quzel derkenn :queen:
insanın olaraktan
quzel derkenn :queen:
insanın olaraktantabi sizin kahrınızı çekebilmeside ayrı bir güzelliği
![]()
kıskandıysan sana saralım bundan sonra :queen:
yaktın len lütfü gitti gül gibi karizmamkıskandıysan sana saralım bundan sonra :queen:
![]()
:mrgreen: :queen: :cherry: :queen: :bounce:
bende öyle düşünüyorummm:queen::queen:
ama siyah kuşak kareteci olduğu söyleniyoo dikkat ederek çökmek lazımm lütfüüüüü,ya lütfüü sana niye herkes lütfü diyooo,geçen kimliğini gördümm Abdullatif HAVALIKORNA yazıyoduu:queen:
cok saglam avukatlarim var kusak felan hic bise ifade etmiomus onlar icin sordum gursel abi:mrgreen:
bi kenara yazdım zamanı gelince okunacak:cherry::rendeer:
bende öyle düşünüyorummm:queen::queen:
ama siyah kuşak kareteci olduğu söyleniyoo dikkat ederek çökmek lazımm lütfüüüüü,ya lütfüü sana niye herkes lütfü diyooo,geçen kimliğini gördümm Abdullatif HAVALIKORNA yazıyoduu:queen:
iskenderuna ne ara geldiniz hemşo_iso?
sankim adana mt arasında gruplaşma görüorum isooone diosun bu konuda :silent:
sankim adana mt arasında gruplaşma görüorum isooone diosun bu konuda :silent:
ortalık karıştırıcılar akıllı durun:farao:
:mrgreen:
YAv birileri hayabusa için; bir iki yokladım ağır alet bu işlerin kalemi değil gibisinden bişiler demişti sanki de.Benim aklımda senmişsin gibi kalmış olabilir.:mrgreen:
Yoksa sen ağlatırsın sayın muhtar.CıbıR ı artçısız tekere kaldırabilen bir insana saygım sonsuzdur:wiinkk::rendeer:
hayabusa için bunu diyen ya beceriksizdir
ya da binmemiştir, ''güYYaaa'' sürmüştür :mrgreen:
bu arada ben muhtar falan deilim :silent:
muhtar --> ferda :cat:
ben gelmem:queen::queen:Sizide anlamak zorr: geliyonuz bir dert gelmiyonuz ayrı bir dert :cyclopsan
Bunları dert etmeyin büyüyünce hepsini unutacaksınız:mrgreen: :queen:
Ayrıca Mersinde yeni bir piknik alana öğrendim :cherry: Birde oraya gidersek süper olacak :cat:
hayabusa için bunu diyen ya beceriksizdir
ya da binmemiştir, ''güYYaaa'' sürmüştür :mrgreen:
bu arada ben muhtar falan deilim :silent:
muhtar --> ferda :cat:
Ayrıca Mersinde yeni bir piknik alana öğrendim :cherry: Birde oraya gidersek süper olacak :cat: