[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

süpersiniz ADANA MT :cat:.. tek kelimeyle süper... afiyet olsun herkese.. sucukları kaçırdık ama başka zaman inşallah... emeğinize sağlık.. :thumleft:

çok güzel bir gezi olmuş sanırım mt grupları sezonu mangalla açıyor.

iso resimleri azaltıp birazda anlatım olsaymış fena olmazdı:wiinkk:konu açımındaki dertleri bildiğimden:)en az 3 saatini almıştır.

patron aklım başımda değil bu aralar,sanki seni çağırdımda işim var dedin gibi bişeyler geliyo aklıma ama:)

latif abi yalan sölüoooo sen cumartesi bunun havasını alıp gittin ya otobanda burayada gelirse kimse bana bakmaz gezinin popüleri ben olmalıyım dedi...:mrgreen:

Güzel gezi olmuş tebrik ederim. Gürsel abi ekipmanlar hayırlı olsun, yakışmış valla.

Güzel bir gezi oldu. Canımı sıkan tek şey, dönüş yolunda künefe üzerine fıstık diye öğütülmüş bezelye koymaları oldu. Bezelye tozunu sıyırıp tatlıyı yedim. Sucuklar ve ortam harika idi. Katılan herkese selamlar.
veyis hocam yolcu işi olacağı bu:queen: fazlasını beklememek lazım derim

abi aslında sucuk arttı geleceginizi bilmedigimiz için kalmasın diye zorlayarak da olsa hepicigini bitirdik :mrgreen: heralde bir hafta yemek yemem o kadar doydum yani :mrgreen: kusura bakma:p

haaaa birdaha o taraflara gidersek olta getirmeyi unutma :cat:
intikam saati gelir elbet.olta getirmediğime gerçekten pişman oldum, ortam çok müsaitti oltaya atardık oltaları yola çıkana kadar vururdu elbet 5 kiloluk bi sazan:p
çok güzel bir gezi olmuş sanırım mt grupları sezonu mangalla açıyor.

iso resimleri azaltıp birazda anlatım olsaymış fena olmazdı:wiinkk:konu açımındaki dertleri bildiğimden:)en az 3 saatini almıştır.

şahinim herhalde çok uğraşmıştır.ama kendi kaşındı ben açacağım topic kimse davranmasın dedi:queen:

Güzel gezi olmuş tebrik ederim. Gürsel abi ekipmanlar hayırlı olsun, yakışmış valla.

murat keşke gelseydin diyeceğim ama daha güzel bir olay var beklediğin, Allah hayırlısını versin:rendeer:

Son düzenleme:
gezi cok güzeldi..hele sucuk muhtesemdi iso abi hep seninfotolar dolu haa:queen:kendisi rossidirde=))

süperr süper ne ki harikaa
harika ne ki deli manyakk off acaip oLmuş :D
waLLa cok süper yaaa çok ozendim ve cok imrendim yaa akşama sucuk yemessem sağım soLumda yaralar çıkcak o derece canım cekti walla :(

torpilmi:queen:elinden gelse öbürlerini silip kendi fotoları kalcak nerdeyse. bide otobanda vedalasırken tühh behh 245 mi öyle bırseyler dedi onu fotosunu cekmedıler dıye ısyanlardaydı artık düsünün:queen::queen::queen:

245 km/h ile viraja girdim neden gelip çekmediniz diodu:mrgreen:

çok güzel bir geziydi ktılan herkese teşekkürler. 2 hafta sonra buluşmak üzere hoşçakalın. ismal sana da teşekkürler uğraşmışsın bir sürü eline sağlık

Adana İl Temsilcisi
geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.:rendeer:hakikaten çok keyifli,neşeli bir gezi oldu.:cat:bu arada geç kalıp da sucuğa yetişemeyen arkadaşlarım üzülmesinler,:pale:eğer yiyenlerin tadı damağında,yetişemeyenlerinde içinde ukte kaldıysa yine tekrarlarız dostlarım.nasıl olsa (cerrezci)recep kardeşimiz yanı başımızda.
-gürsel kardeşimin yeni ekipmanları gerçekten çok yakışmıştı.
-muzaffer ve erhan kardeşimize de sucukları kıvamında pişirdikleri için teşekkürler.
-isocuğuma da bu kadar uğraşıp emek ve vakit harcadığı için teşekkürler.
-ve hanımlara da değerli katkılarından dolayı özel teşekkürler.
birbaşka keyifli gezide görüşmek üzere sevgili dostlarım.

sevgili arkadaşlarım geziden sonderece keyif aldım ÖZELLİKLE SUCUGUN LEZZETİNDEN DOLAYI ..ÇEREZCİYE.pişirmektende yemesindende ayrı ayrı zevklendim...gerçi vedalaşmaşmak için aynı ortamı paylaşamadım...ama SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MEMNUN OLDUM.HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..herzaman yannızdayım..oğlum yüksel sizleri çok sevmiş sagolasınzz .. işşalah sizlerle daha nice gezilerde samimi olmak.üzere kalın saglıcakla..muzaffer...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cumartesi saat 13.20 ye kadar bekledim kimseyi göremedim adamden başka burcunun da işi vardı koşuşturmaktan,o ara bende tektekerin oğlu toprağın resimlerini çektim

burcu o gün kafayı yedi ortada ses sitemi yok açılışa kalmış yarım saat adamlar hala masa düzeniyle uğraşıyorlar yardım da edemedim telefon geldi gitmek zorunda kaldım ama o toprak bu yaşta bu yetenek ilerde Kenan Sofuoğlu olacak inşallah

Adana MT'yi Canı gönülden tebrik ederim ....
Güzel bir gezi olmuş...

O kadar sucuk fotoğrafı görünce Tok olmama rağmen acıktım vallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar