[Bulgaristan - MT]

Selam Batelerim, iyi gezmissiniz walla, acayip imrendim size. Snimkalar da harika..

Zenon, hosgeldin kardesim.İnsallah motoruna kavusursun en kısa zamanda.:wiinkk:

ucanteneke5, sen Stara Zagora'lı mıydın? Walla gece 23:00-05:00 saatleri arasında ordaydım, yani gündüz gözüyle göremedim, fotograf cekmeye degmezdi yani.

sumensko, valla Stara Zagora'da Zagorka'dan baska bira görmedim artti, yoksa ayıpsın Sumensko 1 numara!:cat:

insan bir şümensko içmeden dönermi ordan üç buçuk ay sonra ben gideyin de sana nasıl şümensko içilir çekerim resimleri :queen:

guzel gezı olmus. bırdahakı gezılere bende gelmek ısterım. kabul edersenız

sumenli_iso bu mesajım sana.yarın iş yerinde siteyi açar senin resimleri görmezsem kendine kaçacak delik ara :queen: hadi sen bilirsin işini.bizi kırmaz ve bu akşam yüklersin herhalde

(mehmet abi yok buakşam sanırım.msn'de girmedi hiç.yükler herhalde oda)

sumenli_iso bu mesajım sana.yarın iş yerinde siteyi açar senin resimleri görmezsem kendine kaçacak delik ara :queen: hadi sen bilirsin işini.bizi kırmaz ve bu akşam yüklersin herhalde

(mehmet abi yok buakşam sanırım.msn'de girmedi hiç.yükler herhalde oda)

memet abi bakşam heralde diyer siteleri ziyarete gitti.
onun başka bir sürü siteleri var motosiklet ten başka yani resim balık kuş siteleri onlarıda boş brakmaz.

mehmet abi dün balık tutmaya gitik ufak ufak balık yapmaya başlamış göller sen nabıyon varmı balık çılık abi sende

özcan bakıyorumda beş dakika boş durmuyorsun bizi götürdüyün yeremi gitin balık tutmaya

mehmet abi dün balık tutmaya gitik ufak ufak balık yapmaya başlamış göller sen nabıyon varmı balık çılık abi sende

Özcan balıkçılık da var ya. Ben de yok yok.:)
Bursa'ya geldiğimiz gün arkadaşlar balığa gittiler bir gün önceden. Beni de çağırdılar ama ben gitmedim tabii ki.
O gece 25-30 tane kiloluk sazan yakalamışlar.
Balıkçılık da güzel ve zevkli bir uğraş dimi.
Arasıra gideriz biz de arkadaşlarla.
Bazen denize bezen göl ve derelere.

Selam Alper, nasılsın.
Fotoğrafları beğendin mi
devamını yüklüyorum bir yandan, birazdan bakarsınız.

Son düzenleme:
abi bizim kiler gıramlık burdaki göllerde nadir çıkıyor kiloluk balık

yok alper sadece bunlardan yakaladık onlarıda geri bıraktık çok ufaklar buyusunlerde seneye yakalarız

selam motosiklet tutkunları dostlarım. bugün öğleden sonra mesaimdeyken osmangazi üniversitesi içinde gri renkte bi ybr gördüm.:p etrafında dolanırken motoru gözümle süzerken sahibi geldi yanına. "ybr seninmi" dedim "benim" dedi. :) "satılıkmı" dedim "satarız" dedi :) motor hakkında bayaa bi muhabbet ederken sohbet ederken ayaküstü tanıştık. :) konu internet ortamında ilanı var mı bunun dedim vermeyi düşünüyorum dedi.:) sonra bi anda benim ağzımdan mmotosiklet.net sitemiz çıktı :p o da dedi ki sen Eskişehir-Mt grubundamısın dedi bende evet dedim. bende Bulgaristan-Mt grubundayım dedi:) aramızda daha bi yakınlaşma oldu böle sanki tandıık birimiş gibi olduk. :):p bursada oturuyormuş Eskişehir'e bir arkadaşıyla gezmeye geldiğini söledi. Telefonları aldık. İrtibatı koparmayalım dedik sonra yola çıkacağını söledi bende "hayırlı yolculuklar" dileklerimle uğurladım.:cat: Geldimi döndümü bursaya haberiniz varmı ? :queen: nicki ve adı yaşar arkadaşımızın... :)

beyendim mehmet abi vala gezinin tadı damagımda kaldı gerçeyi benim yüzümden biraz yavaş gitiniz ama

selam motosiklet tutkunları dostlarım. bugün öğleden sonra mesaimdeyken osmangazi üniversitesi içinde gri renkte bi ybr gördüm.:p etrafında dolanırken motoru gözümle süzerken sahibi geldi yanına. "ybr seninmi" dedim "benim" dedi. :) "satılıkmı" dedim "satarız" dedi :) motor hakkında bayaa bi muhabbet ederken sohbet ederken ayaküstü tanıştık. :) konu internet ortamında ilanı var mı bunun dedim vermeyi düşünüyorum dedi.:) sonra bi anda benim ağzımdan mmotosiklet.net sitemiz çıktı :p o da dedi ki sen Eskişehir-Mt grubundamısın dedi bende evet dedim. bende Bulgaristan-Mt grubundayım dedi:) aramızda daha bi yakınlaşma oldu böle sanki tandıık birimiş gibi olduk. :):p bursada oturuyormuş Eskişehir'e bir arkadaşıyla gezmeye geldiğini söledi. Telefonları aldık. İrtibatı koparmayalım dedik sonra yola çıkacağını söledi bende "hayırlı yolculuklar" dileklerimle uğurladım.:cat: Geldimi döndümü bursaya haberiniz varmı ? :queen: nicki ve adı yaşar arkadaşımızın... :)

Selam dostum, telefonlarınızı almışsınız ve artık siz arkadaş olmuşsunuz. Sen arayıp sorarsan daha makbule geçer sanırım. Ben de tanıştığımıza memnun oldum.

şu an bilgimiz yokta bugün izinliydi motorumu almaya gideceyim demişti demek ki almış ve gezmeye çıkmış saol haber verdin için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar