özcan hoş geldin işat biti glaba
turgut sen fazla konuşma lastiğim başka nedenlerden dolayı patladı en büyük nedenide asfalta fazla kulanmam:cherry:
deiğişikliği ilk önce sana söyledim zaten ama sen bir türlü beceripte diyerlerine söyleyemedin galiba:queen:
neyse sonuç olarak sizlere kamp konusunda baya bi ders vermem gerekiyo oda ilk sahil buluşmamızda olur dimi.
arkadaşlar zdraveyte
birşey sormak istiyorum size mutlaka bileniniz vardır elbette
bulgaristana motorla gitmek istiyorum. hangi belgeler lazım bileniniz var mı bir de ne kadara patlar bana bu gezi![]()
tek bir pazarımız var özcan abi onuda evde oturarak geçiremem.yine attık yollara kendimizi işte.fakat 1-2-3 hafta kadar durulcam şimdi çünkü lastik almam lasım.üzerinde teker bir türlü yumuşamıyor.virajlarda oldukça fazla zorlanıyoum.az kaldı bu lastikle gidersem bir gün yan yatıcam.buyüzden değiştirmem gerekli.sonra yeni lastiğimle bir ist ziyareti yaparız sen-ben yasarla :mrgreen:
bu arada maddi durumum yettiğince ufaktan modifiye ediceğim makinemi.bir konuda kararsızım şimdi hepsi bitince mi göstersem size(tabi zaman alabilir) yoksa her yaptığım ayrıntıyı tek tek mi paylaşsam.bunu düşünmem lasım![]()
Daaaayt anında saf dışı kaldık Ayıp ayıp
abi alamadın ki bir makine senide listeye koyalım :queen:
Makina vardıda bizmi almadık ? :queen:
mesut ayıp ama yaptıgın sen pata arkadaşımızda yasana listeye aaaaaaaaaaaaaaa
qwertyu hoşgeldin beyav bulgaristana motorla gitmek için türk pasaportunu olması gerek süresi geçmemiş triptik sigorta tabi benzin parasıda benim bildigim![]()
bursa buluşması ne oldu arkadaşlar
bir buluşup tanışıcaktık ama kismet olmadı bu hafta müsait olursanız bir turlayalım