[Adana - MT]

ferdacım bi topic açarmısın bi zahmet benim tarayıcı kaldırmıyooo:p

birde bana sırma saç dersin yaw olm sende saç yok kiii tatayıcıyı ne yapacan :(kabak simile sii:):mrgreen:

kardeş siz açın cengiz çıkmam gerekiyor
tmm halederiz kanki :cat:

ahan da aklıma geldiii mersin de berker mi vardı neee isooo olm berker agırlasın bizi olmamıııı

Son düzenleme:
iso marketine kurumsal kimlik kazandırma çalışmasında olduğu içüün şuan yazamıyormuş !!!

bu geziye cengiz abiyi ve murat abiyi de beklerizzz cengiz bey bu sefer ekmezsin bizi hereldeee:wiinkk:

lan latif azcık geyik yapak dedik hemen deşifre ettin bizi,neyseee..:)) nereye gidiyonuz bakim bende gelirim ama kanuni 100 lüklee...3-5 saat önceden çıkarım ben yola,sizde arkamdan yetişirsiniz...hehehe yok yok suzuki adanada ama muayenesi yok meretin...bakarız artık. arkana binmem bak şimdiden söliyim,canımı yolda bulmadım kardeşim..:)))

bence gelecekler zaten belli:mrgreen: Siz buluşma yerini ve saatini söyleyin, millet orda olur:mrgreen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lütfüüüü şifre yada kayma değil olim ya hani mırc da hemen asl pls derler ya bende kum adam için dedim cinsiyet yaş iş güç falan yani diğer msl psl de kafiyeye uysun diye ben yazdım kum adamı yakından tanımak için okeymi evlat

lütfüüüü şifre yada kayma değil olim ya hani mırc da hemen asl pls derler ya bende kum adam için dedim cinsiyet yaş iş güç falan yani diğer msl psl de kafiyeye uysun diye ben yazdım kum adamı yakından tanımak için okeymi evlat

40 yaşından sonra halen mirc temi takılıon ben beş yaşımdayken bi kere girmmiştim :queen: beklioruzz cengiz emmiiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar