evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

yunuslara ve polislere uyuz oluyorum ztn dün akşam ehliyetsiz yakalndım rüşvet olayıda olmasa napçaktık acaba!

ehliyetsiz sürerek başkalarının canına kastedmiş olman bile bence asılman için yeterli bir sebep... ama senin bunun bilincinde olmadığın belli bu yüzden seni serbest bırakan memurda suç...

Son düzenleme:
arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak....................................

amin dedim. ama yemekten wazqeçtim :) bağlanmayalım :cherry:

Yeni görevin hayırlı olsun.
Bana göre yunusların ayrı bir karizması var, hele yazın bazıları motordan indiklerinde ray-ban güneş gözlükleri falan takıyorlar. Adamlar sanki Top-Gun filmindeki gibi havaya giriyorlar. Hoşuma gidiyor açıkcası :)
Tekrar hayırlı olsun.

yunuslara ve polislere uyuz oluyorum ztn dün akşam ehliyetsiz yakalndım rüşvet olayıda olmasa napçaktık acaba!

BU YAZDIĞIN yazıyı talihsizlik olarak yorumluyorum.yaşının küçüklüğüne ve cahilliğine veriyorum.ve seni ciddi şekilde uyarıyorum racing no fear.ukalalık etmenin bir anlamı yok.yarın bi köşe başında duvara toslayıp oranı buranı kırdığın zaman sana ilk yardım edecek en yakın polis,doktor olacaktır.kimbilir kaç kez senin hayatını kurtarmışlardır ama sen farkına bile varmazsın bunun.içinde olmadan anlayamazsınız arkadaşlar.dışarıdan bakan ve görmesini bilmeyen gözler için budur işte,polis sadece rüşvetçidir.çok üzülüyorum çok,ama eğitimle bu anlayışın düzeleceğini umuyorum ve burada başlayan bu konumuzla anlamsız kısmı kapatıyorum.
TEBRİKLERİ ALMAYA DEVAM hadi bakıyım :D:queen:

komiserim sana birşey sorayım şahinlerle yunusların arasında ne fark var ?

dostum şahinler trafik polisidir yunuslar asayiş polisi,yani yunus polis trafik kazasıyla,kırmızı ışık ihlaliyle filan pek ilgilenmez,onun alanı adli olaylardır,hırsızlık,kapkaç,gasp,uyuşturucu,ruhsatsız silah gibi....

Son düzenleme:

ender99108 sen yukardaki örnekde oldugu gibi davranma. Güvenlik güçlerinde personel olmanın ayrı bir onuru şerefi vardır.Bu onuru ve şerefi hiçbir zaman unutma ve ona göre davran.

keşke 2 3 gün nezarete atsalardı seni! Senin gibiler takla atmalı birdaha motora binememeli! bende sana uyuz oluyorum! alan kadar rüşvet veren ve tehlif edende şerefsizdir! zaten seninde olayın yalan nasıl olsa ben genede diceğimi diyim burda!

dostum şahinler trafik polisidir yunuslar asayiş polisi,yani yunus polis trafik kazasıyla,kırmızı ışık ihlaliyle filan pek ilgilenmez,onun alanı adli olaylardır,hırsızlık,kapkaç,gasp,uyuşturucu,ruhsatsız silah gibi....

Anladım tşkler bilgilendirmen için..

Son düzenleme:
BU YAZDIĞIN yazıyı talihsizlik olarak yorumluyorum.yaşının küçüklüğüne ve cahilliğine veriyorum.ve seni ciddi şekilde uyarıyorum racing no fear.ukalalık etmenin bir anlamı yok.yarın bi köşe başında duvara toslayıp oranı buranı kırdığın zaman sana ilk yardım edecek en yakın polis,doktor olacaktır.kimbilir kaç kez senin hayatını kurtarmışlardır ama sen farkına bile varmazsın bunun.içinde olmadan anlayamazsınız arkadaşlar.dışarıdan bakan ve görmesini bilmeyen gözler için budur işte,polis sadece rüşvetçidir.çok üzülüyorum çok,ama eğitimle bu anlayışın düzeleceğini umuyorum ve burada başlayan bu konumuzla anlamsız kısmı kapatıyorum.

ok ok ok hatalıyım ok ok ok :cat:

arkadaşlar küçükçekmece ilçe yunuslara alınmış bulunmaktayım,temmuz ayı gibi sitede yaptıgım bu duaya amin diyen arkadaşlara yemek ısmarlayacagım lütfen benimle irtibat kursunlar:queen::queen::queen:

15 motosikletin başına amir olarak atandım.6 haftalık eğitimin ardından göreve başlayacagım.ve ilk işim ehliyetsiz,kasksız,tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananların motosikletlerini bağlamak,motorculara eziyet eden sürücüleri cezaya boğmak olacak.irtibatı koparmayalım,herkese saygılar
yeni görevinizde başarılar dilerim.kasksız ve tehlikeli bir şekilde motosiklet kullananlar tamam da ehliyet işi biraz muamma bir konu 1990 dan beri motor kullanırım.şu ana kadar hiç kaza yapmadım birkere yan yatırdım motoru oda yola dökülen mıcırlar yüzünden.hep derlerdi arabayı ehliyetmi kullanıyor koçum.bu lafa çok kızardım herşey kuralına göre olmalı kurallar insanların güvenligi için konulmuş derdim taki a2 ehliyeti almaya karar verdigm güne kadar.kıçı kırık bir skotırla atılan birkaç tur ve birbirinden saçma 20 soruya cevap verdikten sonra elime dosyayı verdiler tamam dediler.ne yani dedim şimdi bukadar tantanaya sebeb olan olay bumu yani.boşu boşuna bazı çevrelere açılan bir kazanç kapısı yaratılmış.işini hakkıyla yapan kurslara bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın.amirim pazar günleri çekmece yarımburgazdaki toplu konutların önünde uygulama yapan senmisin yoksa kısmet belki tanışırız.size ve tüm polis arkadaşlara hayırlı görevler dilerim ...

Zonta Merhabalar,ehliyeti öyle Ya Da Böyle Almak Gerekli,evet Haklısın Ehliyeti ,ehliyetli Ya Da Ehliyetsiz Herkese Veriyorlar Ama önemli Olan Ehliyeti Cebimize Koymak,üsenmemek.çünkü Ehliyet Sizi Kurtarır.basınıza Bir Iş Geldiğinde Kendinizi Belgelendirebilmeniz Gerekir.yani En Azından Ehliyet Alınırken Sağlık Raporu,sabıka Kaydı Gibi Belgelerde Oynama Yapılamıyordur bence .ordan Kurtarabiliriz Belki.ehliyetsiz Lütfen çıkmayın....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adına çok sevindim kardeş doal olarak bende yunusları çok severım devamlı bırbırımızıe slmlar verırız heheh :) sen gene ehlıyetsiz kasksız olanları idare et yaf :p

oo ist. sende tamam beklerim mağazama kesin bi ihtiyacın vardır burdan :)

Son düzenleme:
demir atlı şövalye...adaletin savunucusu :p
hayırlı uğurlu olsun..

NE kadar bıcımsız bır cocuksun sen daha ya Bisikletınlemı yakalandın ??? Geldıgın gunden bellı ortalıga karıstırmaya bıre bırsın ... Bundan sonra duzenlı takılda bıdaha gırebılmen ıcın ..

Forumdan Uzaklaştırıldı

bebem sen R1 mi kullanıyosun ? maşallahh maşallah :p

NE kadar bıcımsız bır cocuksun sen daha ya Bisikletınlemı yakalandın ??? Geldıgın gunden bellı ortalıga karıstırmaya bıre bırsın ... Bundan sonra duzenlı takılda bıdaha gırebılmen ıcın ..

abisi kızmaa çocuaaa:) küçük o daha

hayırlı olsun , Motosikletli ekipleri dusunupte kuranıda tebrik etmek lazım
sonunda motosikletlilerin tarafında birileri var :)

ok ok ok hatalıyım ok ok ok :cat:

hatalı oldugunu kabul etmenınde bı şekli vardır.....burası oyun parkı deıl...kumda oynamıyosun bısı batar burda sana benden tavsıye ..yorumlarında daha dıkkatlı ol..R1 cı arkadas...

Zonta Merhabalar,ehliyeti öyle Ya Da Böyle Almak Gerekli,evet Haklısın Ehliyeti ,ehliyetli Ya Da Ehliyetsiz Herkese Veriyorlar Ama önemli Olan Ehliyeti Cebimize Koymak,üsenmemek.çünkü Ehliyet Sizi Kurtarır.basınıza Bir Iş Geldiğinde Kendinizi Belgelendirebilmeniz Gerekir.yani En Azından Ehliyet Alınırken Sağlık Raporu,sabıka Kaydı Gibi Belgelerde Oynama Yapılamıyordur bence .ordan Kurtarabiliriz Belki.ehliyetsiz Lütfen çıkmayın....

bi sn ama burda bi yanlışlık var dostum benim ehliyetım var ben olmıyanlar için yazdım onu ilahi :mrgreen:

tamam al maaşını gel mağazamıda öğrendin puahha :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar