[Adana MT ] Hoşgeldin Bahar Gezisi ( sucuklu , kadayıflı )

benim açıldı valla o yöntemle :silent: modemi kapatıp açın duzelır en son care :mrgreen:

leyn bu yaşa geldiniz oyun oynuonuz halennn:mrgreen:

kankaa kusura bakma ama bizim oynadıgımız oyunları oynamaya ne senin kabiliyetin yeter nede bilgisayarının çapı yeter anlamadıgın konular bunlar senin iyisimi fazla konuşup kendini rezil etme istersen:p

benim açıldı valla o yöntemle :silent: modemi kapatıp açın duzelır en son care :mrgreen:

denedim oldu valaaa ey vallah sagolasın:cat:

Son düzenleme:
işe yaramadı dede bende güleyim bari:queen::queen::queen:

Kız ordan bakınca yaramamış gibimi görünüyoo,ya bu arada biz hep böyle vardiyalımı yazışacazz,sen gündüz niye girmiyonn siteye,,gız fahriye ay burda bi dedi kodular dönüyo görmen lazım,leylanın gocasıda hergece eve sqarhoş geliyomuşş,fatmanın yeni aldığı ayakkabıyı gördünmüü,tadında güzel muhabbetler dönüyooo,sizin gibi gençleri gündüz görmek isterizz:queen:

Kız ordan bakınca yaramamış gibimi görünüyoo,ya bu arada biz hep böyle vardiyalımı yazışacazz,sen gündüz niye girmiyonn siteye,,gız fahriye ay burda bi dedi kodular dönüyo görmen lazım,leylanın gocasıda hergece eve sqarhoş geliyomuşş,fatmanın yeni aldığı ayakkabıyı gördünmüü,tadında güzel muhabbetler dönüyooo,sizin gibi gençleri gündüz görmek isterizz:queen:

:queen: :queen: :queen: ne diyim de ne olasın efendy_isoo :p

prensiplerim var iş yerinde dedikoduya giremem efendi_iso:queen::queen:
Ayrıca yarınki geziye katılacak tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin benim yerimede eğlenin:salut::salut::salut:

Böyle bir guruba ilk defa katıldım ve çok memnun oldum, çerezciye sucuklar için çoook teşekür ederim. Ayrıca tanışmış olduğum diğer arkadaşlarla tanışdığım için çok memnun oldum, emeğe geçen tüm arkadaşlara tşk.ler. Bu vesileyle devamını beklerim.:cat:

gezi ile ilgili 3 tane resim var nasıl ekleneceğini bilemiyorum. yardımcı olmak isteyen varsa bana yol göstersin....:pr:
vay bee ne acemiler varmış aramızda:queen:,
sevgili kardeşim gürsrl sana söz veriyorum ilk beraber olacagımız gezide özellikle eşimide getirecegim..ve..cok semmatşk kanı şirin.isodan..intikamını almana yardımcı olacam..bakalım birdaha seninle sucuk için ugraşamıyacaklar:pr::queen:muzffer..neyapim oğlumdan dolayı karıştırmayın diye ismimi yazıyorum...iso bugidişle bende herkes gibi seninle ugraşacam .sevilenle HERKES UGRAŞIR:rendeer:
vayyy abime bak be, sağolasın abim, ama hala intikam alamadık bunlardan
haftaya pazar nereye gidiyoruz? bilen varmı? sucuklar kimden?:cherry: amma soru sordum yaaa.....:queen:
adam birinci geziyi bitirmeden ikinciyi düşünüyor:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar