Motosikletine lades oynamak! :)

abi şahane fikir,denedim az önce ama çakal yemedi ya uzattım telefonu masaya koy dedi masadan aldı :queen::queen:

@pınarr
Ablacım babam atar beni camdan o anda,aşağı düşerken lades demenin bi faydası olmaz takdir edersin ki :):)

Okuyup cevap yazanlara teşekkür ederim,saygılarımla :rendeer::rendeer::rendeer:

üzülme dostum b planına geçeriz

şimdi

gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca:queen: söylediklerimi sakın yapma

bu akşam seni evden attırmazsak iyidir:p

şimdi

gece yatınca eline bitane sopa gibi bişiler al odanın kapısında hırsız var diye bağır baban uyku sersemi haliyle neye uğradığını anlamaz eline sopayı verirsin hırsız camdan kaçtı dersin sonra sende topukla kilitle odanın kapısını sıkıca:queen: söylediklerimi sakın yapma

lades demeyıde unutmadın dımı abı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı durum bende de var..:queen:
Kullandığın motordan almayı istiyorum ben de,px200lere hastayım ama 2 zamanlı oluşu yüzünden araştırıp soruşturup agility dedim.Umarım bir gün alırım bakarsın belki bi gün beraber geziye çıkarız ::friends:

@pınarr
aynı düşüncedeyim,kazanmak için her şeyi yapıyorum evde :)

@PIERzig
kas kanadı derken?Dediğini tam olarak anlayamadım da...

Cevaplar için sağolun ama yeni fikir yok muuuu?? :)

şimdi

ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..

ama lades deyip odaya geçebilmek, kapıyı kilitleyebilmek için cidden kısa mesafe rekoru kırması lazım.. allah etmeye bir de sopayla o saatte insan babasının eline geçerse cidden ondan sonra motosiklet değil ne alışkanlıklar edinir allah bilir..

Burada lise yıllarında bir dönem boksla uğraşmış bir babadan bahsediyoruz sopaya falan gerenk yok yani :) (inceden yusuflamak...)

Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.

sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.

Lades dedin mi duracaksın. Lades bende bir hastalıktır, son 5-6 yıldır istisnasız ne alırsam alayım (eğer ciddi bir ortamdaysam içimden sessizce) "aklımda" derim. Ladeste yenilmezim. inanılmaz da iddialıyımdır. Ladesle kazandığım paranın haddi hesabı yoktur =) yeryüzünde yenemeyeceğim insan da yoktur. isterse yıllar sürsün, sonunda mutlaka yenerim.

sana tek uyarım şudur, bu işi fazla ciddiye alırsan alışkanlık yapabilir. Şuan resmen lades hastalığım var, çok ciddi bir iş sırasında bile birinden birşey alıp verirken "aklımda" veya "lades" diyorum. diyemiyorsam da sessizce içimden söylüyorum. söyleyemezsem feci rahatsız oluyorum. aklımda hep lades var. Rüyamda bile biri bana birşey veriyorsa mutlaka "aklımda" derim. aman dikkat, fena hastalık yapar bu olay.

Ya sen çok fena sarmışsın abi bende o kadar ciddi değil durum kırk yılın başı oynadık da idda feci :)
Bi fikrin önerin var mı?Ucunda -her ne kadar çok inanmasam da - motosiklet var ya :pale:

GKN

yok yok
duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
illaki havlu istiyeceek:)
yemesse gargara yapar:p

Arkadaşım cidden karadeniz fıkrası gibi olmuşsun sen:):mrgreen::)

Mersin İl Temsilcisi
Küçük bi poşete un koy..
Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yuhhhhhh yani. istersen damarda da şırınga görüntüsü versin.... ama adam kalpten giderse günahı senin boynuna...

yok yok
duştayden havluları al, ev halkını organize et, birden deprem oluyo die bağarmaya başlayın
illaki havlu istiyeceek:)
yemesse gargara yapar:p

Anlattığın gibi mutlaka yalandan/organize bir zor durum hali yaratmam lazım ama bulamadım şimdilik bakalım...
Bu arada imzan da şahaneymiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence babaya fazla senaryo yapma ladesi kazandığında ALLAH korusun sargılar içinde bulursun kendini sonra baba evladının kişilik değişmesi gibi bi durumla çelişkide kalır..:pale:

lades gibi bi durumda babanın üzerine gitme dediğin gibi ulusal lades şampiyonuymuş..:cherry:

hiç ummadığı anda hatta uykulu halini yakalarsan daha iyi olur..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar