- Konu Yazar
ark.adaşlar garip bi başlık oldu biliyorum ama az çok konunun nereye bağlanacağını anlamışsınızdır sanırım,
mo.tor almayı düşünen biri olarak tabiki ilk etapta hangisi olmalı dan ziyade tarzı ne olmalı sorusuyla boğuşuyorum
kimbilir belki hiçbirinize olmamıştır bu, yani direk olarak ben chopper sewerim deyip almışsınızdır belki.
belkide bende bi sorun var,
r:
yahu bi insanın hepsi mi hoşuna gider
hoşuma gitmeyen tek bi tarz var oda scooter
yalnız scootercılar alınmasın olurmu :wiinkk:
racing diyorum bazen, ki inan.ılmaz ihtişamlı çok s.exy makinalar
cruiser oluyo bazen, ki bunlarada hani derlerya binmede yanında yat
enduro diyorum bazende, hani dağ bayır banamısın demem diye düşünerek
hepsini alabilecek imkanım olsa inanın sormazdım hiç :queen:
yani işin özeti şu, ben yeri geldiğinde süratte yapmayı sewen, ş.ehir içinde tintin gezmektende hoşlanan yarıca orman dağ bayır bilmediğim yerleri gezen ki fotoğraf çekme hastalığı olan birisiyim
anlayacağınız inanılmaz kararsızım.
peki siz neden sahip olduğunuz makinayı tercih ettiniz? bu isteklerin yanında ne etkili olduda diğer tarz değilde sahip olduğunuz tarz??
ilginize şimdiden teşekkür ederim:cat:
mo.tor almayı düşünen biri olarak tabiki ilk etapta hangisi olmalı dan ziyade tarzı ne olmalı sorusuyla boğuşuyorum
kimbilir belki hiçbirinize olmamıştır bu, yani direk olarak ben chopper sewerim deyip almışsınızdır belki.
belkide bende bi sorun var,
yahu bi insanın hepsi mi hoşuna gider
hoşuma gitmeyen tek bi tarz var oda scooter
yalnız scootercılar alınmasın olurmu :wiinkk:
racing diyorum bazen, ki inan.ılmaz ihtişamlı çok s.exy makinalar
cruiser oluyo bazen, ki bunlarada hani derlerya binmede yanında yat
enduro diyorum bazende, hani dağ bayır banamısın demem diye düşünerek
hepsini alabilecek imkanım olsa inanın sormazdım hiç :queen:
yani işin özeti şu, ben yeri geldiğinde süratte yapmayı sewen, ş.ehir içinde tintin gezmektende hoşlanan yarıca orman dağ bayır bilmediğim yerleri gezen ki fotoğraf çekme hastalığı olan birisiyim
anlayacağınız inanılmaz kararsızım.
peki siz neden sahip olduğunuz makinayı tercih ettiniz? bu isteklerin yanında ne etkili olduda diğer tarz değilde sahip olduğunuz tarz??
ilginize şimdiden teşekkür ederim:cat:
Son düzenleme: