Karakalem Yzf R1,,aprılla,bmw M3,kawasakı Nınja,1098

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla resim için teşekkürler...
aşka çizmene gerek yok ama:)
Bu arada bakasının bana cbr sözü vardı kara kalem:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hee dimi CBR 125 wardı tüh bak unuttum:cyclopsan
Kaçmıyoz ya canım :p Şu sıralar çoq yoğnum wallhi ama dedim yaparm die tugcetugce :cherry:
Jesse'nin x11 i de hala gönderemedim kendisine :pale: Kusura bakmasn..En kısa sürede onu da yoliycam

beyler saolun ama tucenın harbıden ole bı resmı war ve benzıo sız bılmedıgınz ıcın:p:pbıkac resım daha koycam yakında :cat:cbf 150 yıde cızerım bı ara kardesım merak etmee:queen::bounce::bounce:

tugce cım :rendeer:senın resımlerının gerceklerı ıle beraber koyıyım mı mılleteın agzı acık kalsınn:p:p:p:p:bounce:

Moderatör (forrap)
Neden gerçek resimlerimi koyuyorsun ki?

Karakalem çizimleri arasında senin gerçek fotoğraflarını da koymak istiyormuş,sen de sebep soruyorsun :) Başlıkla oldukça alakalı işte,karakalem motosiklet çizimlerim ve Tuğçe nin gerçek fotosu bak ne kadar alakalı demi :)
Dur bakalım daha neler görücez..

Yumurtaya can veren Allah ım..

Karakalem çizimleri arasında senin gerçek fotoğraflarını da koymak istiyormuş,sen de sebep soruyorsun :) Başlıkla oldukça alakalı işte,karakalem motosiklet çizimlerim ve Tuğçe nin gerçek fotosu bak ne kadar alakalı demi :)
Dur bakalım daha neler görücez..

Yumurtaya can veren Allah ım..
Yok ben ondan ayrı bir cevap bekliyorum tuncercim...
Avatarındaki fuar ankeni arkadaş benden daha güzel , bence onun fotoğrafını koymalısın...

zati benide üle kandırmışlardı gkn ile bibaktım kovboy olmuşum:queen::queen:
hahahhıhı..
aman sen de benim g,ibi tuzaga düşme :queen::queen:

Ben öle tuzağa düşmem kovboylluğa da asla ...
Ah siz zati :):queen:

Çizdiğin motor resimleri ile benim resmimde bir alaka göremiyorum..
Kaldı ki benim resmimi benim iznim olmadan bir yerlerden bulup ,
benden habersiz foruma taşımanda yanlış...
Jest yapmış olabileceğini düşündüm ilk başta teşekkür ettim ama orjinallerini koyman güzel olmaz....

Son düzenleme:
tamam ben sadece sordum koymıcam:silent::silent: bazı arkadslar benzemıo dıye dalga gectı ondan sordum
Taktı Tuçim taktı :p :pr:
bıde ben kımseye takmadım onagre yanee yanlıs olmasın :cat:sen aslında dgru anlamışsın sadece jest yapmaktı amacım tmm baska kymam olese halbukı cbr 125 ıde cızmıştım siz boyle dalga gecersenız koymam bende yaww

Dalga geçilmedi...
Diğer mevzuları bilmem de ben sadece benim resimlerimin orjinalleri için dedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine sağlık , süper çizmişsin ama resimleri görünce aklıma bişe geldi benim :p bir ara benim de resmimi çiz yauwff . olar dımıııııı:p

nıye olmasın baskaları gıbı yapmıcaksan tabıkı olurr sana ulasabılecegım bı adres falan (msn) olabılırr baskalrınınkını yaptık yarAnamadık tanıstıgımızada memnun oldum eftalyaa

nıye olmasın baskaları gıbı yapmıcaksan tabıkı olurr sana ulasabılecegım bı adres falan (msn) olabılırr baskalrınınkını yaptık yarAnamadık tanıstıgımızada memnun oldum eftalyaa

Ben senden resim çizmeni isteseydim zati kızmazdım ,
kaldı ki ben sana çizdiğin resim için değil,
Orjinalleri için kızdım...
Bunu anlamayacak bir şey yok bence!!!
Daha fazla da uzatma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar