evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

Mersin İl Temsilcisi
hem motora binecen hem de para kazanacan :) ne güzel iş yaaa, ben belki yunus olamam ama kefal olsam olur mu? :p

kardeşim, işlerinde başarılar, sabır ve sağlık dilerim.....

sizlere bu ülkenin ihtiyacı var

hayırlı ugurlu olur ınsallah abı kazasız belasız gorevler dılerım:mrgreen:teafıkte bızım pesımıze dusmede abı:p

Osmaniye İl Temsilcisi
Hayırlı olsun, başıralar diliyorum, sizin adınıza çok sevindim.

öncelikle görevinde başarılar dilerim. Duaedenrlerin içinde bende vardım :) e yani yemeği hak etmişiz neyse trafikte gereksiz insanlar ve moturlu insanları taciz eden kurallara uymayan dünya kadar insan var. Ama diğer taraftan senin gibi bize destek olan yanımızda yer alan birinin olması gurur verici . ee nasıl ulaşcaz irtibat lütfen

Bugün gayrettepede kaza yapan arkadaşınıza geçmiş olsun der, akibetini iletirseniz sevinirim

umarım bu dediklerinin sonuna kadar arkasında durursun dostum !!!

bu düşüncede ilerleyen polis memurları olursa belki trafik düzene girer!!!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yemin ederim bu 3 yıldır duyduğum en güzel haber bu sitedeki kardeşim yeni görevinden başarılar dilerim benide kasksız görürsen bas cezayı :mrgreen:

arkadaşım yeni görevin vatana millete ailene hayırlı olsun..allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun..vazifenizde başarılar dilerim..hoşca kalın

görevin hayırlı olsun ben küçükçekmecede oturuyorum ama ben tatlı istemiyom valla baktım herkes tatlı istiyo. tatlı tatlı muhabbet olsun yeter. tatlıları ben getiririm.

benim soruma cvp vermedın ama saglık olsun ender abii...ben sana bı soru daha soracagım...14-15 yaslarında birisini gördün..altında mobilet var...mobileti alır mısın uyarır mısın ne yaparsın...ben burdakı yunus abilere sordum görmemezlikten gelirim dedi ama sakasına dedıgı bellıydı...sen olsan ne yaparsın...??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar

Hadi gözün aydın, Yunuslar gerçekten 1 numara, Allah hepsinin azmini ve gücünü artırsın.

buda yunusları ne kadar sevdiğimin ispatı :bounce:
dsc05017vz8.jpg
[/URL][/IMG]

Hadi gözün aydın, Yunuslar gerçekten 1 numara, Allah hepsinin azmini ve gücünü artırsın.

buda yunusları ne kadar sevdiğimin ispatı :bounce:
dsc05017vz8.jpg
[/URL][/IMG]

motosiklete bu halde mi biniyorsunuz ?
düşme sonucu hadi diyelim dizleri kurtardınız, ya bilekler, kaval kemiği kırılmış ya da bilekleri kopmuş bi iki resim isterseniz göndereyim.

motosiklete bu halde mi biniyorsunuz ?
düşme sonucu hadi diyelim dizleri kurtardınız, ya bilekler, kaval kemiği kırılmış ya da bilekleri kopmuş bi iki resim isterseniz göndereyim.

arkadasım o gördüğün elbiselerin içi bastan aşşagıya korumalık dolu 10 kg.:mrgreen:

arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar

:))) haberim olsaydı amin derdim..şimdi desem olur mu? AMİN AMİN AMİN.AMİN.....hadi hayırlısı inşallah bu sözlerini unutmada biz bişi istemiyoruz..( ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak)

küçük bi not 10 mayısda direksiyon sınavım var ama motorumu bu cmt si alcam ozamana kadar trfige çıkarda sana rastlarsam bağlamazsın dimi motorumu küçük bir rica sadece :p

:))) haberim olsaydı amin derdim..şimdi desem olur mu? AMİN AMİN AMİN.AMİN.....hadi hayırlısı inşallah bu sözlerini unutmada biz bişi istemiyoruz..( ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak)

küçük bi not 10 mayısda direksiyon sınavım var ama motorumu bu cmt si alcam ozamana kadar trfige çıkarda sana rastlarsam bağlamazsın dimi motorumu küçük bir rica sadece :p
hehe :bounce: benmde direksiyn sınavım var 10 mayısta ne tesadüf :) tamam seni görürsem ceza yazmam :queen: nası tanicam peki seni hehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar