"Gücüyle ve performansıyla SS'leri aratmayan" demişsiniz DL650 67 beygirdir. Tamam torklu bir makinedir ama SS i aratır.
"Yapısıyla araziye rahatça uyum sağlayan" demişsiniz, cüssesi ve ağırlığı nedeniyle hafif arazi şartlarında çok iyi olmasına rağmen sert arazi koşullarında tercih edilmez.
"Gösterişiyle cruiserlar kadar yakışıklı olan" demişsiniz, cruiserlarla alakası olmasa bile benim şahsen en beğendiğim ve birgün mutlaka almak istediğim tek enduro makinedir V-Strom. Bu tarz motorlar arasında değerlendirme yapıldığında beğenmeyene de ratlamadım henüz.
Yakıt konusunu gerçekten bilmiyorum ama benim motorumdan az yaktığına eminim
kaaneski kesinlikle bende her tarz motordan mutlaka istiyorum. Başta bende benzer bir karmaşa yaşadım ama benim amacım belliydi. Ben ileride bana SS kullanma konusunda en çok deneyimi getirecek bir başlangıç motoru aramıştım. Sonunda ilk motorun tarzından çok sana neler öğrettiğinin önemli olduğuna karar verdim. İleride ne alacak olursan ol başlangıç için benim sana tavsiyem XT125 veya dengi bir arazi motorudur. Tecrübeli motorcuların fikirlerini alabilir, dünyaca ünlü yarışçıların motosiklet geçmişlerini araştırabilirsin. Çoğunun piste topraktan geçtiğini göreceksin. Aklında bulunsun diye yazdım
Sen ne ile başladın diye sorma ama :cherry:
sen ne ile başladın ??? :queen: ciddiyim cevap bekliyorumm ... hem sen kaan a sorma demişsin ben sorabilirim