aaa bana kamp kurmayı öğreticek :queen: mustafa abi sen carrefourdan cadır alırken ben 5 yıl oncesinden kocaman cadır alıp castroda kamp yaptık:bounce: 3 motorcu telef oldu yollarda 2si yan yattı birinin lastiği patladı baya masraflı oldu.benim lastik patlasaydı senin tenereyi walla alıcaktım.
niye patladı senin lastik cukuramı girdin dönüşte.:silent::silent:
arkadaşlar zdraveyte
birşey sormak istiyorum size mutlaka bileniniz vardır elbette
bulgaristana motorla gitmek istiyorum. hangi belgeler lazım bileniniz var mı bir de ne kadara patlar bana bu gezi![]()
bu Cumartesi bana uyar :cat:Özcan'ada uyarsa yer zaman mekan söleyin buluşalım ama Mesut'unda dediği gibi biraz daha katılımcı olman lazım olmuyo böle :farao:bursa buluşması ne oldu arkadaşlar
bir buluşup tanışıcaktık ama kismet olmadı bu hafta müsait olursanız bir turlayalım
Aslanım benim sen kendini toparla 2-3 haftada bekleriz sorun değil yeterki hep beraber gidelim:cat:tek bir pazarımız var özcan abi onuda evde oturarak geçiremem.yine attık yollara kendimizi işte.fakat 1-2-3 hafta kadar durulcam şimdi çünkü lastik almam lasım.üzerinde teker bir türlü yumuşamıyor.virajlarda oldukça fazla zorlanıyoum.az kaldı bu lastikle gidersem bir gün yan yatıcam.buyüzden değiştirmem gerekli.sonra yeni lastiğimle bir ist ziyareti yaparız sen-ben yasarla :mrgreen:
bu arada maddi durumum yettiğince ufaktan modifiye ediceğim makinemi.bir konuda kararsızım şimdi hepsi bitince mi göstersem size(tabi zaman alabilir) yoksa her yaptığım ayrıntıyı tek tek mi paylaşsam.bunu düşünmem lasım![]()
Mesut sana msn den yazdıklarım gelmiyormu ?
bu Cumartesi bana uyar :cat:Özcan'ada uyarsa yer zaman mekan söleyin buluşalım ama Mesut'unda dediği gibi biraz daha katılımcı olman lazım olmuyo böle :farao:
Aslanım benim sen kendini toparla 2-3 haftada bekleriz sorun değil yeterki hep beraber gidelim:cat:
tıriptik ve sigorta gerekiyormuş türk pasaportunun tarihi geçikse yeniletmen gerekiyor motor için çıkışı türk pasaportuna yapıyolarmış 500 ytl türkiyeden çıkana kadar masraf oluyormuş mustafa abi gelsin daha iyi şekilde anlatırsana aramıza hoşgeldin bg nin neresinden sin
mesut ayıp ama yaptıgın sen pata arkadaşımızda yasana listeye aaaaaaaaaaaaaaa
qwertyu hoşgeldin beyav bulgaristana motorla gitmek için türk pasaportunu olması gerek süresi geçmemiş triptik sigorta tabi benzin parasıda benim bildigim![]()
novi pazardansanırım sende şumenlisin
ya benim bulgar pasaportum var amatürk ehliyeti bulgar pasaportu biraz yalan olcak gibime gelio galba benim iş
baya pahalıya patlaıycak o zaman motor gezisi beya
ojbulduk
ben daha motoru almadım ama alıcam 2 3 güneyihaa

oooooooooooo yasar eline sağlık iyice parlatmışsın..tüüüüüüüü tüüüüü tüüüüüü nazar değmesin..ben bu arada modifiye için bu akşam ilk adımlarımı attımbu akşam birkaç şey yaptık.yalovada 3 hyo olduk.kendi çabalarımızla modifiye yapıyoruz.pazar günü lastikleri değiştiricez, hem ön hem arka.arkayı 170\60-17 alacaktım ama şimdi 160 takmaya karar verdim. ön-arka metzeler marka inanılmaz çok az kullanılmış(üzerinde ipleri gibi şeyleri bile duruyo) çifti sadece 120 ytl aldım.haftada 20 ytl ödeyerek :cherry: tabi pazar günüyle tam modifiyemiz bitmicek ama şimdilik bu kadar olacak.pazar akşamı son halinin resimleri gösteririm.size ip ucu olarak sadece lastiklerin değişeceğini söylim yeter.kalanlarını resimlerde görürsünüz...süprizzzzzzzz diğerleriii
:queen:
hadi yap bakalım da görelim.
böyle bi lastikçi bizde bulamadık yani gerçi bena sadece ön gerekiyo ama yok işter:
virago 535 bugün gittim baktım ama motor fena hırpalanmış vazcaydım.hayırlı olsun şimdiden.acaba ne tür bir motorsiklet alıcaksın? aklında ki motorsiklet nedir?
Hayırlı olsun Mesut, merakla bekliyorum modifiyeli halini motorun.
Yaşar, ellerine saglık, tertemiz yapmıssın motoru, benimkini görsen...![]()