- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az önce yediğimiz akşam yemeğinde babamla ladese tutuştuk,kazanırsam bana motosiklet alacak kaybedersem ben motosiklet sevdasından vazgeçeceğim.
Tarafları tanıyalım :
Mavi köşede;babam.Küçükken ve gençliğinde kimbilir kaç kere lades oynamış,amcamın anlattığına göre oyunları 1 hafta-10 gün kadar sürebilen yaşlı kurt
Aynı zamanda kendileri zamanında vespa ve mz kullanmış fakat komşularının oğlu vespayla kaza yapıp vefat edince ailesi motosiklet almasına izin vermemiş,hevesi kursağında kalıp bu tadı almasına rağmen bana motor aldırmayan çözülememiş şahsiyet
( cümleye gel )
Kırmızı köşede,bendeniz delituran.Arkadaş motoruna binip daha önce nefret ettiği motosikletlere aşık olan,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye zırlayan yeni yetme taze motorcu gibimsi
Şaka filan bi yana elim ayağım titriyor şu an,evde kendi kendime aklımdaaaa diye bağırıyorum
rakip çok güçlü,savunmada kalıp kontra ataktan gol atmayı düşünüyorum
Fikirlerinizi/tuzaklarınızı bekliyorum saygılarımla:rendeer::rendeer::rendeer:
Tarafları tanıyalım :
Mavi köşede;babam.Küçükken ve gençliğinde kimbilir kaç kere lades oynamış,amcamın anlattığına göre oyunları 1 hafta-10 gün kadar sürebilen yaşlı kurt
Kırmızı köşede,bendeniz delituran.Arkadaş motoruna binip daha önce nefret ettiği motosikletlere aşık olan,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye zırlayan yeni yetme taze motorcu gibimsi
Şaka filan bi yana elim ayağım titriyor şu an,evde kendi kendime aklımdaaaa diye bağırıyorum