Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah kavuşur kavuşmaz bi Eskişehir gezisi yaptım :queen:hoşgeldin yaşar sonuda kavuşmuşun motosikletine
Etikete gerek yok Mehmet abi dostlar beni bilir :cat:Merhaba Yaşar,
senin hakkında şöyle böyle diyorlar. Senden bir açıklama bekliyorum.
evet tesadüfen karşılaştık Osmangazi Üniversitesinde baktım benim motorun etrafında dolanıyor arkadaş (Eskişehir MT'den Sinan) dedi seninmi benim dedim satılıkmı dedi satarız dedim 2 motorcu daldık muhabbete baktım bizim sitedenmiş dedi neden geleceğini haber etmedin karşılardık 2 gece kaldım arkadaşlar kavga ediyorlar :cherry:bu gece bende kal diğeri yok olmaz bende kal bide Eskişehir MT'ye haber verseydim ohoooo bidahaki sefere işallah Sinan kardeş :cat:o hyo'nun sahibi ben oluyorum galiba :queen: nedense heryer reklam kokuyor :queen:
ooooooo yaşar kopartmışsın ortalığı.buluşmanız büyük bir raslantı bence :cat: hadi ybr'en hayırlı olsun :rendeer:
dönüş yolculuğu gidişe göre daha iyi geçti giderken baya bi yağmur vede dolu yağdı neyseki kıyafetler full olduğu için bişe olmadı,fotoyu eklicemde kart okuyucuyu gidip alacağım birazdan alıp eklicem:cat:yaşar sendeki fotoyu da ekle. o daha güzeldi. nasıldı yolculuk![]()
Son düzenleme: