[Bulgaristan - MT]

abi sanada ayak yapıyo küçük emrah hesabı vazgeçme sakın vodka dan :cherry:

sözümüz söz dedik :mrgreen: neyse ben yavaştan kayayım.mağlum yarın iş var yine :pr: eee kolay değil 70lik parası kazanmak :p öpücükle vermiyorlar 70 liği..:queen:sizin için gidip çalışayım yarın..napalım kurtuluş yok sizden.70liğin hazırlıklarına başlim şimdiden :queen: (iyi geceler herkese,çok güldük yine bu akşam)

oooooo abi nerdesin yaaaa geç kaldın adam yatmaya çekildi :mrgreen: mesut a hyosung almaya gidiyoz bu hafta onu ıslatacaz :cherry:

13 nisanda kesin uçarız biz bukadar içkiyi içtikmi kimse tutamaz bizi:queen:

iyi ki uyumaya gidiom dedim haaaaaaaaaaa :queen:
kimler gelmiş yeni :)
ben en iyisi bir damacana alayım anca keser sizi..şuraya baksana kaç kişi olduk :queen:

vodka dedik yaa sumensko'yu hemen çektii..demiştir bir yerden vodka kokusu alıyorum diye :queen:

beyler mesut ayvayı yedi gibi bize anca 10 tane yetmişlik yeter tabi bide kalıcak yer bulmak lazım o kadar içtikten sonra:queen:

viski olacak votka olacak domaçno olacak bunları içtikmi içimiz yanacak 2 veya 3 tanade bira yalarız harareti kessin diye sonra bizim halimiz ne olacak :queen: :queen: :queen:

bratlar ne oluyooo yaa ıyıce dokturmusunuz ksımetse hepınızle tanısacaz gocmen gıbısı varmı beee vodkada olur domasnoda fark yapmaz bıze hele hele traktalılara hıc koymaz ole seyler==))))))))))))))))) mustafa abı bu arada masaları duzelttik onlar hazır grenajlarıda verdım tamire nette buldum bı yer bahcelıevlerde o yapacak 150 falan tuat dedı boya falan hersey dahil hafta sonu olmadan sadece on masaları takabılcezmi beraber

allah yardımcım olsun..ALLAHIM SANA GELİYORUM :queen: yol için yanınızda getireceğiniz en önemli malzeme şimdi belli oldu;
-içmeyi sevmeyen bir yedek sürücü :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar