[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

maşallah ne güzel gezilere gidiyonuz,lütfü geliyo kızlar geliyoo,hastayım sizin şu yaşama azminize hayat aşkınıza gıcıklıktaki istikrarınıza:queen:

:queen::queen: saolasın annem :wiinkk: mersii

Ehiihei.La İso Allah ta seni güldürsün.Ben arkamda artçıyla senden uzun tekteker yaparım bea cıbırla.Zaten arkada artçı olmadan tekere kalkmıyor:queen:

Allah belanı kaldırsın senin alp :mrgreen:

Son düzenleme:
iso sana bişey demiştim kardeş sen hiç abla sözü dinlemiyorsun bak nasıl işe yarıyo söylediklerim
bu arada frdcm hoş geldin demişsin ben çok iyi bilmediğimden bu siteyi yeni cevap yazıyorum güzelim hoşbulduk tşk ederim

iso sana bişey demiştim kardeş sen hiç abla sözü dinlemiyorsun bak nasıl işe yarıyo söylediklerim
bu arada frdcm hoş geldin demişsin ben çok iyi bilmediğimden bu siteyi yeni cevap yazıyorum güzelim hoşbulduk tşk ederim

Allah tuttuğunu dolar etsin,evrime giden yolda verdiğin taktik ve stratejileri her zaman hayranlıkla dinlemişimdir:)

neyse öğrenirsin yawaş yawaş kulanmayı
tekrar hoşgeldin en kısa zamanda tanışırız inş. :wiinkk:

Olum en azından adam para verip aldığı birşeyi satıyor yine..
Petrolden beleşe aldığı balonları bebelere satmıyor :p

iso ben yaptım acıldı :cat:

çalıştıra bunu yaz regsvr32 Softpub.dll sonra tamam de msni kapa tekrar aç açılıo

Arızasınız olum.Geldim msne tıkladım girdim.Sıfır sorun gerçek msn tadı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar