[İzmir MT] 4 Nisan Cuma "Kaptan Mağara Adamları" Buluşması -Mağara-

önce birisi bizi mağaraya götürsün sonra kim kimi nereye götürecekse ayarlarız mesela buluşma noktası BUCA BELEDİYESİ önü deyin saat verin olsun bu iş koca belediye kaybolmaz ya :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
önce birisi bizi mağaraya götürsün sonra kim kimi nereye götürecekse ayarlarız mesela buluşma noktası BUCA BELEDİYESİ önü deyin saat verin olsun bu iş koca belediye kaybolmaz ya :wiinkk:

Ben senin peşinden giderim.... Yanlış yerlere gitme haaaa.... :queen::queen:

vallaha geçen hafta çok aradık terası bu haftada magara yı aramayalım ben 8 de işten çıkıyorum buluşma saatini mümkünmü acaba biraz daha geç olması belediye önü ha.neden olmasın mantıklı ama önce belediyeyi bulalım:queen::queen:geç kalırsakta bizi beklemeyin siz fizanda,da olsanız sizi dostlarımızı buluruz biiiiizzzzzzzzzzzz:rendeer::rendeer:

Ben senin peşinden giderim.... Yanlış yerlere gitme haaaa.... :queen::queen:

gaziemirden otobana giriyosun abicim...balçova yazana değil aydın yazan tarafa yani bornovaya gider gibi...kaynaklar girişini hemen geçince buca girişi var...ordan gir dümdüz dewam et hiçbiyere sapmadan...önüne gelen ilk ışıklar tınaztepe kampüsünün girişi kapısıdır...ya ordan alırım ben seni yada bölümdeysem daha kampüse girersin bi çay içeriz sonra kaçarız mekana :bounce:
geliş saatine göre telefonlaşırız...

herkese kapım açık bu tarife göre gelebilirsiniz...bornova tarafından geleceklerde aynı şekilde otobandan bucaya sapıcaklar...

gelecek olanlarla önceden görüşelim 5'ten sonra kampüsün kapıları kapanıyo güvenliğe hbr vermem gerekir..hbrsiz çıkıp gelmeyin :queen:

otoban kullanmadan gelecek olanlar ellerine bi pusula alsın hep doğuya doğru ilerlesin...yada aydın otobanını sorarak ilerlsinler...buca koop bulmak zor değil...
:rendeer:

herzamanki gibi kroki isterükk :silent:

seziyi al evinden 400 m doğuya doğru ilerle bulucaksın mekanı...olm sanada anlatırsak halimiz harap:queen:

Son düzenleme:
Katılım LİSTESİ (Herkes ismini kendi eklesin)
1-forrap
2-Marchocias +2
3- Sessizco
4-hızlı cesi 2
5-apv41
6-bizim oğlan
7-marina +1
8-Wallace
9-tr.davutak 2
10-oğuz çatal+1
11-serhan yörük
12-csalgin
13-malcolm-x
14-Alp_Tunay
15-Bizim kız
16-Başkan..
17-Sabırküpü
18-VaScO1925
19-

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nerdeyse 100 mesaj olduk ama hala öğrenemeyenler var.... Hatta kim öğrendi diye sorayım.... :queen::queen:

Buca koop. 19 Aralık 2003 de en son gitmiştim.Cuma günüydü.Lord of the rings in son filmi vizyona girmişti.Konak Pier'in sineması o gün açılmıştı.

Bi daha da işim olmadı.Eğer yeri değişmediyse Aykut'un dediği gibi kolay bi yerde.Bulunur yaaa.Kime sorsan mağara diye gösterir :D

duyulmaz iyi demişsin de ne desem haksız çıkıyon kardeşim ya , "seni benden önce öpen olmuşmuydu" sorusu gibi olmuş :mrgreen:

alper abi; muzaffer ve tuncer hariç kimse anlamadı bi de aykut biliyom ayakları yapıyo ama inandırıcı gelmedi bana, tariflerini henüz anlayan yok :p

duyulmaz iyi demişsin de ne desem haksız çıkıyon kardeşim ya , "seni benden önce öpen olmuşmuydu" sorusu gibi olmuş :mrgreen:

alper abi; muzaffer ve tuncer hariç kimse anlamadı bi de aykut biliyom ayakları yapıyo ama inandırıcı gelmedi bana, tariflerini henüz anlayan yok :p

ben yerı bılıyorum abılerım kısı bası 1 cay ısmarlama sartıyla sızı goturebılırım:p:p:p:queen::queen::queen::queen::queen:

kimse oraya kadar rehberlik ederim, öncülük yaparım, yolu gösteririm demiyo ya,
önüne gelen götürebilirim diyo ben korkmaya başladım bahar yaramadı millete, herkes tuttuğunu mağraya götürme niyetinde

kimse oraya kadar rehberlik ederim, öncülük yaparım, yolu gösteririm demiyo ya,
önüne gelen götürebilirim diyo ben korkmaya başladım bahar yaramadı millete, herkes tuttuğunu mağraya götürme niyetinde

tobe tobe gece gece abı ne dıyon sen:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

saat 6 da çengizin işyerinin önünde ol.... Bize eşlik et.... Öncümüz ol..Yolu göster.... :cat::cat:

tamam abı bı aksılık cıkmazsa ordayım:cat::cat:

gorunuse gore oncu ben olucam o zaman yarın ben cıkıyım tam net bı sekılde ezberlıyım yolu cuma aksam sızı yalnıs yola sokarsam opersınız benı:p:p:p:p

Son düzenleme:
Enteresan bi buluşma olacağa benziyor.5. sayfa bitti bitecek yer belli kordinatlar belli,bilen yok

bak bekir eminin buca koop, inşaa edildiği dönemlerdeki gibi inşaat alanı halinde diildir şimdi, yani sen görmeyeli epey değişmiş olabilir bence, bulabileceğine eminmisin :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar