[Adana - MT]

:pale: burda bi sülük var, sabahtan gelip dadandı, hala gitmio hala gitmio

tek kelime konuşmuyorum, kendi kendine konu yaratıp bana anlatıo :pale:

yardım edin :pr:

:pale: burda bi sülük var, sabahtan gelip dadandı, hala gitmio hala gitmio

tek kelime konuşmuyorum, kendi kendine konu yaratıp bana anlatıo :pale:

yardım edin :pr:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: güsel kısı bırakamıyor desene sen şuna :mrgreen::mrgreen: sayın başkanım:wiinkk:

bana ''tporec'' marka kaskın çok çok çok iyi bişe olduğunu anlatıo,

hatta ikna etmeye çalışıo :queen:

:mrgreen: ne sülükmüşün beee :mrgreen:

Miilet ben ani bir kararla İskenderuna geldim.Yarın sabah 7buçuk 8 gibi
burdan yola çıkacam.11 gibi mola da olmaya çalışacam.Telefonlarınız açık olursa size ulaşmaya çalışırm.10 buçuk gibi ararım seni Gürsel abi.Neyse olmassa yine sonradan gelirm.Görüşmek üzere:cat:

Mersin İl Temsilcisi
eveeeett, uzun bir zaman olmuştu adana ve Mersin Mt leri beraber gezmeyeli. ve bugün yine aynı toprağın insanları olarak aynı sıcak kanlılık ve motorcu dostluğuyla Mersin'de bir araya geldik. İnsaşşallah biz de adana'ya gideceğiz :wiinkk:

otobanda karşılamamız :rendeer:

sonra da dooğru teknelere, balık ekmek yemeye :wiinkk:
eee acıkmıştık :mrgreen:

aha her şey bu ressamın başının altından çıktı. keramet şapkasında sanırım :queen:

yeter artık yemeğe geçelim :cherry:

artık karnımız doydu, hadi romantik yapalım diyen Gürsel abimiz ve şanslı eşi :queen:

ve biraz da mersini gezelim teklifiyle mersin' de Mersin MT'nin anlaştığı ve sürekli uğradığımız nezih sığınağımız Cofeee'de çaylarımızı denize karşı yudumlıcaz ama önce misafirlerimizin ve bizlerin gizli sevdalarını da burada göstermemek olmaz :cat:

ve artık demlikler bizleri bekler :p

sohbetler çayın sıcaklığından bile daha sıcak. eee ne de olsa Akdenizin çocuklarırıyız :rendeer::wiinkk:

daha sonra ÇEREZCİ'nin lastiği patladı ve erenla ben bu olaya el attık. pazar olmasına rağmen bir yedek parçası bir de tamirci bulup XT600 ün ön latiğini yaptırıken Adana MT Mersin lunaparkında çocuk yüreklerini salıncaklara ve atlıkarıncalara bindiriyorlardı. umarım eğlenmişlerdir :rendeer:

ve biz işimizi bitirirp gruba katıldığımızda Mersin'e kadar gelip tantuni yemeden gitmeyelim dediler ve doooğru tantuniciye. dileyen şark köşesine, dileyen de masalara geçti

işte yine gürsel abi ve eşi, yine yemek yeyip romantizm takılıcaklar diye beklentideydim :queen:

biz gürsel abiden beklerken bir de ne göreyim, romantizm sırası başka bir çifte geçmiş. mutluluklar diliyorum :rendeer:

burada da ismail ve ferda'da var, buraya da mutluluklar dileğiyle bir pozcuklarını daha alıyoruz:rendeer:

ve iki kankayı da görüntüledik. aralarında birşey olmadığını, sadece arkadaş olduklarını ama basının ve medyanın kurbanı olduklarını iddia ediyorlardı :queen:

ve benim Çırpı'nın alarmı öttü o anda. hemen koştum ve koşarken elim deklanşöre değdi( evet abarttım) :bounce: ama ne yapayım, hayatımdaki tek dişi O!!! :salut::bounce: seni seviyorum ÇIRPI :wiinkk::rendeer:

yaaa işte böyle. sonra da yola koyulduk.
Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduk dostlarım. yine gelin olur mu? :salut:

YÜREKÇEKALIN :rendeer:

gerçekten güzel bir gündü.Katılan herkese teşekkürler.Sizleri artık adanada da görmek isteriz :)

Mola da oğlana su alırken kalabalık grubu gördüm. İçim kan ağlayarak bu güzel günde yaylaya gitmek zorundaydım. İki tekerimi dört tekerimle aldattım :pale:

Bu arada benim valideyi korkutan tek teker çalışan xt hanginizdi? "Aman aman düşecek" diye içi yandı kadıncağazın :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Mola da oğlana su alırken kalabalık grubu gördüm. İçim kan ağlayarak bu güzel günde yaylaya gitmek zorundaydım. İki tekerimi dört tekerimle aldattım :pale:

Bu arada benim valideyi korkutan tek teker çalışan xt hanginizdi? "Aman aman düşecek" diye içi yandı kadıncağazın :mrgreen:

bilyom ama söylemeeeeem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar