Arızasınız olum.Geldim msne tıkladım girdim.Sıfır sorun gerçek msn tadı![]()
aynen yaa sıfır sorun tıkır tıkır calışıyoo
Arızasınız olum.Geldim msne tıkladım girdim.Sıfır sorun gerçek msn tadı![]()
Lan cengiz bana bugün Crisis lazım nasıl yaparız![]()
yani değiş tokuş yoksa oyunda yok eyleemii:queen::bounce:
veriym kankaaa da bütün formlara yazmışsın yaw msn vaaarrr özel mesaj olayı vaaarrr gel gel hazır oyunlar
![]()
leyn bu yaşa geldiniz oyun oynuonuz halennn:mrgreen:
benim açıldı valla o yöntemle :silent: modemi kapatıp açın duzelır en son care :mrgreen:
leyn cengiz seni lepimin topuyla döverim:cherry:
Allah tuttuğunu dolar etsin,evrime giden yolda verdiğin taktik ve stratejileri her zaman hayranlıkla dinlemişimdir![]()
işe yaramadı dede bende güleyim bari:queen::queen::queen:
Kız ordan bakınca yaramamış gibimi görünüyoo,ya bu arada biz hep böyle vardiyalımı yazışacazz,sen gündüz niye girmiyonn siteye,,gız fahriye ay burda bi dedi kodular dönüyo görmen lazım,leylanın gocasıda hergece eve sqarhoş geliyomuşş,fatmanın yeni aldığı ayakkabıyı gördünmüü,tadında güzel muhabbetler dönüyooo,sizin gibi gençleri gündüz görmek isterizz:queen:
Kız ordan bakınca yaramamış gibimi görünüyoo,ya bu arada biz hep böyle vardiyalımı yazışacazz,sen gündüz niye girmiyonn siteye,,gız fahriye ay burda bi dedi kodular dönüyo görmen lazım,leylanın gocasıda hergece eve sqarhoş geliyomuşş,fatmanın yeni aldığı ayakkabıyı gördünmüü,tadında güzel muhabbetler dönüyooo,sizin gibi gençleri gündüz görmek isterizz:queen:
Böyle bir guruba ilk defa katıldım ve çok memnun oldum, çerezciye sucuklar için çoook teşekür ederim. Ayrıca tanışmış olduğum diğer arkadaşlarla tanışdığım için çok memnun oldum, emeğe geçen tüm arkadaşlara tşk.ler. Bu vesileyle devamını beklerim.:cat:
vay bee ne acemiler varmış aramızda:queen:,gezi ile ilgili 3 tane resim var nasıl ekleneceğini bilemiyorum. yardımcı olmak isteyen varsa bana yol göstersin....r:
vayyy abime bak be, sağolasın abim, ama hala intikam alamadık bunlardansevgili kardeşim gürsrl sana söz veriyorum ilk beraber olacagımız gezide özellikle eşimide getirecegim..ve..cok semmatşk kanı şirin.isodan..intikamını almana yardımcı olacam..bakalım birdaha seninle sucuk için ugraşamıyacaklarr::queen:muzffer..neyapim oğlumdan dolayı karıştırmayın diye ismimi yazıyorum...iso bugidişle bende herkes gibi seninle ugraşacam .sevilenle HERKES UGRAŞIR:rendeer:
adam birinci geziyi bitirmeden ikinciyi düşünüyor:queen:haftaya pazar nereye gidiyoruz? bilen varmı? sucuklar kimden?:cherry: amma soru sordum yaaa.....:queen: