tek tekerin zararları?

Tekere kalkacağına git gez asfalt, çayır, çimen.Boşver tekere kalkmayı.Motosiklete dolu zarar, bir anlık zevk için kendini ve motosikletini paralama.:cherry: Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:

teşekkür ederim arkadaşlar.bilgilendirici olu:rendeer:

arkadaşlar bildiğiniz gibi motorcunun kanı deli akıyor biraz:pbenmki deliliğin yanındada manyaklaşıo biraz:pşimdi bi sorum olacak.zaman zaman tek teker yapan biriyim ki bu gün olayı abartıp her müsait ortamda yapmaya başladım:pr:rekorum şu anda 30 metre kadar.fakat bunun bazı zararları olduğunu biliyorum.bunları bana anlatabilirmisiniz:silent:bu başlığı bilgi almak için açtığımı belirteyim.yeni bişeyler öğrenmek istiyorum ki benm gibi arkadaşlarında olduğuna inanıyorum.şimdiden teşekkür ederim.saygılar:rendeer:

dostum bu işin manyağı olarak başlayım yazmaya , önce tekere kalkıstaki zararları sayayım , öncelikle debriyaj balatalarından yüksek aşınma , dewamında zincir ve kaplin plastiğinin ömrünü azaltırsın , bir süre sonra kaplin plasiğini parçaladığın için motorun arkasının sağa sola atmaya başladığını görürsün , ayrıca krank, krank kolu ve piston aşırı kuvvete biner ve ömrünü azaltır . ön teker havada giderken yağlama azalır motorda ve aşınma yükselir , ön tekerleği yere sert bırakırsan göbek bilyesi , amortisör keçeleri zarar görür . eğer mz gibi bi motorun varsa karpus gibi şaseyi ikiye bile bölebilirsin :p
bir zararı daha var , babanız görürse ambargo yersiniz :p bizzat tecrübeyle sabittir :cherry:

Bana kalırsa motora vereceğin zararı boş ver motor üzerine düşer veya bir kaza geçirirsen kendine veya etrafa gelecek zararı ve ailene vereceğin üzüntüyü düşün . Cana zarar gelmedikçe mal parçalansın isterse...

Öyleyse 2.el motor alırken sadece motorun model yılına, kilometresine, boyalı olup olmadığına değil, aynı zamanda önceki sürücüsünün kim ve nasıl biri olduğuna da bakmak gerekiyor. Burada yazılanlara göre, motosiklet yeni ve az kullanılmış görünse bile kullanıcısı itibariyle çok çok ciddi yıpranmalara uğramış olabilir.

Öyleyse 2.el motor alırken sadece motorun model yılına, kilometresine, boyalı olup olmadığına değil, aynı zamanda önceki sürücüsünün kim ve nasıl biri olduğuna da bakmak gerekiyor. Burada yazılanlara göre, motosiklet yeni ve az kullanılmış görünse bile kullanıcısı itibariyle çok çok ciddi yıpranmalara uğramış olabilir.

kesinlikle katılıyorum sana dostum.hele ss alırken daha bi dikkatli olunması gerektiğni düşünüyorum.:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar