[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

Abiler ablalar...Ben de chatkut kardeşim gibi yeri çok iyi biliyorum..Cengiz abinin dediği gibi Buca Belediyesi önünde buluşalım. Ben öncülük etmeye hazırım saat verir dediğim gibi buluşuruz.Buca Belediyesi'nden daha kolay bulunacak bir yer de yok Buca'da kanımca:) Menderes cad. vardır hemen hemen bütün otobüslerin geçtiği bi cadde. Bu cadde üzerinde kime sorsanız gösterirler.Büyük mavi bir bina...Hadi sağlıcakla kalın cuma gönü sorunsuz buluşmak dileğiyle:p:)

ohh benim işyerinin dibi...işten direk geçicem.
erken gelen olursa önce bana uğrayabilir :cat:

Sorması ayıp kampüste ne iş yapıyorsun abi:silent: Ben eğitimde ingilizce öğretmenliği okuyorum da..:bounce:

Son düzenleme:
chatkut araştırmayı çok seven bi görevli kardeşimiz 9 eylülde :)

chatkut araştırmayı çok seven bi görevli kardeşimiz 9 eylülde :)

çok sevmesekte ekmek parası :p:p abi buyur gel sende:bounce:

ben bornovadan gelicem malum vize haftası okula gitmiyorum ama çıkışa gelirim senin oraya:cat:

tamamdır abicim...yerimde olucam ben.5'ten sonra bekliyorum...alsancak tarafından geçicekmisin gelirken..? cuma irtibatı koparmayalım:bounce:

Son düzenleme:
google earthdan ben cıkardım kordinantları ama bende saklı tüm hakları bana ait ihahahha

çok sevmesekte ekmek parası :p:p abi buyur gel sende:bounce:

tamamdır abicim...yerimde olucam ben.5'ten sonra bekliyorum...alsancak tarafından geçicekmisin gelirken..? cuma irtibatı koparmayalım:bounce:

anlaşıldı ben hallederim:cat:

bu arada bornova tarafından gelecekler için ben 19:00 da Ege üniversitesi Ana giriş kapısında olurum (manisa kavşağındaki) ordan otobandan gelirim. teker 19:15 de en geç döner bilesiniz.

Son düzenleme:
adszkm0.jpg

bu oldumu ki ?

vasco ne kadar kenar mahlle texas varsa ordan çizmişsin yolu :queen:
o yoldan bulabilene çaylar benden :queen:

ya tüm yollar mağaraya çıkar. ben saat 12 de chatkut un orada olmaya karar verdim. yemek içmek chatkuttanmış öyle demişşti. kaçırır mıyım bu fırsatı. cuma ben içmeye erken başlarım artık:mrgreen:

my.php

chatkut o zaman bu daha iyi bak senınde reklamın var fakülte diye yazdım :p

o fakülte yazdığın yer hukuk fakültesi ben mühendislik fakültesindeyim ki o senin haritanda yer almıyor :queen:

neyse ya ben bu mekan bulma konusunda daha fazla bişey yazmıyorum olay sonunda bana patlıcak gibi geldi :p

cuma görüşürüz millet...

Son düzenleme:

vasco emeğin için tşkrler ama destekmisin köstekmisin koyduğun kırokiden sonra iyice kafam karıştı,
aykut tınaztepe kampüs önünde zamanında gelenleri götürecem dedi, senin gogıl örtünde gösterdiğin tınaztepemi, herhangi bir fakültemi :silent:

bide hadi orayı bulduk çizdiğin kırmızı hattın başında kuruçeşmede etrafında 6 tur atacağımız yer nedir, çizgiden ööle anlaşılıyo, mağraya gitmeden önce bişeyi tavaf edip hacımı olacaz :cherry:

vasco emeğin için tşkrler ama destekmisin köstekmisin koyduğun kırokiden sonra iyice kafam karıştı,
aykut tınaztepe kampüs önünde zamanında gelenleri götürecem dedi, senin gogıl örtünde gösterdiğin tınaztepemi, herhangi bir fakültemi :silent:

bide hadi orayı bulduk çizdiğin kırmızı hattın başında kuruçeşmede etrafında 6 tur atacağımız yer nedir, çizgiden ööle anlaşılıyo, mağraya gitmeden önce bişeyi tavaf edip hacımı olacaz :cherry:

:queen::queen::queen: abi yarıldım yaaa gözlerimden yas geldı sen 8 tur at =)))) abı ben ancak bu kadar acıklayabıldım valla elımden gelen bu baska bişi beklemeyım benden :rendeer::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
200, mesaja da gelse bir yer tarif edemiyceniz.... Adam bas bas bağırıyor yaww... Otoban inişinden göstersenize gogıl örth ü..... :pr::pr:

Kim buldu la burayı?..... ::angry2::::karma::::karma::::karma::::karma::::cekic::::cekic::

ben size başa bir süyleyim şirinyer tansaş ın önündeki durakta 576 nolu otobüsü bekleyin.
sonra takip.
vede ordasınız.eheheheehh:mrgreen:

nasıl harita abimm bunlar ya kordinatları verin enlem boylam herkes rahat bulsunn:pr::pr:

ben size başa bir süyleyim şirinyer tansaş ın önündeki durakta 576 nolu otobüsü bekleyin.
sonra takip.
vede ordasınız.eheheheehh:mrgreen:
BRAVO işte korninat tam nokta atışı bu kadar ya. takip ha hırsız polisçilik oynayacagız süpersin be kardeşim aklınla çok yaşa :queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar gerçekten çoook karışık çok arkadaşımız yorulacak.daha kolay yerler seçmeye özen gösterin lütfen. bütün gün çalışıp birde akşam adres arayacagız.gerçekten çin işkencesi gibi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar