ayvvalla abi olmaz tabiki ama poyraza da fazla yuklenmemek lazım iyi kıvırdım dimii :mrgreen:
KIVIRIZ EVEL ALLAH hocam asena benım:mrgreen:
biz bize yeterız abı o şimdi derın mevzulara dalmiştır:mrgreen:![]()
hop hop askerligini yapmadan safak saymak yok oyle :farao:
tabıkı severk şirim gobek maşşlah zaten
abı şafak yazısı banysa ben yaptım valla hemde 4 sene oldu
korsan şafak sayan mı var.. aaaa olmadı bak, o iş silah1 in.. :cherry:
söyleriz bi daha yapmaz abisiii, di mi srht
2 dk ortadan kaybolduk, hemen kaynatmışsınız ortalığı.. ::angry2::::rantinp:::ranntign
bugün ilgilenmem gereken başka çocuk var o yüzden kusura bakmayın... bu arada gürkan sen bana ısmarla menemeni.. ben niye sana ısmarlimm... ala ala :queen::queen::queen::queen:
polat la karıştırdın üstadım sen beni..
bu arada gürkan (oğlum ve ben yani) sana balonlara bi yardımcı daha buldum.. srht949 sana balonları şişirme sırasında severek yardımcı olacaktır diye inanıyorum.. nefes de var belli, çene hiç durmuyor :queen::wiinkk::cherry:
ziyaret günü topluluğumuz içinde kesin olmamakla beraber PALYAÇOLAR, İBİŞLER ve BAZI SEVİLEN KARAKTERLER olabilir... tabii bu ancak o gün belli olacak. Bu yüzden temenni etmekten başka bişi gelmiyor elimden... Herşey çocuklar için.
Müsaid olurlarsa tiyatrocu arkadaşlar gelecekler.. :cat:
arkadaşlar ben arabayla gelicem bunun için kusura bakmayın..
arkadaşlar ben arabayla gelicem bunun için kusura bakmayın..
ne kusuru yaaa, dalgamı geçiyosun... bayağı bi yük var... çengelköy e araba ile bırakacaklar ama oradan taksi tutup yuvaya gitmeyi düşünüyodum.. Araç müsaid olursa nakliye de bize destek olursan bilhakis çok seviniriz...
:cherry: aynen böle sevindirik oluruz...