önce birisi bizi mağaraya götürsün sonra kim kimi nereye götürecekse ayarlarız mesela buluşma noktası BUCA BELEDİYESİ önü deyin saat verin olsun bu iş koca belediye kaybolmaz ya :wiinkk:
Ben senin peşinden giderim.... Yanlış yerlere gitme haaaa.... :queen::queen:
herzamanki gibi kroki isterükk :silent:
seziyi al evinden 400 m doğuya doğru ilerle bulucaksın mekanı...olm sanada anlatırsak halimiz harap:queen:
duyulmaz iyi demişsin de ne desem haksız çıkıyon kardeşim ya , "seni benden önce öpen olmuşmuydu" sorusu gibi olmuş :mrgreen:
alper abi; muzaffer ve tuncer hariç kimse anlamadı bi de aykut biliyom ayakları yapıyo ama inandırıcı gelmedi bana, tariflerini henüz anlayan yok![]()
ben yerı bılıyorum abılerım kısı bası 1 cay ısmarlama sartıyla sızı goturebılırım:queen::queen::queen::queen::queen:
kimse oraya kadar rehberlik ederim, öncülük yaparım, yolu gösteririm demiyo ya,
önüne gelen götürebilirim diyo ben korkmaya başladım bahar yaramadı millete, herkes tuttuğunu mağraya götürme niyetinde
saat 6 da çengizin işyerinin önünde ol.... Bize eşlik et.... Öncümüz ol..Yolu göster.... :cat::cat:
tobe tobe gece gece abı ne dıyon sen:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Enteresan bi buluşma olacağa benziyor.5. sayfa bitti bitecek yer belli kordinatlar belli,bilen yok
:queen::queen::queen::queen::queen::queen: 1 cay sımarla senıde atıyım pardon goturıyım maaraya![]()