[Bulgaristan - MT]

sagol mesut :) bi konuşayım

motor bilgisi var mı bimiyorum ama yardım etmeyi seven birine benziyor.elinden geleni yapacağını umuyorum.inş anlaşırsınız..hadi kolay gelsin:wiinkk:

arkadaşlar bu esnada sakarya festivalide yaklaşıyor.bu konuda ne düşünüyorsunuz? gidecekmiyiz?

Son düzenleme:
mesut fazla uzak deilis atla matora sende gel cumartesi akşamı bi güzel şenlik yapalım bakalım
artık biz mi balık tutacaz balıklarmı bizi bilmem ama güzel olucağı kesin.
benim biraları tutacağım kesinde gerisini bilmem::sefereee
turgut bugünlerde kudurmuş:queen:galiba ek işe başladıya heralde hep güzel kızlar çıkıyo sipariş götürdüğü yerlerde:queen: ondan dır
:joker:e nede olsa bekar ve malum ilk bahar aşk dürtüleri artmış:queen:

mesut fazla uzak deilis atla matora sende gel cumartesi akşamı bi güzel şenlik yapalım bakalım
artık biz mi balık tutacaz balıklarmı bizi bilmem ama güzel olucağı kesin.
benim biraları tutacağım kesinde gerisini bilmem::sefereee
turgut bugünlerde kudurmuş:queen:galiba ek işe başladıya heralde hep güzel kızlar çıkıyo sipariş götürdüğü yerlerde:queen: ondan dır
:joker:e nede olsa bekar ve malum ilk bahar aşk dürtüleri artmış:queen:

valla mustafa abi şu motorsikleti üstüme alana kadar pek kıpırdamak istemiyorum.kıl trafikçiye geliriz uğraş dur ondan sonra.fakat planımız var er yada geç bir gün gelicez bursalılarla

eee ne demişler geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları :queen:

Son düzenleme:
yaa millete söz verdim bende..bursa mt'yi feln karşılicam fln.şimdi nasıl yapsak acaba :silent: hem yasarda gelir mi ki :silent:

sen takıl kafana göre başka zaman gelirsiniz.
biz buralardayız şimdilik.
cumartesi alpino da benle gelirse egzosçuya iyi olur ikimiz daha iyi pazarlık yaparız bakarsın daha ucuza kapatırız benim egzosu.

oh herkez biyerlere gidiyor ben burda inşatla uraşayım pazargünüde sınavla geçer artık :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm. MT 2-3 gün giremedim ne var ne yok benim motora bi güzel ön ve arka sehpa yapmışımki o biçim bitince resimleri eklicem şimdi çıkmak zorundayım siz devam edin ben takipteyim

Beyler ben 5 dk sonra yola cıkıyorum, Bursaya gidiyorum, arkadasın dügününe, ama ne yazıkki motorsuz.
Pazartesi görüsürüz...

Slm Mt Alemı Nasılsınız Bakalım Uzun Zamandan Berı Gıremıyorum Kusuruma Bakmadınız ınsallah Gec Gelıyorum ısten Eve Gelmem 12 Yı Buluyooo O Yuzden Sızden Uzaklastım Sanmayın Gercı Ben Mustafa Abıyle Sık Sık Gorusuyorum Ama O Bahsetmıyodur Benden Neyse Bu Aksam Sahıle ınerız Belki

gratskiler ben bitane 535 buldum ama şaftılı nasıl sizce baksana bi fiyatıda uygun
http://www.sahibinden.com/yamaha_virago_vx_535WQQaXQQ7703447WQQpXQQdisplayitem
mesut yalnız kalıcam diyorsan gitme derim

alper ben akşam viragoyu görmemiştim ya.
şimdi baktım da hiç fena durmuyo hemde şaftlı zincir derdin olmaz hemde takas yapıyo bence bi konuş ve yaşarın ordaki arkadaşı gidip bi baksın.
resimlere bakarsan güzel bişeye benziyo inşalla alırsın da ondan sonra kafamızı şişirip durursun nezaman geziyoz diye:queen:

alper ben akşam viragoyu görmemiştim ya.
şimdi baktım da hiç fena durmuyo hemde şaftlı zincir derdin olmaz hemde takas yapıyo bence bi konuş ve yaşarın ordaki arkadaşı gidip bi baksın.
resimlere bakarsan güzel bişeye benziyo inşalla alırsın da ondan sonra kafamızı şişirip durursun nezaman geziyoz diye:queen:

:queen::queen::queen::queen::queen: son cümleye bittim :p

kısmet işalah olurda yolda rahat rahat gideriz
mustafa abi yarın ne yapıyoruz

ben iyiyim mehmet abi sen nasılsın.bie gelip 3-4 gün kayboluyon valla.yuvacık gezisine gidiyorum bende.hepinizi ektiniz beni :salut:

Biz de ekildiğimiz için Balıkesir gezisinden vazgeçtik.
Başta herkez geliyordu sonunda bir de baktık. Ben, Mustafa ve Alper kaldık.

http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php/hmk-motofest08-5-8-haziran-2008-bolu-1929.html

Sayın MT alemi, 5-8 Haziran tarihleri arasında Bolu'da şenlik var.
Enduroclub'un da katılacağı bu şenliğe gidelim derim ben. Siz ne dersiniz.
Yukardaki linki tıklarsanız. Ayrınlıtılı bilgiyi görebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar