evet arkadaşlar...hayalim gerçek oldu sonunda yunuslardayım:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun davanda sonuna kadar arkandayız ülkemde bir anlayışlı ve ahlaklı polis memuru daha oldu ne mutlu türküm diyene..

bu arada motosiklet.net üyelerine ceza yazmak yok tamammı..

evet abi çok sağol valla ben heyecandan ne tatlı ne yemek fırsat bulamadım ama havalar düzelince mangal sözüm olsun tüm arkadaşlara.tüm tavsiyelerinizi dikkate alacağım.danışacağım ilk kişiler sizlersiniz eksik olmayınız

ne mangalmı dedi birileri hani nerede nerde :bounce:

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için ve sizden bir iyilik istiyorum,lütfen polislerle ilgili olarak,kötü örneklere yer verdiğimiz kadar etrafımızda gördüğümüz iyi örneklere de yer verelim.bu konuda başlıklar açalım.trafikte ilerlerken 10 tane dahi kötü polis görseniz de emin olun tüm polisler aynı değil.

Hayırlı olsun ... hem vatana hem sana ..

Siparişimi veriom

:queen: Kuzu cevırme :queen:

Ender dostum aman bu çocuğa dikkat et ...elini verirsin kolunu alır...yaş 17 ama motor heveslisi şimdi msnde sana bağlamayı yapar abim ellerinden öpmüşem der...yarın ehliyetsiz bi yere toslar yapışır sana...:queen:

ama yabancı değil bizden babası Araştırmada...benim peder ve kayınpeder emekli çorbacı...:queen:

Seyrantepeye yolun düşerse haberimiz olsun...bu crazyboyonede Seyrantepeden...Lojmanlarda oturduk zamanında buralardan kopamadık...20 yıldır burdayız..sana kolay gelsin...

hmm yerim olayları,valla ben tanıyamadım daha inşallah hepinizle tek tek tanışmak nasip olur bugun tanıstım daha ihsanhakan abimle düşünün artık ne kadar geç kaldıgımı

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Hayırlı olsun arkadaşım, yeni görevinde başarılar dilerim..

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım yeni görevin.senin adına çok sevindim.
senle kesin görüşürüz demekki inşalla şu kanarya yolunu halledersiniz tek ricam bu.
halkalı gümrüğüne de kesin gelirsiniz bende sık sık oraya gidiyorum ama şu tren hat boyundaki cadde ve kanarya bizim için çok tehlikeli zaten biliyosundur.
neyse görüşürsek çaylar benden halkalı gümrükte.
tekrardan tebrikler..

benim peder ve kayınpeder emekli çorbacı...:queen:

Seyrantepeye yolun düşerse haberimiz olsun...bu crazyboyonede Seyrantepeden...Lojmanlarda oturduk zamanında buralardan kopamadık...20 yıldır burdayız..sana kolay gelsin...

bu çorbacı muhabbetini pek sevmem,sen de espri yapmışsındır zaten mete abi .

seyrantepede seyrangah parkı vardı oraya gelirdim ben ara sıra ,oranın işletmesini bizim enişte yapıyordu ayrıldı sonra oradan.orda bi buluşma ayarlayabliriz mesela levent,zincirlikuyu,m.köy tarafında oturanlara yakın oluyor sanırım.

tebrıkler başarılar dılerım yenı ısınde cıdden kolay bı ıs deıl ama dıkkat....

Ender dostum aman bu çocuğa dikkat et ...elini verirsin kolunu alır...yaş 17 ama motor heveslisi şimdi msnde sana bağlamayı yapar abim ellerinden öpmüşem der...yarın ehliyetsiz bi yere toslar yapışır sana...:queen:

ama yabancı değil bizden babası Araştırmada...benim peder ve kayınpeder emekli çorbacı...:queen:

:queen::queen::queen: Bisey dıyemıyorum ellerıden opmusem metehan abım :queen:

hmm yerim olayları,valla ben tanıyamadım daha inşallah hepinizle tek tek tanışmak nasip olur bugun tanıstım daha ihsanhakan abimle düşünün artık ne kadar geç kaldıgımı

Ender abı sen evlıysen hemen buraya lojmanlara tayın ıste :queen::queen: Guzel olur yunuslardan tanıdık abıı :queen: Evlı deılsende evlen hemen abı :queen::queen::queen:

seyrantepede seyrangah parkı vardı oraya gelirdim ben ara sıra ,oranın işletmesini bizim enişte yapıyordu ayrıldı sonra oradan.orda bi buluşma ayarlayabliriz mesela levent,zincirlikuyu,m.köy tarafında oturanlara yakın oluyor sanırım.

Abi sen hemen kutlama topıcı ac 10 numara olur :queen:

Son düzenleme:
Ender öncelikle görevinde başarılar dilerim.Aramızdan sen gibi temiz ve dürüst bir arkadaşımızın
bu kutsal ve bir o kadar zor olan görevini kurallar çerçevesinde uygulayacına hiç şüphem yok
umarım herşey istediğin gibi olur iyi görevler dilerim ::asker::::asker::::asker::::asker::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun abi! başarılar seninle olsun bizleri unutma!:rendeer::rendeer:

evet bizim mekanlar o park...herşeyi Seyrantepenin kalbi orası zaten...bence İstanbuldaki en güzel park...eskiden orası İSFALT fabrikasıydı...sonra adem ettiler...en kısa zamanda görüşelim...selamlar...

Arkadaşlar benim anladıgım kadarı ile biz bu Yunus abimizin elinden CEZA dan başka birşey yiyemeyiz :p:p

Neyse hayırlı olsun =)

hayırlı olsun...aman dikkat et allah beladaan kazadan korusun...bizimde yediemin otoparkımız var çekicilerin birinden aldığm fosfor yeleğim var ist. trafik vakfı ATLARIM ARKANA GEZERİZ:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar