[Bulgaristan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin yaşar sonuda kavuşmuşun motosikletine
eyvallah kavuşur kavuşmaz bi Eskişehir gezisi yaptım :queen:
Merhaba Yaşar,
senin hakkında şöyle böyle diyorlar. Senden bir açıklama bekliyorum.
Etikete gerek yok Mehmet abi dostlar beni bilir :cat:
o hyo'nun sahibi ben oluyorum galiba :queen: nedense heryer reklam kokuyor :queen:

ooooooo yaşar kopartmışsın ortalığı.buluşmanız büyük bir raslantı bence :cat: hadi ybr'en hayırlı olsun :rendeer:
evet tesadüfen karşılaştık Osmangazi Üniversitesinde baktım benim motorun etrafında dolanıyor arkadaş (Eskişehir MT'den Sinan) dedi seninmi benim dedim satılıkmı dedi satarız dedim 2 motorcu daldık muhabbete baktım bizim sitedenmiş dedi neden geleceğini haber etmedin karşılardık 2 gece kaldım arkadaşlar kavga ediyorlar :cherry:bu gece bende kal diğeri yok olmaz bende kal bide Eskişehir MT'ye haber verseydim ohoooo bidahaki sefere işallah Sinan kardeş :cat:

yaşar sendeki fotoyu da ekle. o daha güzeldi. nasıldı yolculuk :)
dönüş yolculuğu gidişe göre daha iyi geçti giderken baya bi yağmur vede dolu yağdı neyseki kıyafetler full olduğu için bişe olmadı,fotoyu eklicemde kart okuyucuyu gidip alacağım birazdan alıp eklicem:cat:

Son düzenleme:
eyvallah kavuşur kavuşmaz bi Eskişehir gezisi yaptım :queen:

Etikete gerek yok Mehmet abi dostlar beni bilir :cat:

evet tesadüfen karşılaştık Osmangazi Üniversitesinde baktım benim motorun etrafında dolanıyor arkadaş (Eskişehir MT'den Sinan) dedi seninmi benim dedim satılıkmı dedi satarız dedim 2 motorcu daldık muhabbete baktım bizim sitedenmiş dedi neden geleceğini haber etmedin karşılardık 2 gece kaldım arkadaşlar kavga ediyorlar :cherry:bu gece bende kal diğeri yok olmaz bende kal bide Eskişehir MT'ye haber verseydim ohoooo bidahaki sefere işallah Sinan kardeş :cat:

arkadaşlar şeytan dürtmeye başladı.bir eskişehir mi yapsak acaba :queen:

tamam kardeşim bekleriz her zaman. :) sendeki fotoyu da koycanmı ? o daha nettir :) arkadaşının çektiği :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

İneğöldeki YAMAHA servisi İsmail abimin motoru :bounce:
adı üstünde Eskişehir ve eski evleri :cherry:

Son düzenleme:
fazer açtı seni yaşar'ım valla :cat:

gezcek yerleri bulmuşsun sen zaten :) onlar Eskişehir'imizin ilk evleri :) müze tipi evlerde vardı yolun kıyılarında girseydin oralara da :)...

gece vakti coştuk hee iyice bi ordan bi burdan :)

playboy_77 gel Eskişehir'e de bi hyosung'la fotoraf çektirem ben yavf. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
fotolar süper ama tek,kuru kuru pek gitmemiş sanki :queen:

Napalım kader utansın hafta sonu tatilimiz yokki siz dostlarımızla beraber gitsek :salut:Eskişehirde arkadaş çoktu ama En kötüsü yolda tek gitmek koyuyor adama resmimi çekecek kimse bile yoktu yanımda :salut:

sen bakma resimdeki havaya 10 dk. önce dolu yağıyordu :pr:

Son düzenleme:
yaşar, Ahh be dostum, yazın nerdeydin sen? Ben de gezcek adam arıyordum, yalnız basıma Mudanya yapıp duruyordum.Bir sefer de bir arkadasla Kocayayla yaptık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşar, Ahh be dostum, yazın nerdeydin sen? Ben de gezcek adam arıyordum, yalnız basıma Mudanya yapıp duruyordum.Bir sefer de bir arkadasla Kocayayla yaptık.

Kısmet bu yazaymış dostum sağlık olsun :cat:

fazer açtı seni yaşar'ım valla :cat:

gezcek yerleri bulmuşsun sen zaten :) onlar Eskişehir'imizin ilk evleri :) müze tipi evlerde vardı yolun kıyılarında girseydin oralara da :)...

cam müzesinide gezdim üstteki resimede bak sen sözde cehennem yoluymuş hemde 24 ayar altın kaplıymış :queen:

dediğin evler bunlarmı Sinan asırlık müze evleride gezdim

porsuk çayı adalar etrafı flan :queen:

motorun cincirini yağlamak için yağcıya girdim oda ne BMW k 1200 gıcır gıcır karşımda :queen:

ve bu arkadaşta son saatte tesadüfen tanıştığım Sinan Eskişehir MT'den

Son düzenleme:

ferıbottayız mesut ufukta hala gozukmuyooooooo onudamı bız uyandıracaz hasan gıbı yoksa

uyku saatiiii

afıyet olsun

tugbanın elıne dıkkat mustafa abının canı acıyo ama caktırmıyooo o ıskembeyı doldurmakla mesgul suan

tugbaya ınat yaptı gıttı alpınodan hırsını almaya calısıyooo bırak yaw bayılacak sımdı haaaa pardon uyanamamıs sen uyandırmaya calısıyosun galıba ama yanlıs adama yaptın hasanla mesutu sıkman gerekıyooo:)

her sey tamam kahvaltı ettıgımız yerın yanındakı pastanecıye uyuz oldum demeden gecemıycem walla

yadırrrrrrrrrrrrrrrrr

awaaa sen gene kızıstırmısın kımse yok senden baska snımkada

üc buyukler arkadan tozu dumana katarak gelıyolar sanki bır mac hedası var havada hasan senın ne ısın var onların arasında sıvrısınek gıbı kalmısın brate

hadı bakalım bı ara sendekılerı getırde bı album yapalım mustafa abı

yavas ayda sunu wa

ucantenekenın atesleme sıgortasında sorun var gıdermeye calısıyoruz oldu dıyo tam olmuyo nedense sonunda yaptı ve ucusa gectık

ıste ben

..............ve yıne ben

Son düzenleme:
yaşar akşam gördum motorunu iş yerinin önündeydi hadi hayırlı olsun sonunda kavuştun motoruna:cat:

Yaşar, yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
Allah güle güle ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Selamlar...

İyi akşamlar arkadaşlar.
Alpino, Şumensko iyi akşamlar kardeşler...:)

Son düzenleme:
kim öğretti sumenli_iso'ya resim yüklemeyi acaba :)

sanada iyi akşamlar mehmet abi.ben şuan daha işteyim.sizler gelmişsiniz herhalde.20.00 gibi bende çıkarım işten herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar