bak bekir eminin buca koop, inşaa edildiği dönemlerdeki gibi inşaat alanı halinde diildir şimdi, yani sen görmeyeli epey değişmiş olabilir bence, bulabileceğine eminmisin :queen::queen:
bak bekir eminin buca koop, inşaa edildiği dönemlerdeki gibi inşaat alanı halinde diildir şimdi, yani sen görmeyeli epey değişmiş olabilir bence, bulabileceğine eminmisin :queen::queen:
bulurum bulurum
Bekçiye dikkat et ama.... :queen::queen::queen::queen::queen:
ohh benim işyerinin dibi...işten direk geçicem.
erken gelen olursa önce bana uğrayabilir :cat:
chatkut araştırmayı çok seven bi görevli kardeşimiz 9 eylülde![]()
ben bornovadan gelicem malum vize haftası okula gitmiyorum ama çıkışa gelirim senin oraya:cat:
çok sevmesekte ekmek parasıabi buyur gel sende:bounce:
tamamdır abicim...yerimde olucam ben.5'ten sonra bekliyorum...alsancak tarafından geçicekmisin gelirken..? cuma irtibatı koparmayalım:bounce:
ben bornovadan gelicem malum vize haftası okula gitmiyorum ama çıkışa gelirim senin oraya:cat:
çokzor murat bence hiç denemebu arada şunu farkettim bu benim 2000. mesajımmış. vay be alperi yakalar mıyız acaba?
![]()
chatkut o zaman bu daha iyi bak senınde reklamın var fakülte diye yazdım![]()

vasco emeğin için tşkrler ama destekmisin köstekmisin koyduğun kırokiden sonra iyice kafam karıştı,
aykut tınaztepe kampüs önünde zamanında gelenleri götürecem dedi, senin gogıl örtünde gösterdiğin tınaztepemi, herhangi bir fakültemi :silent:
bide hadi orayı bulduk çizdiğin kırmızı hattın başında kuruçeşmede etrafında 6 tur atacağımız yer nedir, çizgiden ööle anlaşılıyo, mağraya gitmeden önce bişeyi tavaf edip hacımı olacaz :cherry:
BRAVO işte korninat tam nokta atışı bu kadar ya. takip ha hırsız polisçilik oynayacagız süpersin be kardeşim aklınla çok yaşa :queen::queen::queen::queen:ben size başa bir süyleyim şirinyer tansaş ın önündeki durakta 576 nolu otobüsü bekleyin.
sonra takip.
vede ordasınız.eheheheehh:mrgreen: