- Konu Yazar
helal olsun size haber vermeyin böle
patron aklım başımda değil bu aralar,sanki seni çağırdımda işim var dedin gibi bişeyler geliyo aklıma ama
helal olsun size haber vermeyin böle
patron aklım başımda değil bu aralar,sanki seni çağırdımda işim var dedin gibi bişeyler geliyo aklıma ama![]()
veyis hocam yolcu işi olacağı bu:queen: fazlasını beklememek lazım derimGüzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.
intikam saati gelir elbet.olta getirmediğime gerçekten pişman oldum, ortam çok müsaitti oltaya atardık oltaları yola çıkana kadar vururdu elbet 5 kiloluk bi sazanabi aslında sucuk arttı geleceginizi bilmedigimiz için kalmasın diye zorlayarak da olsa hepicigini bitirdik :mrgreen: heralde bir hafta yemek yemem o kadar doydum yani :mrgreen: kusura bakma
haaaa birdaha o taraflara gidersek olta getirmeyi unutma :cat:
çok güzel bir gezi olmuş sanırım mt grupları sezonu mangalla açıyor.
iso resimleri azaltıp birazda anlatım olsaymış fena olmazdı:wiinkk:konu açımındaki dertleri bildiğimdenen az 3 saatini almıştır.
Güzel gezi olmuş tebrik ederim. Gürsel abi ekipmanlar hayırlı olsun, yakışmış valla.
gezi cok güzeldi..hele sucuk muhtesemdi iso abi hep seninfotolar dolu haa:queen:kendisi rossidirde=))
konuyu kim açtıı? isoo eee kendine biraz torpil geçti heralde:mrgreen:
sadece biraz mi. ? :farao:![]()