[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

Baharın ilk gezisi pozantı,kadıncık barajına yaptık çok güzel vede keyifli bi gündü aç karnına fotolara bakmamanız rica olunur efemm:p

Mersin yolu üzerindeki molada toplandıkk

Yola çıkmak için hazırlanıyoruzz

HAluk abi ,

Alp (gnusher) ve kız arkadaşı,otobanda sucuklara yetişmek için saatte 350 km ile giderkene:queen:
afbrs1.jpg

Gürsel abi ve eşi

Emrah ve sinan gurubumuza yeni katıldılar

Haluk abi ve eşi

Sırtımızı bayıra vererek çektirdiğimiz ilk foto,burası otobanın pozantı çıkışı sigara molasındayız

Mali (tequ ) nin tekteker çalışmaları,beceremiyo ama olsun en azından azim var herifte:queen:

Gülek'te bi yerden yemek için alışveriş yaptık,motorları bi marketin önüne çektik,sonra alış verişi başka marketten yaptık,yolda kulağım çınlamaya başladı ama iş işten geçmişti:queen:

yemek yiyeceğimiz yere giderken,mali her zamanlı cinsiliğini göstererk ,yine vurdu kendini dağa daşa:cherry:

Sonunda yemek yiyeceğimiz yere geldikk,açlıktan herkesi nevri dönmüştü:p
15r0g1z.jpg

PMali tekteker yapıyo herkes hayretle izliyo ama en çokta cengiz hayretle izliyo bakışa bakaramısınızz:queen:
4j5c95.jpg

24l3j2p.jpg

Alp ve kız arkadaşı,heytt be mutluluk nasıl bişey öyle gıskandım la senii:pNazar değmesin
2zpsa4n.jpg

Gürsel abi ve eşi
3346vd5.jpg

w8xd0k.jpg

Bora abi,sucuk yerkene,bora abi şaka maka yüzüne renk geldi be abii:)
vr4z7n.jpg

69mf7k.jpg

Savaş elimdeki sucuğa yazılıyo,ama öyle açımkii sucuğumu almak cinayet sebebi olabilir:queen:
nxmftj.jpg

10x963r.jpg

Herkes elinde ekmek sucuk bekliyolar,bende geriden bora abiye gaz veriyommm
2n7i689.jpg

9vlf9h.jpg

34t223c.jpg

euisuq.jpg

nb6at0.jpg

f56srb.jpg

1zlaqmt.jpg

28md6dk.jpg

2r79btf.jpg

Şu güzelliğe bakarmısınızz:p
5ohvh3.jpg

33nep08.jpg

Yemekten sonra istikamet kadıncık barajıydı,artçın kask takmamış muhabbeti yapmayın ,50 metre felan bindi,sonra ameliyatla indi:queen:
2n72qe1.jpg

2ym6iie.jpg

2yyb4f8.jpg

ve3r54.jpg

j8h27n.jpg

19plcn.jpg

in7e2t.jpg

s45gjn.jpg

Piknik yerindeki anıtın önünde hatıra fotosu çekildik:)
dzgilw.jpg

32zubgz.jpg

29414rc.jpg

ouqd78.jpg

10saqhe.jpg

Bu gençliğin hali ne olacak böyle bilmiyorumm:queen:
165ngw.jpg

Gürsel abi haluk abi ve eşleri
29ntcwk.jpg

2jg2peq.jpg

2zoaya8.jpg

sfbfp0.jpg

ops092.jpg

sdofph.jpg

s4orcy.jpg

an0wm1.jpg

mali tektekerde iken,biraz daha geriden çekilseydi harika bi pozz:p

1zcehp1.jpg

67qcld.jpg

2hmq4wl.jpg

Bora abi ve yeni motoru,acayip yakıyo kendisine tekerin düz bassın,lütfen maşallah diyelim:)
344rr6w.jpg

Erhan abi (qrar)
v6uhoj.jpg

20pbzwg.jpg

2r7udnb.jpg

Mutlu aile tablosu,aileden kastım lütfü tabikiii,canım lütfücümmm
2ro2moz.jpg

x6bcww.jpg

JAndarma trafik çevirdi,öndekilerle bişeyler konuştular ama bilmiyorum,evrak kontrolü yapmadılar
igdeep.jpg

9h76rm.jpg

rh93ja.jpg

wriat5.jpg

Rossi damarım tuttu yinee,gıcık alıyorum bu yüzden kendimden:)
2zr2peu.jpg

2ah5r8w.jpg

KAdıncık barajından karelerr:)
2rdhixx.jpg

Lütfüüüü ne kadar sırnaşık bi adamsın olm yaaa:p
2ikqdmg.jpg

Sucuğa yetişemeyen gürsel abiler ,ufak tefek atıştıryolarr:p
33e1n2h.jpg

2vis7z8.jpg

mtm0qu.jpg

24e98up.jpg

1hp3iu.jpg

29xit80.jpg

29xit80.jpg

b6qa2c.jpg

25koqjb.jpg

2zz46iv.jpg

Yolda kadayıf yemek için mola verdikk,zaten bi hataylı olaraktan 3,5 ytl 'ye kadayıf vermelerine kıllanmıştım,meğersem üzerinde antep fıstığı yerine bezelye varmışş:)
2j64rbl.jpg

bgwp5w.jpg

106lh82.jpg

2lsuqh4.jpg

2vdgqkz.jpg

2zfr6ef.jpg

2j64rbl.jpg

2i2btps.jpg

KAdıncık barajından kareler
11vld1i.jpg

n3u4wi.jpg

n3u4wi.jpg

2n1ie12.jpg

xnesdj.jpg

2qtheds.jpg

34r8y20.jpg

2h5ljpw.jpg

2h5ljpw.jpg

106lh82.jpg

2vdgqkz.jpg

2r6zodw.jpg

2qwisle.jpg

2ut3f37.jpg

2ut3f37.jpg

2uz9wds.jpg

v60tjb.jpg

2rw54zn.jpg

v60tjb.jpg

17zibn.jpg

2ahxw07.jpg

vgixy8.jpg

2ag0yab.jpg

3517pqe.jpg

ma9bfb.jpg

11ubvxc.jpg

1563h92.jpg

2115isn.jpg

157devd.jpg

xprlfl.jpg

vqjy21.jpg

vqjy21.jpg

2ijqkib.jpg

2lsznuw.jpg

24485mu.jpg

sfuhr8.jpg

29by74o.jpg

29by74o.jpg

1zlxjxd.jpg

2s7jur7.jpg

4gkkfb.jpg

140m904.jpg

3a06p.jpg

3a06p.jpg

1zzqhb4.jpg

orlapt.jpg

1z6td21.jpg

2vj7yip.jpg

2yufssw.jpg

2yufssw.jpg

2elh3is.jpg

fxfns9.jpg

17y6uv.jpg

6fmfwk.jpg

hvoy35.jpg

30w4bk2.jpg

fotolar çok vede çok karışık olduğu için bide bana ayrı ayrı zamanlarda farklı makinalardan geldiği için resimler biraz karışık oldu kusura bakmayınnn ,bi dahaki gezide görüşmek dileğiyle :rendeer:

Son düzenleme:
resimler sırasız,düzensiz olmuş.. ayrıca bazı resimlerden 2şer tane koyulmuş..Açıklama hiç yok..:farao:

Etiketler: abdest namaz adamiyoldagomaz :queen:

ne yiyip içmişsiniz yaa valla elinize sağlık.. fotoğraflar bi harika eline sağlık isocan :rendeer:

bu resimler neden yok isocuuuuuum:mrgreen:

p1020574jh3.jpg

p1020565ls4.jpg

p1020567xv1.jpg

Son düzenleme:
evet itiraf ediyorum :pale:
yine bir gezi ve ben yine gelmediğime pişmanım bi çok neden den dolayıı:salut:

süpersiniz adana mt yine süper gesip eylenmişsiniz :)

Sucukları kaçırdık ama yinede güzel geziydi.Yolda çok güzeldi güleğe çıkıp tekrar inmeyi düşündüm bi ara.Virajlar çok güzeldi.O tarafa gidelm yine..:cherry:
Katılan motorlu-arabalı herkese teşekkürler.İso ben olsam 3 tane foto koyar üşenir gerisini dağıtırdım.Helal.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla uscuğun kokusu buraya kadar geldi maynak bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık ben gelmedim motoru test için kısa mesafe yaptım, küçük sorunlar var onları bu gün halladicem yolda kalırım korkusundan gelemedim hepinise ayrı ayrı teşekkürler hasanın olmayışı çook belli reimlerin altında yorum yok alın bakın olmuş

güselll eylenmişiz yaw katılan bütün arkadaşların yürklerine saglık ben cok eylendim ama isooo nedense birkaç aynı resmi,ikişer üçerkere göstermiş hayırdır kankaaa birilerine vermek istedigin bir mesejmı var :wiinkk:

Güzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.

valla uscuğun kokusu buraya kadar geldi maynak bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık ben gelmedim motoru test için kısa mesafe yaptım, küçük sorunlar var onları bu gün halladicem yolda kalırım korkusundan gelemedim hepinise ayrı ayrı teşekkürler hasanın olmayışı çook belli reimlerin altında yorum yok alın bakın olmuş

abi öyle olmasını istemezdim ama resimler 5 ayrı makinadan geldi bana yaklaşık 500 resim ,onları ayarlamak ,mekanları birbirine denk getirmek ,siteye yüklemek mahvetti beni o yüzden yorum yazamadımm özür:rendeer:

Gezide emeği geçen herkese çok teşekür ederim, Çok keyiyli ve güzel bir gezi oldu. Birdahaki gezide görüşmek üzere.

geziye katılan arkadaşlara selam çok güzel oldu.yiyemediğim sucuklar için teşekkürler:queen:

Güzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.

Abi bizde onun yorumun yapmıştıkk,kadayıf 3,50 ytl üzerine yarım kilo fıstık dökmüşler nasıl kurtarıyolar felan dedik,demek bezelye imiş:pr:

geziye katılan arkadaşlara selam çok güzel oldu.yiyemediğim sucuklar için teşekkürler:queen:

Ben senin yerine yedimmm üzme kendiniii:rendeer::queen:

Son düzenleme:

abi aslında sucuk arttı geleceginizi bilmedigimiz için kalmasın diye zorlayarak da olsa hepicigini bitirdik :mrgreen: heralde bir hafta yemek yemem o kadar doydum yani :mrgreen: kusura bakma:p

haaaa birdaha o taraflara gidersek olta getirmeyi unutma :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar