üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

ayvvalla abi olmaz tabiki ama poyraza da fazla yuklenmemek lazım iyi kıvırdım dimii :mrgreen:

2 dk ortadan kaybolduk, hemen kaynatmışsınız ortalığı.. ::angry2::::rantinp:::ranntign

bugün ilgilenmem gereken başka çocuk var o yüzden kusura bakmayın... bu arada gürkan sen bana ısmarla menemeni.. ben niye sana ısmarlimm... ala ala :queen::queen::queen::queen:

biz bize yeterız abı o şimdi derın mevzulara dalmiştır:mrgreen::)

polat la karıştırdın üstadım sen beni..

bu arada gürkan (oğlum ve ben yani) sana balonlara bi yardımcı daha buldum.. srht949 sana balonları şişirme sırasında severek yardımcı olacaktır diye inanıyorum.. nefes de var belli, çene hiç durmuyor :queen::wiinkk::cherry:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hop hop askerligini yapmadan safak saymak yok oyle :farao:

tabıkı severk şirim gobek maşşlah zaten :)
abı şafak yazısı banysa ben yaptım valla hemde 4 sene oldu

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tabıkı severk şirim gobek maşşlah zaten :)
abı şafak yazısı banysa ben yaptım valla hemde 4 sene oldu

iyi o zaman ben bu gün itabiyle sana devrediyorum şafak işini:queen: artık pazar görüşürüz ben bu gün kapatıktan sonra birdaha internete girmem herhalde :rendeer:

2 dk ortadan kaybolduk, hemen kaynatmışsınız ortalığı.. ::angry2::::rantinp:::ranntign

bugün ilgilenmem gereken başka çocuk var o yüzden kusura bakmayın... bu arada gürkan sen bana ısmarla menemeni.. ben niye sana ısmarlimm... ala ala :queen::queen::queen::queen:

polat la karıştırdın üstadım sen beni..

bu arada gürkan (oğlum ve ben yani) sana balonlara bi yardımcı daha buldum.. srht949 sana balonları şişirme sırasında severek yardımcı olacaktır diye inanıyorum.. nefes de var belli, çene hiç durmuyor :queen::wiinkk::cherry:

öyle olsun bakalım ustalara sayğı yardımcımı sevdim inanıyorum benden fazla balon şişiriz :queen::queen::queen:

ziyaret günü topluluğumuz içinde kesin olmamakla beraber PALYAÇOLAR, İBİŞLER ve BAZI SEVİLEN KARAKTERLER olabilir... tabii bu ancak o gün belli olacak. Bu yüzden temenni etmekten başka bişi gelmiyor elimden... Herşey çocuklar için.
Müsaid olurlarsa tiyatrocu arkadaşlar gelecekler.. :cat:

ziyaret günü topluluğumuz içinde kesin olmamakla beraber PALYAÇOLAR, İBİŞLER ve BAZI SEVİLEN KARAKTERLER olabilir... tabii bu ancak o gün belli olacak. Bu yüzden temenni etmekten başka bişi gelmiyor elimden... Herşey çocuklar için.
Müsaid olurlarsa tiyatrocu arkadaşlar gelecekler.. :cat:

usta artislerde gelicekmi ben kadir inanırı görmek istiyom :queen::queen::queen:

bizim müzikle ilgilenen bi arkadaş vardı bu aralar ortalarda güzükmüyor görenler duyanlar varsa haber versin pazara az kaldı aman bu saatten sonra aksilik olmasın :cherry::queen:

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar pazar gunu gelemicem amcam ameliyat olacak.Pazar orada olmam gerekiyo.Hepinize iyi eglenceler.Delipoyraz sende kusuruma bakma.

arkadaşlar ben arabayla gelicem bunun için kusura bakmayın..

arkadaşlar ben arabayla gelicem bunun için kusura bakmayın..

ne kusuru yaaa, dalgamı geçiyosun... bayağı bi yük var... çengelköy e araba ile bırakacaklar ama oradan taksi tutup yuvaya gitmeyi düşünüyodum.. Araç müsaid olursa nakliye de bize destek olursan bilhakis çok seviniriz...
:cherry: aynen böle sevindirik oluruz...

ne kusuru yaaa, dalgamı geçiyosun... bayağı bi yük var... çengelköy e araba ile bırakacaklar ama oradan taksi tutup yuvaya gitmeyi düşünüyodum.. Araç müsaid olursa nakliye de bize destek olursan bilhakis çok seviniriz...
:cherry: aynen böle sevindirik oluruz...

kahinmiyim neyim ben :queen::queen::queen:

hehehe sizi gidiler sizi.. araba sizin kamyonunuz olsun zaten kamyon :p ama pek kalamıyacam onuda söliyim size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar