herkese selamlar.. ben gene geldim bu sefer yeni motorumla :)

istediğim gibi olmadı ama dışarı çıkaracak zamanım yoktu şimdilik garajda bir kaç foto ekleyeyim :)

hayırlı olsun abi kazasız belasız sürüşler dikkat et kendine fotolarda güzelll ...hoş geldin bu arada kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin reddevil,makinen hayırlı olsun kazasız keyifle kullan korumalarında ucuzuna kaçma hayatından ödün verirsin benden tavsiye

oo harika bişey resimleri ilk msjına ekle, kazasız belasız

dsc00162xf9.jpg

dsc00166fb1.jpg

dsc00169ur1.jpg

tecrübelerime dayanaraktan benim size tavsiyem,
montunuzu deri montlardan yana tercih ediniz.
kaska gelince ben hem arai hem x-lite kullanıyorum. 700€'luk arai ile 350-400€'luk x-lite arasında elbette fark var fakat çok büyük farklar yok. benim size tavsiyem (ekonomiyi düşünüyorsanız) arai ve shoei yerine x-lite veya muadili kasklar tercih etmenizdir.
yok ben ileride 10-15 tane son model racing sahibi olabilecek birisiyim diyorsanız arai ve shoei almamanızda hiçbir neden yok :)

tecrübelerime dayanaraktan benim size tavsiyem,
montunuzu deri montlardan yana tercih ediniz.
kaska gelince ben hem arai hem x-lite kullanıyorum. 700€'luk arai ile 350-400€'luk x-lite arasında elbette fark var fakat çok büyük farklar yok. benim size tavsiyem (ekonomiyi düşünüyorsanız) arai ve shoei yerine x-lite veya muadili kasklar tercih etmenizdir.
yok ben ileride 10-15 tane son model racing sahibi olabilecek birisiyim diyorsanız arai ve shoei almamanızda hiçbir neden yok :)

:mrgreen: ehehe yok o kadar ne racing alacak durumda olsam zaten bu araştırmaya girmezdim tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkürler :rendeer:
schuberth markasıda çok uygun olmasada x-lite markasına alternatif olabilir diye düşünüyorum bu markayı tercih edebilirim

Çok güzel renkler... :)

Hayırlı uğurlu olsun... Allah kazadan beladan korusun...

:rendeer:

Keyifli sürüşler diliyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun çok güzel bir makina almışsın..allah kaza bela vermesin.

sağolun teşekkür ederim.. :rendeer:cümlemize Allah kaza bela vermesin.

black j.w.a dostum redline yapmadım çalıştırmadan önce kadranı yukarı aşağa gidip vurup geliyor subaru marka araçlar gibi bence çok hoş düşünmüşler bundan önceki kasada varmıydı bilmiyorum :silent: rodaj devresinde olduğu için 3-5 maxımum nadirende olsa 7 bin devirlerde kullanmaya özen gösteriyorum

sağolun teşekkür ederim.. :rendeer:cümlemize Allah kaza bela vermesin.

black j.w.a dostum redline yapmadım çalıştırmadan önce kadranı yukarı aşağa gidip vurup geliyor subaru marka araçlar gibi bence çok hoş düşünmüşler bundan önceki kasada varmıydı bilmiyorum :silent: rodaj devresinde olduğu için 3-5 maxımum nadirende olsa 7 bin devirlerde kullanmaya özen gösteriyorum

motosiklet' te N ışığı yanıyor onuda mı görmüyorsun :queen:

O ışığı sonradan yakmışlar yavv :p:queen::queen:

Ne hikmetse dikkat etmemişim :cherry: Olayı anladım şimdi Tekrar Hayırlı olsun....:)

cokkk guzelll gule gule,neselı gunlerde bınesın..kazabela gormeyesın.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar