Mondial Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı

aklınızda bulunsun eksoz saplama civatalarının yedeklerini teflonlu m6 somun bulundurun yanınızda.titreşimden düşüyorlar.

aklınızda bulunsun eksoz saplama civatalarının yedeklerini teflonlu m6 somun bulundurun yanınızda.titreşimden düşüyorlar.

benimki düşmedi kırılmıştı adam cıkarıncaya kadar canı cıktı düşeceğini zannetmiyorum

plaka ruhsat dahil(ruhsat işlerini kendim yapmadım)2,300 geldi

hayırlı olsun güle güle kullan rodaj bittikten sonra git gidebildiğin ben öle yaptım rodaj bitti arkasından uzun yola cıktım yaklaşık 800km bi yol:cat:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar amk titremesini yapıyor ön dişliyi deyiştirdim 15 den 17 ye çıkardım
tek kişi sorun çıkarmıyor kalkışlarda 2 kişiyle biraz sorun yapıyormuş geçen pazar arkadaşa verdim o söyledi karbüratörün başını yedim 30 ytl taktım tin tin oldu
iki kişi 120 yi görmüşler ben 90 nı geçmedim oda 3 viteste 1,2,3 hızlı vites deyiştirirsen 100 görebilirsin devri güzel ayarlayacan sübab ayarlarını güzel ayarlarsan devir 12000 buluyor biraz titriyor ön kaldırmasada iyi pati çekiyor ben elle ayarladım sübabları vidaları kırdık onları da degiştirdim yedek vida çok allah tan

slm arkadaşlar amk titremesini yapıyor ön dişliyi deyiştirdim 15 den 17 ye çıkardım
tek kişi sorun çıkarmıyor kalkışlarda 2 kişiyle biraz sorun yapıyormuş geçen pazar arkadaşa verdim o söyledi karbüratörün başını yedim 30 ytl taktım tin tin oldu
iki kişi 120 yi görmüşler ben 90 nı geçmedim oda 3 viteste 1,2,3 hızlı vites deyiştirirsen 100 görebilirsin devri güzel ayarlayacan sübab ayarlarını güzel ayarlarsan devir 12000 buluyor biraz titriyor ön kaldırmasada iyi pati çekiyor ben elle ayarladım sübabları vidaları kırdık onları da degiştirdim yedek vida çok allah tan

dediklerinden bişey anlamadım heyacan yapmadan anlatsan daha iyi olur:cat:

arkadaşlar şu rolanti ayarını bir türlü tutturamadım galiba ben.bir yardımcı olsanız?jikle de 3 kademe var nerede olması gerek?bende mesela en üstte iken çalışmıyor?ortda sorun yok ateşlemede hemen gerçekleşiyor ama en yukarı alınca stop ediyor.bence en yukarıdayken ona bir rolanti ayarı çekmem gerekiyor ama sizin de fikirlrinizi almak istiyorum.ne nedir nasıldır?tşk ler

selam arkadaşlar motrunuz şu anda ne kadar yakıyor bide bunun kilometre ömrü ne kadardır:cat:

arkadaşlar şu rolanti ayarını bir türlü tutturamadım galiba ben.bir yardımcı olsanız?jikle de 3 kademe var nerede olması gerek?bende mesela en üstte iken çalışmıyor?ortda sorun yok ateşlemede hemen gerçekleşiyor ama en yukarı alınca stop ediyor.bence en yukarıdayken ona bir rolanti ayarı çekmem gerekiyor ama sizin de fikirlrinizi almak istiyorum.ne nedir nasıldır?tşk ler

jiikle en aşgıda olacak adamım yanlış yapıyorsun:cat: çok soğuk havalarda en üstte çalıştırıp motor ısınınca en aşağı indirmen gerekiyo jikle en ykarda olunca silindire zengin karışım gider ve motor boğulup stop eder jikle ortada durursa motor gider ama gazı bizar fazla açarsan tekleme yapar inanamayacağın kadarda çok yakar

selam arkadaşlar motrunuz şu anda ne kadar yakıyor bide bunun kilometre ömrü ne kadardır:cat:

subap ayarları iyi yapılırsa 7 ila 8 krş arası yakar

km ömrü ise senin kullanışa göre değişir

jiikle en aşgıda olacak adamım yanlış yapıyorsun:cat: çok soğuk havalarda en üstte çalıştırıp motor ısınınca en aşağı indirmen gerekiyo jikle en ykarda olunca silindire zengin karışım gider ve motor boğulup stop eder jikle ortada durursa motor gider ama gazı bizar fazla açarsan tekleme yapar inanamayacağın kadarda çok yakar

subap ayarları iyi yapılırsa 7 ila 8 krş arası yakar

km ömrü ise senin kullanışa göre değişir

eyvallah versiğin bilgiler için teşekür ederim melocann.sağ olasın

ewet arkadaşlar kt'mle olan yolculuğum buraya kadarmış dün yaptığımız pazarlıkla yine bi mondial ailesinden mt125'le takas ettim motoru verirken ellerim titredi motoru buyutmek için takas ettim

ewet arkadaşlar kt'mle olan yolculuğum buraya kadarmış dün yaptığımız pazarlıkla yine bi mondial ailesinden mt125'le takas ettim motoru verirken ellerim titredi motoru buyutmek için takas ettim

Hayırlısı olsun melocann. ALLAH (CC) daha iyilerini nasip etsin.
büyütme işini pek anlayamadım ama? :silent:

Hayırlısı olsun melocann. ALLAH (CC) daha iyilerini nasip etsin.
büyütme işini pek anlayamadım ama? :silent:

allah razı olsun kardeşim

saçmalık gibi gelebilir ama bunu neye tututurdum satmayı planlıyorum bunu sattıktan sonrada allah kerim bi 250cc'lik düşünüyorum

nasıl diyim parça parça satrmış gibi bişey oldu işte

muslukta olay budur.:)

musluk üzerindeki ok'u dikkate alırsak, alplion doğru,
tutup çevirdiğin yönü dikkate alırsak (mavi ok), ben doğruyum.

kısacası, ikimiz de aynı şeyi söylüyormuşuz. :)

kerdeş bende 2008 125 KT aldım benim klavuzda gösterdiklerinin tam tersi var. yedek depo musluk alt konumdayken gösteriliyor. bende buna aldanarak yola cıktım nihayetinde beniznim bittii. :D neyseki 100 m sonraki benzinciden benzin aldıım. ama aklımda bi soru işareti var. normal kullanırken musluk konumu üstte mi kalacak altta mı kalacak

arkadaşlar motoru yeni aldım 30.04.08 trafiğe çıkışı. şimdilik max 100 yaptım. sizce rodaj süresince motoru hangi hızlarda kullanmalıyım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar