ; en azından Seyhan kadar titreşim yapmayacağını ve seni Seyhan'a göre daha az servise götüreceğine inanıyorum ; Kazasız ,zevkli sürüşler dilerim:)

hayrlı olsun yeni motorunda o trz sorunlar yaşamazsın inş..
olmazda zaten yaw nede olsa yıbır :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar