ben arkadaştan kamyoneti alim gidelim toplayalım arkadaşları:queen:
Rahmi abi önce üzüldüm..Sonrada bulduğun için sevindin abim..Hiç kimse bişey yazmamış ,ben bari bişeyler yazıyım dedim. Evet İnciraltı çok güzeldi katılım da çok fazlaydı , Urladan yeni Arkadaşlarımız da vardı . Kendilerine Hoşgeldiniz diyorum , Ve kalıcı olacaklarını da sanıyorum. Herkes elinden geldiği kadar bişeyler hazırlamış hele miyo kızımız döktümüş maşallah eline sağlık o kadar çok yapılmış ki Murat dahi bitiremedi:mrgreen: Yalnız foto varmı yokmu onu bilemiycem çünki ben Milletin huzurunu kaçırdım , her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda yinede olmadı saolsun bütün arkadaşlar seferber olup yardım ettiler aradılar taradılar ama nafile giden gitti.
Olayın gelişmesi şöyle oldu , Urladan benzin aldım cüzdanımı çıkarıp benzin parasını ödedikten sonra cüzdanı tekrar cebime koyuyorum derken orada düşürmüşüm. (ertesi günü öğreniyorum bunu) içinde 550 Ytl. para ve kimliklerim ehliyetlerim ( TR. & NL ) ve daha başka bazı evraklarım var. tabi gece zehir oldu eve geldim . ne yaparım diye düşünmeye başladım tek çare Hollandaya gidip yeni ehliyet almak ve banka işlerini halletmek. Ertesi günü sabah erkenden yarı uyanık tekrar akşamki güzergahı izleyip Narlıdere g,şelerine kadar gittim geri döndüm bu arada Benzinliğe uğrayıp ,durumu sordum yok görmedik dediler . Yahu paranın önemi yok para haricinde içindekiler çok önemli falan dedim. tekrar eve geldim. Akşama doğru biri telefon edip cüzdanı bulduğunu ama içinde para olmadığını söyledi gittim cüzdanı aldım üstüne üstlük bir paket de sigara aldım para gitti ama cüzdan geri geldi. Artık Benzinci hakkında ne düşünürsünüz bilemem ama bence cüzdan benzincide düştü ve boşaldı. bulan kişi de orada, cüzdanı başkasının bulduğunu ve kendisi güvenlikçi olduğundan kadının elinden aldığını ama boş olduğunu söylüyor. Neyse giden para olsun dedim çektim sineye yapacak başka bişey de yoktu zaten .
Ulen gezi düzenliyorsunuz..Kilimini alda gel..Kurbanın olam diyorsunuz..:queen:rahmi dedem çok üzüldüm vallahi :salut: Ama Sevindim ehliyetlerin kimliklerin bulunmasına.. sana bitane bel çantası lazım :cat: hiçbirşeyi unutmazsın düşürmezsin :rendeer:
Valla gıptayla bakıyorum şu sitedeki fotolara...
Şimdiki gençlik neşeli..Şimdiki gençlik dinamik..Şimdiki gençlik gençliği iyi biliyor..
Bizim zamanımızda gezi yapan gençler "çalışmayan aylaklar" olarak düşünülürdü.
İşte o yüzdendirki acısını iyi bilirim ve her konuda sizi desteklerim..
Gezin..Hayatın tadını alın..Sonra benim gibi kafanızı duvara vurmayasınız diye..
Hadi şimdiden bol ve neşeli bir buluşma yapmanız dileğiyle..
Fotoları bekleyecez artık...
Biliyorum gitmediğini yaw..Murat aßim ben gidemedim yaw :salut: çalıştım cuma günü.. ama bizimkilker çimlerde mayışmışlar herhalde hiçbirinden ses yok baksana :mrgreen:
Bu işler artık sıraylamı diyelim yoksa nöbetleşemi diyelim MURAT kardeş senin de sıran gelecek elbet.![]()
evet başka ne konuda olabilirki benim emekli olalı iki yıl oldu. Daha yeni yeni motorla gezer olduk, bizde senin misal 26 yıl 8 ay görevden başka bir şey düşünemedikki.Siz şehirde biz köyde![]()
geçmiş olsun rahmi ağbim seninle fazla bir muhabbetimiz olmadı ama neyse bu bizim ayıbımız degil eski arkadaşların tanıştırmamasından kaynaklanıyor.gerçekten bizde çok üzülmüştük cüzdanını kaybettiğini ögrenince herşeyde bir hayır vardır diyecegiz ağbi boşver artık saglık olsun.içinde ğiden parada başının gözünün sadakası olsun benim canım abimHiç kimse bişey yazmamış ,ben bari bişeyler yazıyım dedim. Evet İnciraltı çok güzeldi katılım da çok fazlaydı , Urladan yeni Arkadaşlarımız da vardı . Kendilerine Hoşgeldiniz diyorum , Ve kalıcı olacaklarını da sanıyorum. Herkes elinden geldiği kadar bişeyler hazırlamış hele miyo kızımız döktümüş maşallah eline sağlık o kadar çok yapılmış ki Murat dahi bitiremedi:mrgreen: Yalnız foto varmı yokmu onu bilemiycem çünki ben Milletin huzurunu kaçırdım , her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda yinede olmadı saolsun bütün arkadaşlar seferber olup yardım ettiler aradılar taradılar ama nafile giden gitti.
Olayın gelişmesi şöyle oldu , Urladan benzin aldım cüzdanımı çıkarıp benzin parasını ödedikten sonra cüzdanı tekrar cebime koyuyorum derken orada düşürmüşüm. (ertesi günü öğreniyorum bunu) içinde 550 Ytl. para ve kimliklerim ehliyetlerim ( TR. & NL ) ve daha başka bazı evraklarım var. tabi gece zehir oldu eve geldim . ne yaparım diye düşünmeye başladım tek çare Hollandaya gidip yeni ehliyet almak ve banka işlerini halletmek. Ertesi günü sabah erkenden yarı uyanık tekrar akşamki güzergahı izleyip Narlıdere g,şelerine kadar gittim geri döndüm bu arada Benzinliğe uğrayıp ,durumu sordum yok görmedik dediler . Yahu paranın önemi yok para haricinde içindekiler çok önemli falan dedim. tekrar eve geldim. Akşama doğru biri telefon edip cüzdanı bulduğunu ama içinde para olmadığını söyledi gittim cüzdanı aldım üstüne üstlük bir paket de sigara aldım para gitti ama cüzdan geri geldi. Artık Benzinci hakkında ne düşünürsünüz bilemem ama bence cüzdan benzincide düştü ve boşaldı. bulan kişi de orada, cüzdanı başkasının bulduğunu ve kendisi güvenlikçi olduğundan kadının elinden aldığını ama boş olduğunu söylüyor. Neyse giden para olsun dedim çektim sineye yapacak başka bişey de yoktu zaten .
hadi listeyi görelim25 kere
![]()
aldığım haberlere göre çimlerde uyumus kalmışlar şimdi ben toplamaya gidicem arkadaşları ordan :queen:
alooooo nerdesinizzzz :bounce:
bizim çarşı gurubu ayvalıktan vazgeçmiş çeşme yapacaklarmış..bende eşimle biraz evi topladık sonra nargilemi aldım mahalledeki parkın ortasında duman çıkardım abimm:queen: akşam üstüde bayraklıdaki o ördeklerin olduğu yer varya melez deltası oraya gidip çayımızı ,böregimizi götürdük be abimm:queen::queen::queen:oguz um kahramanım sen bugun ayvalık a gitmeyecekmiydin yaw:bounce:
valla kardeşim çeken varmıydı pek göremedim ama çeken varsa eger gönlü olunca fotoları yapıştırır siteye merak etme sen.yok bu grubun foto cusu olacam haa kızıyorum artık:queen::queen::queen::queen::queen:Oğuz fotolar nerede beyaw..
Çatladık valla..:mrgreen:
Yiyin..İçin..
Ama bizlerle paylaşın fotoları..:cherry:
allah yakmasında güneşş yaksın be KARDEŞİİİİMMMMM:cherry::cherry::cherry:valla ben de hic foto yok... ama muhabbet cok guzeldi... ben ve hizli cesi cesmeye gittik... gece sabaha kadar muhabbetten sonra gunes dogarken gulme krizleri icinde bi saat kadar uyuyabildik... bi saat sonra kalkıp bi de yarı uykulu yarı danslı bi yat gezisi yaptık
yorgun argın eve döndük.. daha anca kendime geldim.. biraz da karardık galiba hala cayır catır yanıyoruz:cherry:
valla ben de hic foto yok... ama muhabbet cok guzeldi... ben ve hizli cesi cesmeye gittik... gece sabaha kadar muhabbetten sonra gunes dogarken gulme krizleri icinde bi saat kadar uyuyabildik... bi saat sonra kalkıp bi de yarı uykulu yarı danslı bi yat gezisi yaptık
yorgun argın eve döndük.. daha anca kendime geldim.. biraz da karardık galiba hala cayır catır yanıyoruz:cherry: