[Bulgaristan - MT]

Selam dostum, telefonlarınızı almışsınız ve artık siz arkadaş olmuşsunuz. Sen arayıp sorarsan daha makbule geçer sanırım. Ben de tanıştığımıza memnun oldum.

tutkun, bekleyelim bakalım biraz daha. :) mesaj atmamış olursam işte olurum filan demişti. :)adım sinan. Eskişehir'e yolunuz düşerse yaşar gibi haber vermezlik etmeyin. :bounce::rendeer: foto çekinmiştik te onunki daha güzel çıkmıştı.:) gelemicek heralde ben bendekini ekleyim. :)

hoşçakalın :)

s556lk0.jpg

özcan sende yaşarın tlf varsa bi arayıp ogrensene gelip gelmedigin bende tlf yok yaşarın

Beyler, MT Bulgarıstan Bursa gesizi topiğine yeni fotoğraflar yükledim.
Dileyen bakabilir. Selamlar.

mehmet abi ben baktım bile süper resimler elinize saglık yengeyle birlikte baya resim çekmişiniz

Hanıma fotoğraf çekme tekniklerini öğrettim. O da saolsun bunu güzel değerlendirmiş ve herkezi ayrı ayrı çekmiş. çok da güzel olmuş.
Ama bizim hanımla birlikte fotoğrafımız yok. Çeken arkadaş varsa yüklesin artık.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm. millet açılın ben geldim dağları,ovaları yağmurlu,çamurlu yolları aştımda geldim :queen:beklerseniz resimleride eklicem :cat:

resim yüklüyonmu memet abi?
ben biraz televizyonda takıldımda bakıyomda pek kimse yok bakşam

bahsetmişti yaşar.:) hatta video çekmiş. bitane hyo gt250r, 2 tane cbr filan vardı. :)
o hyo'nun sahibi ben oluyorum galiba :queen: nedense heryer reklam kokuyor :queen:

Slm. millet açılın ben geldim dağları,ovaları yağmurlu,çamurlu yolları aştımda geldim :queen:beklerseniz resimleride eklicem :cat:

ooooooo yaşar kopartmışsın ortalığı.buluşmanız büyük bir raslantı bence :cat: hadi ybr'en hayırlı olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar