arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:
15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar
Hadi gözün aydın, Yunuslar gerçekten 1 numara, Allah hepsinin azmini ve gücünü artırsın.
buda yunusları ne kadar sevdiğimin ispatı :bounce:
[/URL][/IMG]![]()
motosiklete bu halde mi biniyorsunuz ?
düşme sonucu hadi diyelim dizleri kurtardınız, ya bilekler, kaval kemiği kırılmış ya da bilekleri kopmuş bi iki resim isterseniz göndereyim.
arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:
15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar
hehe :bounce: benmde direksiyn sınavım var 10 mayısta ne tesadüf)) haberim olsaydı amin derdim..şimdi desem olur mu? AMİN AMİN AMİN.AMİN.....hadi hayırlısı inşallah bu sözlerini unutmada biz bişi istemiyoruz..( ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak)
küçük bi not 10 mayısda direksiyon sınavım var ama motorumu bu cmt si alcam ozamana kadar trfige çıkarda sana rastlarsam bağlamazsın dimi motorumu küçük bir rica sadece![]()