üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

bana uyar.. motora bağlarsın gelirken... neyse hızlı çalışmaya söz verirsen gösteri sonrası da şişirebilirsin balonları.. bak nasıl yufka tarafıma geldin ... :wiinkk:

o kadar balonu şişirip motora bağlarsam uçan motor olurum hava yoluyla gelirim :queen::queen::queen:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
:cat:herşey kardeşlerimiz için

Son düzenleme:
Canım benimmmm.:rendeer: Senin için de ufaklıkları öpüp koklayacağız söz.
Valla şeytan diyor gir Burcunun sitesine yap renkli kurabiyelerden götür çocuklara ama sendeki hüner bizde ne gezer :pr::pr::pr:

Handecim zor bişi değil ki.Senin de ne becerikli olduğunu biliyorum ben bence mutlaka yap!Herhangi bir kek veya kurabiye ev yapımı olursa,içine sevgi katılmış olursa bence daha makbule geçer.

Necdet abimin fotoğrafı ne de güzel yakışmış di mi yuvaya gideceklerin yanına...:rendeer:
Allah rahmet eylesin.

şimdi artık o programa sende dahilsin :cherry: desperadost an haber yok ama umarım o da gelir... katkın içinde çocuklar adına teşekkür ederim... :rendeer:

RİCAEDERIM HERZAMAN

TEŞŞEKUR EDERIM BENIDE DAHIL ETTINIZ İÇİN İNANIN COK MUTLU OLDUM
İSTERSENIZ ULAŞABIRIM DESPERADOST A SIZE BILGI VEREBILIRIM ? :)

Handecim zor bişi değil ki.Senin de ne becerikli olduğunu biliyorum ben bence mutlaka yap!Herhangi bir kek veya kurabiye ev yapımı olursa,içine sevgi katılmış olursa bence daha makbule geçer.

Necdet abimin fotoğrafı ne de güzel yakışmış di mi yuvaya gideceklerin yanına...:rendeer:
Allah rahmet eylesin.

eylül de geldiğinde artık sen katarsın keklerin içine sevgiyi kahvaltı da bizler yeriz...

Bu yuva ziyareti Necdet için.. Geçen ziyarete gelecekti ancak 2 gün öncesinde kaza geçirdi sonrasında acı haberi aldık.. Ben de o zaman kendi kendime söz verdim onun anısına gerçekleşecek bir yuva ziyareti mutlaka yapacağım diye.. :pale: Pazar günü kahvaltıda da yuvada da yanımızda olacak..

Son düzenleme:
Necdet Abı Yı şahsen Tanımıyorum Cok Tanımak Isterdım Bır Kaç Yerde Ismını Duydum Fotoraflarını Da Gördum Onunla Tanışma şerefıne Ulaşamadığım Için Cok Uzugunum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
delipoyraz teslim işini başkası yapsa nasıl olur benim ogleden sonra orda olup olmama işim biraz beli degil o yüzden kahvaltıya gelcem

müziklerden biraz kopya ver de.. ezberleyelim bizde.. orda çocuklara aval aval bakmayalım :cherry::cherry: istek parçalarımdan ne haber?

hemen hepsi bildiğiniz popüler şarkılar.nil den iki parça da sizin için ekledim özel isteği olan varsa onları da ekleyebilirim :cat:

delipoyraz teslim işini başkası yapsa nasıl olur benim ogleden sonra orda olup olmama işim biraz beli degil o yüzden kahvaltıya gelcem

tamam gerekli değişikliği yaptım... sen geçen senede teslimat yapmıştın ya, bu konuda fikrin var diye senden rica etmiştim ama işin varsa boynumuz kıldan ince..

SES SİSTEMI NE DURUM DA ABİ BEN 5 ATI BIR VAR GETIREBILIRIM İSTERSENIZ AMA ARABAYLA ALMAMIZ LAZIM BIRAZ BUYUK

müzik konusunda öle arabayla getirlecek ses sistemi olayına girmesek diyorum... ufak bir kolon yeter onuda sstek temin edecekti zaten... laptop a bağlayıp müzik dinleyeceğiz de ..:cherry:

Son düzenleme:
eyvallah gürkan abi sağol

SES SİSTEMI NE DURUM DA ABİ BEN 5 ATI BIR VAR GETIREBILIRIM İSTERSENIZ AMA ARABAYLA ALMAMIZ LAZIM BIRAZ BUYUK

serhat 2+1 hoparlörümüz mevcut çok zahmetli olmayacaksa getirirsen iyi olur.İmkanın yoksa bendeki de fena değil işimizi görür

serhat 2+1 hoparlörümüz mevcut çok zahmetli olmayacaksa getirirsen iyi olur.İmkanın yoksa bendeki de fena değil işimizi görür[/QUOTE]

anladım abi araçlazım getırmek için

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kesin degil ama % 80 işim var haber bekliyorum ona göre hareket edecegim kusura bakmayın

allah rahmet eglesin abimize ümmet abi paylaşımın için teşekkür not .. abi şindi daha geçsin bu arada demekki zaman sana yakışıyor :rendeer:

güncelll.

Emeklerinize sağlık ve necdet abimizin resmini orada görünce çok duygulandım. kim düşündüyse çok sevindim valla. mekanın cennet olsun abicim

ben artık uyanınca pazar sabahı olsun istiyorum... Hem dostları göreceğim hemde çocuklara gideceğim..::pulp:::joker:::alkiis::::haapppy::::winkwink::::sm_smile::friends:::comico:::::143::::146::::151::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar