sagol mesutbi konuşayım
mesut fazla uzak deilis atla matora sende gel cumartesi akşamı bi güzel şenlik yapalım bakalım
artık biz mi balık tutacaz balıklarmı bizi bilmem ama güzel olucağı kesin.
benim biraları tutacağım kesinde gerisini bilmem::sefereee
turgut bugünlerde kudurmuş:queen:galiba ek işe başladıya heralde hep güzel kızlar çıkıyo sipariş götürdüğü yerlerde:queen: ondan dır
:joker:e nede olsa bekar ve malum ilk bahar aşk dürtüleri artmış:queen:
gelsene işte mesut birşey olmaz
yaa millete söz verdim bende..bursa mt'yi feln karşılicam fln.şimdi nasıl yapsak acaba :silent: hem yasarda gelir mi ki :silent:
oh herkez biyerlere gidiyor ben burda inşatla uraşayım pazargünüde sınavla geçer artıkr:
slm. MT 2-3 gün giremedim ne var ne yok benim motora bi güzel ön ve arka sehpa yapmışımki o biçim bitince resimleri eklicem şimdi çıkmak zorundayım siz devam edin ben takipteyim
Beyler ben 5 dk sonra yola cıkıyorum, Bursaya gidiyorum, arkadasın dügününe, ama ne yazıkki motorsuz.
Pazartesi görüsürüz...
gratskiler ben bitane 535 buldum ama şaftılı nasıl sizce baksana bi fiyatıda uygun
http://www.sahibinden.com/yamaha_virago_vx_535WQQaXQQ7703447WQQpXQQdisplayitem
mesut yalnız kalıcam diyorsan gitme derim
alper ben akşam viragoyu görmemiştim ya.
şimdi baktım da hiç fena durmuyo hemde şaftlı zincir derdin olmaz hemde takas yapıyo bence bi konuş ve yaşarın ordaki arkadaşı gidip bi baksın.
resimlere bakarsan güzel bişeye benziyo inşalla alırsın da ondan sonra kafamızı şişirip durursun nezaman geziyoz diye:queen:
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız.
ben iyiyim mehmet abi sen nasılsın.bie gelip 3-4 gün kayboluyon valla.yuvacık gezisine gidiyorum bende.hepinizi ektiniz beni :salut: